|
Nu esti logat.
Janine sau alte anticonceptionale#1 2011-01-05 12:23:05
janine sau alte anticonceptionaleBuna.Am 29 de ani si am nascut acum 5 ani.Am luat la sfatul medicului ginecolog aniconceptionale janine intrucat aveam endometrul f.ingrosat.Din cauza problemelor biliare nu am mai putut sa iau janine si mi s-a montat sterilet dupa 2 ani in care totul a fost ok steriletul s-a depozitionat si endometrul s-a ingrosat dinnou.Astfel ca am trecut dinnou pe anticonceptionale janine de aproape 1 an.As dori sa le schimb deoarece problemele biliare au reaparut si mai mult decat atit am slabit 2 kg(fiind subponderala).Ce alte contraceptive imi recomandati? Va multumesc. Offline #2 2011-01-05 19:08:37
Re: janine sau alte anticonceptionalePe acest forum, nimeni nu iti va recomanda anticonceptionale. Mergi la un medic de planning si discuta cu el aceste probleme. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|