homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Analize neclare

#1 2011-01-05 11:58:12

Laurya
New member
Inregistrat: 2010-07-09

analize neclare

Buna, as vrea sa va cer parerea in legatura cu analizele pe care le-am facut recent.
In ultimul timp, de fiecare data cand am avut contact sexual am avut usturimi intense dupa, zona genitala era foarte rosie la intrarea in vagin. ma ustura tot timpul, chiar si atunci cand zona era atinsa de lenjerie. aceasta senzatie a durat 3-4 zile dupa care a aparut o secretie galbena, foarte abundenta. a fost perioada sarbatorilor deci nu am apucat sa merg la medic imediat. dupa o saptamana de la ultimul contact si dupa ce a disparut usturimea a continuat secretia. fiind foarte suparatoare am folosit 3 ovule de meclodin si spalaturi timp de 4 zile. Ovulele le aveam de la un tratament pentru colpita facut cu 4 luni in urma. Secretia s/a redus putin dupa folosirea ovulelor.

Astazi am ajuns la medic, desi am avut incertitudini daca sa merg sau nu, pt ca simptomele nu mai erau atat de puternice acum si ma tem de o interpretare gresita. Partenerul meu e nou, de aceea sunt ingrijorata, cu toate ca am folosit de fiecare data preyervativ.

Acestea sunt rezultatele analizei de secretie. Poate cineva sa imi dea o interpretare mai detaliata?

-Leucocite izolate
-Epitelii numeroase
-Flora abundenta
-Lactobacili Doderlin
-Gc, Trichomonas, Candida, Haemophylus absente
- frotiu citolitic

Medicul mi.a spus ca nu e nimci grav si s.a facut scapat repede. dar cand l/am intrebat de usturimi m/a privit mirat spunandu/mi ca analiza nu arata nimic ce ar fi putut sa.mi provoace usturimi. Ce sa cred? Ce sa inteleg? Se poate sa fi fost ceva si sa fi disparut dupa 3 zile cu meclodin? Cert e ca usturimea a fost de durata si foarte suparatoare. Se poate ca analizele sa nu fie corecte?

#2 2011-01-05 12:10:12

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: analize neclare

E posibil ca la analize sa nu fi iesit ceea ce trebuie dar asta numai din vina ta. Ar trebui sa stii ca analizele nu sunt relevante dupa un tratament care cel mai probabil a fost luat de aiurea si fara sa actioneze optim pe problema pe care o ai. Mult succes!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2011-01-05 12:31:20

eueu10
Full member
Inregistrat: 2010-10-09

Daca ti ai introdus ovule si te ai dus sa ti recolteze secretie,analiza nu este relevanta,trebuie sa treaca minim 48 de ore de la ultimul ovul...daca e asa,ar trebuii sa repeti analiza..si fara spalaturi inainte...

Ultima oara a fost editat de eueu10 (2011-01-05 12:32:56)

pc

#4 2011-01-05 15:12:31

Laurya
New member
Inregistrat: 2010-07-09

dupa ultimul ovul a trecut o saptamana pana am mers la medic.

as mai vrea sa va intreb, proba recoltata pentru lama trebuie analizata imediat pentru a fi concludenta? pentru ca unde am mers eu medicul recolteaza si dupa-amiaza asistenta iese cu probele din cladire si merge 10 minute pe jos pana la laborator. am intrebat acolo daca proba nu poate sa sufere modificari si mi-au spus ca nu....desi mie nu mi-a parut prea ok.

#5 2011-01-05 20:08:34

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

daca cu 48 ore inainte de analize nu ai avut contacte sexuale, nu ai facut spalaturi baginale si nu ai introdus ovule sau alte prostii atunci rezultatele sunt concludente.

eu zic ca e este ok, si la cabinetul unde merg eu imi recolteaza si apoi le trimite la laborator, nu le face pe loc.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.