homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cezarette - dupa nastere

#1 2011-01-05 16:04:27

allydus
Membru
Inregistrat: 2011-01-05

Cezarette - dupa nastere

Buna,

Am nascut la nceputul lunii noiembrie si de 2 saptamani iau Cezarette la recomandarea medicului ginecolog. Problema este ca de o saptamana sangerez....nu e doar spotting...e o sangerare destul de abundenta uneori cu cheaguri. Ce fac? Continui cu ele? Cand ar trebui sa ma ingrijorez? E normal? Ce alte anticonceptionale pot lua cat timp alaptez? Bebe este hranit exclusiv la san. Inainte sa vreau bebe am luat 2-3 ani Desorelle si m-am impacat foarte bine cu ele.

Multumesc frumos!

#2 2011-01-05 19:20:28

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Cezarette - dupa nastere

Din pacate nu poti lua alte anticonceptionale daca alaptezi. Mergi la medic si discuta cu el problema.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2011-01-06 15:33:18

nataroman
Full member
De la: Utopia
Inregistrat: 2010-07-08

Re: Cezarette - dupa nastere

Buna
eu am luat Cerazette trei luni pt un chist si am sangerat 3 saptamani. Dupa care nu am mai sangerat deloc pana le-am intrerupt!

Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.