|
Nu esti logat.
Am nevoie de un sfat...urgent#1 2006-11-30 19:44:26
am nevoie de un sfat...urgentam fost in data de 23 noi sa fac o ecografie generala si amre mi-a fost surprinderea sa aflu ca s-ar putea sa fiu insarcinata.,,in 2-3 saptamani...Mi s-a parut imposibil deoarece penultimul contact fusese pe 28 oct iar pe 31 oct mi-a venit menstr normal...absolut normala...iar ultimul contact a fost cu numai 5 zile inainte de ecografie,adica pe 18 noi(neprotejat,dar am aplicat coitul intrerupt)E posibil sa se vada o sarcina la numai 5 zile??Am facut de atunci 5 teste...chiar si azi dimineata,toate negative.Am fost linistita pana ieri si am asteptat sa vad dc vine sau nu menstruatia.Insa de azi dimineata incoace am o scurgere asemanatoare menstruatiei,insa nu e deloc abundenta cum ar fi trebuit sa fie la mine...ci foarte foarte redusa..cateva picaturi toata ziua.Sunt stresata oana peste cap..deja ma gandesc ca ar putea fi sangerare peste sarcina....cu toate ca am simptomele menstr:sani durerosi...intariti....insa apar in plus anumite dureri abdominale...Mi-e tare frica..an numai 20 ani..nu vreau sa trec printr-un chiuretaj....nu am nici cum sa pastrez copilul daca e vb de asa ceva....VA rog..astept si eu un sfat Offline #2 2006-11-30 19:49:44
Re: am nevoie de un sfat...urgenteu zic ca nu esti insarcinata, nu te mai stresa, scurgerea asemanatoare menstruatiei e chiar menstruatia, nu tre sa fie abundenta eu zic ca e bine, nu esti insarcinata, pt linistea ta , dute la alt medic , si fa din nou ecografia. Offline #3 2006-11-30 19:58:05
Re: am nevoie de un sfat...urgentmerci mult de incurajare...miercurea viitoare o sa ma duc iarasi la alt doctor.dar totusi ..la 5 zile e posibil sa se vada ceva???? Offline #4 2006-11-30 20:36:52
Re: am nevoie de un sfat...urgentsper totusi sa primesc si un sfat de la doctoressa Offline #5 2006-11-30 20:52:07
Re: am nevoie de un sfat...urgentdin pacate doctoressa mai intra abia luni. Nobody home Offline Publicitateloading...
#6 2006-11-30 20:55:03
Re: am nevoie de un sfat...urgentnu..de la penultimul a venit normal..de la ultimul .inca astept......DAr am citit aici ca atunci cand esti insarcinata..ai dureri abdominale.....si in zona apendicitei.... Offline #7 2006-11-30 21:04:20
Re: am nevoie de un sfat...urgentrosseleinesss, sarcina e 5 zile e prea mica sa se vada la ecograf. ai si 5 teste negative. nu cred sa fii asa ghinionista sa fi ramas insarcinata din coitul ala intrerupt. Nobody home Offline #8 2007-08-28 19:44:57
Re: am nevoie de un sfat...urgenteu stiam ca o sarcina nu se vede la ecografia generala, ci la o un ecograf special- asa e? Offline #9 2007-08-29 13:17:35
Re: am nevoie de un sfat...urgentnu, nu e asa Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-08-29 18:00:33
Re: am nevoie de un sfat...urgentbuna!Am si eu o intrebare,iau antibebe de 3 luni,iar sapt trecuta , dupa o saptamana din cea de-a treia folie....intr-o seara mi-a fost rau...si am vomat dupa 4 ore dupa ce am luat pastila....cu o zi inainte am avut relatii cu prietenul meu..oare si-a facut efectul pastila...am de ce sa-mi fac griji?astept un raspuns de la voi Ms Offline #11 2007-08-29 18:18:49
Re: am nevoie de un sfat...urgentDoctoressa am si eu o intrebare,te rog mult daca-mi poti raspunde.Am luat 10 luni AC Mercilon la sfatul medicului,apoi am facut pauza pana in luna iulie anul curent cand le-am reluat(tot Mercilon).Problema este ca am luat doar 15 pastile din cele 21,deci nu am terminat toata folia.Am avut contact sexual neprotejat dupa ce am luat 6 pastile, apoi am mai luat 9 si le-am oprit,deci 15.La 3 zile dupa ce le-am intrerupt s-a instalat menstra.Acum imi fac griji ca as putea fi insarcinata pentru ca menstruatia nu mai apare si am niste scurgeri maronii care ma ingrijoreaza.Crezi ca se poate sa fiu insarcinata? Offline #12 2007-08-29 20:13:48
Re: am nevoie de un sfat...urgentdaca ai avut contacte sexuale neprotejate dupa ce le-ai intrerupt exista riscul sa fii insarcinata Offline #13 2007-08-30 10:42:12
Re: am nevoie de un sfat...urgentNu am avut contacte sexuale deloc dupa ce le-am intrerupt. Am avut contact sexual doar in timp ce le luam, respectiv dupa a -6-a pastila si apoi am mai luat inca 9 pastile si le-am intrerupt.Mie mi-e teama sa nu fie o problema, adica sa nu fiu insarcinata din cauza ca le-am intrerupt, pentru ca in rest nu am mai avut nici un contact sexual dupa ce nu le-am mai luat. Offline #14 2007-08-30 10:48:55
Re: am nevoie de un sfat...urgentdaca nu ai avut contacte sexuale dupa ce le-ai intrerupt nu cred sa fie o problema.. tu spui ca ai mai luat 9 pastilute dupa contact si pana sa le intrerupi. deci ovulatia sa spunem ca s-a produs la 10 zile de la contact..nici cel mai voinic spermatozoid din lume nu cred ca supravietuieste chiar atat de mult incat sa ramai tu insarcinata..deci nu te mai panica degeaba. dar totusi nu inteleg de ce ai intrerupt folia asa brusc si nu ai asteptat sa o termini... Ultima oara a fost editat de oana_cristina11 (2007-08-30 10:51:33) Offline #15 2007-08-30 13:50:33
Re: am nevoie de un sfat...urgentLe-am intrerupt pentru ca mi-au facut rau, nu ma simteam bine si chiar n-am putut sa le mai iau.Am avut o infectie urinara si am luat Cuminol si mi-a trecut.La fel se intampla si inainte cand le-am mai luat si acum la fel si de aceea am renuntat la ele. Multumesc foarte mult pentru raspunsuri, deja m-am mai linistit:) Offline #16 2007-08-30 14:13:13
Re: am nevoie de un sfat...urgent
nu ai de ce sa iti faci griji Offline #17 2007-08-30 15:04:16
Re: am nevoie de un sfat...urgentMultumesc de raspuns Nikko.M-am mai linistit...chiar imi faceam griji. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|