|
Nu esti logat.
Menstra redusa cantitativ si inchisa la culoare#1 2011-01-06 08:53:41
menstra redusa cantitativ si inchisa la culoarefetelor.. se pare ca mi-a venit in a 5-a zi de pauza. Povestea mea este ca am luat 5 ani novynette si in ultima perioada aveam menstra foarte redusa cantitativ (1 zi) si maro. Am facut pentru prima oara in acesti ani pauza din august pana in decembrie(in decembrie am reinceput) iar azi acelasi lucru foarte inchisa la culoare dar nu numai ca este extrem de putin cantitativ si se ia doar pe hartie ca sa zic asa tamponul este curat . Mentionez ca in perioada de pauza am avut menstra normala (4-5 zile si din abundenta), sa fie o sarcina?? desi nu prea cred sau care ar putea fii problema? este indicat sa schimb pastilele sau sa merg in continuare cu ele si cu aceasta problema? este o problema? Ultima oara a fost editat de fluturascrys (2011-01-06 08:56:17) Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #2 2011-01-06 10:46:47
Re: menstra redusa cantitativ si inchisa la culoareva rog astept si eu un raspuns, sunt putin stresata Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #3 2011-01-06 14:06:42
Re: menstra redusa cantitativ si inchisa la culoareIarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #4 2011-01-06 14:09:07
Re: menstra redusa cantitativ si inchisa la culoareeu zic ca e normal, nu ai de ce sa-ti faci griji, e un efect al anticonceptionalelor Offline #5 2011-01-06 15:22:11
Re: menstra redusa cantitativ si inchisa la culoarebuna! uite acelasi lucru patesc si eu... numai ca eu am 1 an de cand iau yasmin, cateva luni am avut normal, cum ai avut in perioada de pauza, si de vreo 4-5 luni imi vine redusa cantitativ(am inteles ca e normal sa fie redusa cantitatea datorita ac) dar numai ca acum e maro, adik mai inchis si mai consistent.. am mai citit pe aici pe forumuri...nu suntem singurele care au asa...cred ca e o reactie la ac. ... nu stiu daca t consoleaza cu ceva ce ti-am scris eu.... planuiesc sa ajung la un medic in urmatoarele luni app. am uitat sa zic k inainte sa iau ac, am fost la doctor si mi-au gasit ovarul drept micropolichistic... posibil sa aive si asta o influenta.. Offline Publicitateloading...
#6 2011-01-07 08:44:24
Re: menstra redusa cantitativ si inchisa la culoaremersi de raspunsuri fetelor, eu aseara am discutat cu iubi meu si am decis de comun acord sa nu mai iau pastile, pana nu merg la un medic de planning si poate imi schimba pastilele ca pe langa faptul ca nu am menstra am si migrene grave pup Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #7 2011-01-07 10:26:45
Re: menstra redusa cantitativ si inchisa la culoarepentru migrene te inteleg, foarte bine faci ca vrei sa le schimbi, dar mi se par o prostie sa vrei sa ai menstra abundenta... intelege ca atunci cand iei pastile nu e propriu-zis menstruatie, e o sangerare de privatie, de asta e mai putn abundenta Offline #8 2011-01-07 14:43:37
Re: menstra redusa cantitativ si inchisa la culoarepai heimdall, inca nu mi-a venit si azi este a 6-a zi de pauza! nici nu stiu cand sa fac un test de sarcina? oricum nu mai incep pastilele, trebuia sa la incep duminica...cand pot face un test? daca testul iese negativ si menstra tot nu vine? sunt putin speriata Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #9 2011-01-07 16:41:30
Re: menstra redusa cantitativ si inchisa la culoaresi mie mi s-a intamplat chestia asta cu yasmin, am inteles ca e un efect secundar frecvent al lor... faci un test in a 8a zi inainte sa incepi folia noua Offline #10 2011-01-10 09:08:15
Re: menstra redusa cantitativ si inchisa la culoarea venit sambata si ieri am inceput pastilele (a 8 zi) multumesc de ajutor, voi merge sa la schimb luna viitoare Ultima oara a fost editat de fluturascrys (2011-01-10 09:09:11) Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #11 2011-01-10 15:02:32
Re: menstra redusa cantitativ si inchisa la culoarefetelor am uitat sa va intreb, eu acum inca mai am menstra..dupa ce se termina banuiesc ca maine ar fi ultima zi pot avea contact neprotejat nu? stiu ca este cam tampita intrebarea dar eu sunt cam paranoica...si nu este nici o problema daca am inceput pastilele si eram pe stop nu? Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #12 2011-01-10 15:15:37
Re: menstra redusa cantitativ si inchisa la culoarenormal ca poti Offline #13 2011-01-10 15:16:16
Re: menstra redusa cantitativ si inchisa la culoarepoti si eu incep tot timpul pastilele inainte sa se termine sangerarea nu are nimic de a face. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #14 2011-01-10 15:32:33
Re: menstra redusa cantitativ si inchisa la culoaremultumesc mult de sfaturi Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #15 2011-01-10 19:47:57
Re: menstra redusa cantitativ si inchisa la culoareStie cineva sa imi raspunda si mie: am luat pilule Logest, luna asta le-am oprit ( ne apucam de un bebe doi) si am avut ciclu normal, m-a tinut vreo 4 zile si dupa aia a inceput o chestie...o scurgere ca nu pot sa ii zic sangerare, maronie asa deschis, si curge de vreo 4 zile cand si cand. in timpul asta nu am avut contact sexual deci nu poate fi sarcina, este de la intreruperea pilulelor? Ca sa fac? adica, se poate face ceva sau trebe sa il las in pace? Nu e abundent, nu e decat deranjant sa vad pe chilot urmele alea maronii...Multumesc! Offline #16 2011-01-11 09:53:39
Re: menstra redusa cantitativ si inchisa la culoarear putea fi o dereglare hormonala de la intreruperea ac, daca tot va mai persista merita sa te vada un doctor Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #17 2011-01-12 14:58:16
Re: menstra redusa cantitativ si inchisa la culoareacum revin cu alta intrebare, mai sus aveam o problema , acum problema sta exact invers am luat deja 3 pastile si menstra tot nu s-a oprit. Este normal? Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #18 2011-01-12 15:09:01
Re: menstra redusa cantitativ si inchisa la culoarenu ziceai ca ti-a venit in ultima zi de pauza, asa ceva ? in cazul asta e normal Offline #19 2011-01-12 15:33:37
Re: menstra redusa cantitativ si inchisa la culoareda, in ziua 7 Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|