|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-38-17#305 2011-01-09 19:12:02
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-38Cris multumesc pentru informatii ai dreptate,la spermocultura nu iese ureaplasma,trebuie analiza separata. Ultima oara a fost editat de Savannah (2011-01-09 19:12:35) 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile Offline #306 2011-01-09 19:26:37
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-38alea pt hiv, sifilis, etc mie una mi se pare inutil sa le faca ambii parteneri...ca sunt clar boli cu transmitere sexuala si nu se poate ca unul sa le aiba si unul nu...asa zic eu ...dar depinde ce zice doctorul, e posibil ca in caz de FIV sa trebuiasca acolo la dosar, sa fie dovada scrisa ca nu ai vreo boala din asta... O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #307 2011-01-09 19:42:46
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-38Cris sa nu mai aud de ureaplasma..m-am luptat cu ea mai mult de 1 an de zile..si nici acum nu sunt sigura ca am scapat de ea..am luat toate medicamentele posibile..mi-a trecut cu doxi..Dar este ciudat ca al meu nu a facut tratament si eu aveam ureaplasma pozitiv..si l-am trimis si pe el sa faca analiza pentru ca aveam nevoie de antibiograma si a facut de vreo 2-3 ori si i-a iesit negativ..abia a 4-a oara a iesit pozitiv..asa ca acum chiar daca analizele lui spun a urea este negativ..parca tot nu am incredere.Eu am facut analizele la synevo in craiova..si am plecat la sibiu,la polisano special sa-mi repet analiza la ureaplasma sa vad daca este negativ cu adevarat(nu mai aveam incredere in cele de la synevo)si a iesit si acolo tot negativ..nici nu mai stiu ce sa zici..porcaria asta-a adus la disperare.. 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile Offline #308 2011-01-09 19:59:57
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-38multumesc savannah si eu sper sa fie negative....simptome n-am avut deloc niciodata asa ca n-am de unde sa stiu daca a trecut...mie dr mi-a dat doxi 10 zile din prima, am citit ca e f bun tratamentul, acum sa vedem... O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #309 2011-01-09 20:41:19
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-38Am revenit. Imi ajunge pe ziua de astazi , sa mai fac un dus si gata.Sunt asa de obosita si maine dimineata o iau de la capat Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline Publicitateloading...
#310 2011-01-09 20:48:20
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-38 giorgi da, e tare greu sa ti se puna un astfel de diagnostic...iti fuge pamantul de sub picioare, parca iti taie orice speranta...asa am simtit atunci dar acum mi-am revenit...si tot sper sa fie o greseala, trompa stanga e slab permeabila, dreapta insa nu parea deloc...sincer nu vreau sa fac instilatii (nici nu am facut) mai degraba optez pt laparoscopie...sa vad ce zice si doctorita mea (acum merg la dna Predoi, e o super doctorita ) oricum anul asta ceva fac eu, momentan sunt optimista, asa am inceput anul si asa vreau sa raman O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #311 2011-01-09 20:56:31
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-38cris , stiu ce inseamna .Din 10 medici doar unul recomanda instilatiile , deci nu sunt bune.Eu le-am facut in nestiinta de cauza.Bine ar fi sa nu faci , mai rau ti se infunda.Ce pot sa iti urez , sa poata la paroscopie sa iti poata desfunda trompele sau macar una sa o poti avea buna.Ma bucur ca esti optimista si nu exista '' in nebunia mea '' sunt sanse sa ramai pe cale naturala si cu o trompa. Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline #312 2011-01-09 20:57:50
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-38Cris eu am avut simptome..secretia mea avea un miros urat si o consistenta ciudata..dar cred ca difera de la persoana la persoana..si eu am scapat cu acelasi tratament ca si tine si imi puneam si cate un ovul de macmiror seara. 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile Offline #313 2011-01-09 21:01:16
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-38Savannah , bine ar fi sa nu iei de la tine putere brocriptin.Este prea putin marita ...stie dr ce stie!!!asculta-l pe el Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline #314 2011-01-09 21:06:49
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-38Pup viitoarele burtici! Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe... " Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare." Offline #315 2011-01-09 21:07:06
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-38 giorgi deci clar instilatii nu fac, am auzit ca mai sunt si dureroase...si asa stiu si eu, ca nu sunt bune. Sper sa se rezolve prin laparoscopie, banuiesc ca dupa interventie medicii imi vor putea spune daca s-au putut desfunda sau nu...sau trebuie sa fac iar HSG? Ultima oara a fost editat de cris8 (2011-01-09 21:09:14) O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #316 2011-01-09 21:12:00
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-38Georgi Ultima oara a fost editat de Savannah (2011-01-09 21:16:37) 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile Offline #317 2011-01-09 21:14:47
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-38Vrabi sa ramai asa.Trebuie a fie bine si sa poti duce sarcina 9 luni. Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2011-01-09 21:37:01) Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline #318 2011-01-09 21:25:09
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-38giorgi toate avem si momente cand simtim ca totul se prabuseste, dar important e sa iti revii, si eu am momentele mele...dar stiu ca si tu esti puternica si trebuie sa reusiti, nici nu vreau sa ma gandesc ca nu va fi asa . O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #319 2011-01-09 21:28:54
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-38Fetelor, voi va amintiti ce ziceam eu inainte sa raman gragi?: ziceam, luna asta se regleaza ciclu si ovulez in Z14 si asa era, apoi am zis, luna viitoare eu ma mut la burtici si asa a fost! Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe... " Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare." Offline #320 2011-01-09 21:35:53
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-38cris , toate avem momentele noastre cand simtim ca nu mai rezistam...ca este al naibii de greu ...nu ne dorim o haina , o bijuterie ...ci un copil sa ne spuna si noua mama si tata si sa stim pentru ce ne zbatem in viata ata nu tocmai roza... Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline #321 2011-01-09 21:36:42
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-38 vrabiutza am zis eu ca esti un model de urmat Ultima oara a fost editat de cris8 (2011-01-09 21:41:07) O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #322 2011-01-09 21:38:54
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-38vRABI , imi scutur palaria in fata ta bravo de optimismul tau , o sa fie bine Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2011-01-09 21:40:39) Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline #323 2011-01-09 21:39:53
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-38vrăbiuța felicitări pentru atitudine ?ți țin pumnii să fie totul bine ??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|