homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-38-17

#305 2011-01-09 19:12:02

Savannah
Full member
Inregistrat: 2009-12-03

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-38

Cris multumesc pentru informatii puss ai dreptate,la spermocultura nu iese ureaplasma,trebuie analiza separata.
Da,ne pregatim pentru fiv cred ca in februarie o sa-l facem,la urmatoarea menstra o sa ma apuc de tratament.
Tu ce zici sa mai faci si eu analizele pentru hiv,sifilis..?din moment ce al meu le-a facut si i-au iesit negative zic ca nu mai are rost sa le fac si eu nu?

Ultima oara a fost editat de Savannah (2011-01-09 19:12:35)

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#306 2011-01-09 19:26:37

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

alea pt hiv, sifilis, etc mie una mi se pare inutil sa le faca ambii parteneri...ca sunt clar boli cu transmitere sexuala si nu se poate ca unul sa le aiba si unul nu...asa zic eu ...dar depinde ce zice doctorul, e posibil ca in caz de FIV sa trebuiasca acolo la dosar, sa fie dovada scrisa ca nu ai vreo boala din asta...

luna asta ma duc si eu iar la dr, sa vad ce zice de trompele mele infundate...si sapt viitoare vin rezultatele la micoplasma si ureaplasma, sper sa fi scapat de ele...
tu parca ziceai ca ai avut ureaplasma, ai tratat-o din prima cu antibiotic? eu am luat doxicilina, acum astept sa vad daca a avut efect...

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#307 2011-01-09 19:42:46

Savannah
Full member

Cris sa nu mai aud de ureaplasma..m-am luptat cu ea mai mult de 1 an de zile..si nici acum nu sunt sigura ca am scapat de ea..am luat toate medicamentele posibile..mi-a trecut cu doxi..Dar este ciudat ca al meu nu a facut tratament si eu aveam ureaplasma pozitiv..si l-am trimis si pe el sa faca analiza pentru ca aveam nevoie de antibiograma si a facut de vreo 2-3 ori si i-a iesit negativ..abia a 4-a oara a iesit pozitiv..asa ca acum chiar daca analizele lui spun a urea este negativ..parca tot nu am incredere.Eu am facut analizele la synevo in craiova..si am plecat la sibiu,la polisano special sa-mi repet analiza la ureaplasma sa vad daca este negativ cu adevarat(nu mai aveam incredere in cele de la synevo)si a iesit si acolo tot negativ..nici nu mai stiu ce sa zici..porcaria asta-a adus la disperare..

Iti tin pumnii sa fie negative puss

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#308 2011-01-09 19:59:57

cris8
Insomniac member

multumesc savannah puss si eu sper sa fie negative....simptome n-am avut deloc niciodata asa ca n-am de unde sa stiu daca a trecut...mie dr mi-a dat doxi 10 zile din prima, am citit ca e f bun tratamentul, acum sa vedem...
analizele mele la Synevo Bucuresti au fost facute, eu sper sa fie corecte, oricare ar fi rezultatele, ca sa stiu ce am de facut. Parca am citit ca se face si din sange analiza dar eu am facut-o doar din secretie..cred ca e mai sigur asa.
Iti tin pumnii sa iti iasa toate bune si sa reuseasca FIV-ul, ce aproape esti... Doamne ajuta! puss

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#309 2011-01-09 20:41:19

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Am revenit. offtopic Imi ajunge pe ziua de astazi , sa mai fac un dus si gata.Sunt asa de obosita si maine dimineata o iau de la capat disperat

Savanah , am luat si eu brocriptin pentru prolactina , in jur de 5 luni ..acum o am buna , eu o aveam marita rau. goodluck cu tratamentul si cu fertilizarea. puss  rugaciune

Cris , nu stiu ce sa iti spun  puss Stiu ce inseamna sa ti se spuna ca '' trompele nu sunt permeabile'', poate cand vei merge la dr  vei primi o veste buna.Iti doresc din suflet sa nu ajungi la Fiv  si sa existe o solutie fara fertilizare rugaciune pentru a deveni mamica puss Tu ai facut vreodata instilatii?( eu am facut instilatii si mai rau mi s-a agravat ...daca nu faceam o trompa o aveam intr-o stare buna sad )

Almi , multuesc puss Sa iti fie de bine saramura.Si  goodluck la eco

Neruca  si eu sunt , nu departe de tine ...nu mai fi trista , trebuie sa reusim si noi intr-o buna zi sa fim gravidute. puss

Sonia , distractie frumoasa puss

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

Publicitate

loading...

#310 2011-01-09 20:48:20

cris8
Insomniac member

giorgi puss da, e tare greu sa ti se puna un astfel de diagnostic...iti fuge pamantul de sub picioare, parca iti taie orice speranta...asa am simtit atunci dar acum mi-am revenit...si tot sper sa fie o greseala, trompa stanga e slab permeabila, dreapta insa nu parea deloc...sincer nu vreau sa fac instilatii (nici nu am facut) mai degraba optez pt laparoscopie...sa vad ce zice si doctorita mea (acum merg la dna Predoi, e o super doctorita smile ) oricum anul asta ceva fac eu, momentan sunt optimista, asa am inceput anul si asa vreau sa raman smile
si in nebunia si incapatanarea mea inca sper sa raman natural, chiar cu atatea probleme lol

#311 2011-01-09 20:56:31

bunea georgeta
Platinum member
Site

cris , stiu ce inseamna sad  .Din 10 medici doar unul recomanda instilatiile , deci nu sunt bune.Eu le-am facut in nestiinta de cauza.Bine ar fi sa nu faci , mai rau ti se infunda.Ce pot sa iti urez , sa poata la paroscopie sa iti poata desfunda trompele sau macar una sa o poti avea buna.Ma bucur ca esti optimista  puss  si nu exista '' in nebunia mea '' sunt sanse sa ramai pe cale naturala si cu o trompa.

#312 2011-01-09 20:57:50

Savannah
Full member

Cris eu am avut simptome..secretia mea avea un miros urat si o consistenta ciudata..dar cred ca difera de la persoana la persoana..si eu am scapat cu acelasi tratament ca si tine si imi puneam si cate un ovul de macmiror seara.
Vreau sa spun ca eu cu al meu nu am mai facut nimic fara preze..mi-e frica,daca analizele lui iar sunt fals negativ..astea ne-ar mai lipsi acum sa mai stam iar sa ne batem capul cu porcaria asta..

Georgy ..ma asteptam ca prolactina mea sa fie marita..si acum 2 ani cand mi-am facut analizele hormonale a iesit tot asa..am luat si eu bromcriptin o perioada scurta..cam 2 saptamani(mi-a fost cam rau de la el si am renuntat) Totusi doctorul de la Polisano a zis ca nu este nici-o problema si nu mi-a dat nici-un tratament pentru asta..a zis ca este foarte putin marita si sa nu-mi fac probleme din cauza asta..
Acum imi trece prin cap ca pana la fiv sa mai bag o tura de bromcriptin dar mi-e sa nu dau in altele..Banuiesc ca stie doctorul ala ce stie..

#313 2011-01-09 21:01:16

bunea georgeta
Platinum member
Site

Savannah , bine ar fi sa nu iei de la tine putere brocriptin.Este prea putin marita ...stie dr ce stie!!!asculta-l pe el

#314 2011-01-09 21:06:49

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

Pup viitoarele burtici!  puss
Passenger, multumesc pt sustinere! puss
Am intrat sa va salut, sa va pup si sa va spun ca nu am de gand sa cad in butoi! punk
Si o sa astept sa vad care va fi voia lui D-zeu! Stiu sigur ca El va face cum va fi cel mai bine pentru mine si pentru sotul meu si pentru bebele nostru! rugaciune  Poate ca nu este acum momentul!  cesafac  D-zeu va avea grija de noi toate! Trebuie sa nu ne pierdem increderea si speranta ca intr-o zi ne vom tine copilasii in brate!
Savana, puss  dc ai decis sa faci FIV eu iti doresc mult noroc sa se prinda si sa poti duce sarcina la termen!  rugaciune
Pup fetele care mai sunt pe aici,fara sa le numesc! puss
Sonia puss , vizita trebuia sa fie in dormitor! sexinpat

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#315 2011-01-09 21:07:06

cris8
Insomniac member

giorgi deci clar instilatii nu fac, am auzit ca mai sunt si dureroase...si asa stiu si eu, ca nu sunt bune. Sper sa se rezolve prin laparoscopie, banuiesc ca dupa interventie medicii imi vor putea spune daca s-au putut desfunda sau nu...sau trebuie sa fac iar HSG?
da, stiu ca se poate ramane cu o trompa, dar eu nu am niciuna perfect permeabila...oare daca e slab permeabila o fi buna? macar poate o vor desfunda, daca tot nu e total infundata...
draga mea si tu trebuie sa ramai optimista, puss stiu ca e al naibii de greu dar nu avem de ales, trebuie sa crezi in visul tau pt a  se implini.. kram

vrabiutza ma bucur ca esti bine, si gandesti pozitiv, esti un model pt noi toate puss kram si iti doresc din suflet sa fie bine pana la urma, si sigur va fi. puss

Ultima oara a fost editat de cris8 (2011-01-09 21:09:14)

#316 2011-01-09 21:12:00

Savannah
Full member

Georgi puss
Gris puss

Sunt fericita ca fac FIV..nu avem probleme foarte mari..si ma gandesc ca daca probleme grave nu sunt..si sansele de reusita sunt mai mari..adica au reusit fete care au avut probleme mult mai mari..asa ca am si eu o speranta..
Dar pe alta parte stau si ma gandesc..daca Doamne fereste nu iese FIV-ul??atunci ce ma fac sad cred ca as fi distrusa..mai ales al meu..saracul,in fiecare seara imi spune cat de fericit ar fi sa facem un bebe.Stiu ca trebuie sa gandesc pozitiv..dar trebuie sa ma gandesc si la partea asta..pentru ca este posibil sa nu resuim..

Vrabi,din pacate nu prea mai sunt la curent cu vestile..dar inteleg ca s-a intamplat ceva rau..si din cate vad mesajul tau despre bebe..sper sa nu fie adevarat.Este incredibil ca noi ne infruntam cu toate problemele posibile si imposibile.Sper ca esti bine,iti spun din tot sufletul ca sunt alaturi de tine,de voi toate  puss  puss
Da..m-am decis sa fac FIV..deja a trecut prea mult timp si sper ca asta sa fie calea cea buna..si sa reusim sa avem si noi un bebe.

Ultima oara a fost editat de Savannah (2011-01-09 21:16:37)

#317 2011-01-09 21:14:47

bunea georgeta
Platinum member
Site

Vrabi  puss  puss sa ramai asa.Trebuie a fie bine si sa poti duce sarcina 9 luni.

cris , instilatiile sunt si dureroase si nu ajuta cu nimic.Timp de 3 luni am facut cate 3 zile pe luna.Cand vei merge la dr . el iti v spune cu siguranta care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi.Iti doresc tot binele din lume puss ...da , cris sunt optimista dar mai am si momente cand cedez....ma intelegi , stii ce inseamna.

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2011-01-09 21:37:01)

#318 2011-01-09 21:25:09

cris8
Insomniac member

giorgi toate avem si momente cand simtim ca totul se prabuseste, dar important e sa iti revii, si eu am momentele mele...dar stiu ca si tu esti puternica si trebuie sa reusiti, nici nu vreau sa ma gandesc ca nu va fi asa puss .
poate sa zica dr ce vrea, eu clar nu fac instilatii... smile

savannah trebuie sa fie bine...doar asa trebuie sa te gandesti, ca va fi bine. puss

#319 2011-01-09 21:28:54

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

Fetelor, voi va amintiti ce ziceam eu inainte sa raman gragi?: ziceam, luna asta se regleaza ciclu si ovulez in Z14 si asa era, apoi am zis, luna viitoare eu ma mut la burtici si asa a fost!
Acum zic: dr meu e cam  chior si bebe meu e bine si ii voi auzi si inimioara! Si asa va fi! Si mai zic ceva: voi toate veti ramane gravi cat mai repede! Si asa va fi!
Nu va mai ganditi la ce e mai rau! Cartea SECRETUL( macar filmul) nu mai atrageti energia negativa!
Eu am fost o zi pe marginea butoiului, dar gata! Nu se sfarseste lumea!
" Lumea nu va sta in loc pentru suferinta noastra...!"
Savana, capul sus! FIV va reusi! Te rog sa fii increzatoare! Daca ti-e frica de un rez negativ, eu zic sa renunti sa incerci(k nu ai bani de aruncat pe experimentele doctorilor,nu?) goodluck
Mie mi-a zis dr ca sarcina e prita din evolutie 90%, dar eu stiu ca nu e asa, k ma simt foarte bine! punk

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#320 2011-01-09 21:35:53

bunea georgeta
Platinum member
Site

cris , toate avem momentele noastre cand simtim ca nu mai rezistam...ca este al naibii de greu ...nu ne dorim o haina , o bijuterie ...ci un copil sa ne spuna si noua mama si tata si sa stim pentru ce ne zbatem in viata ata nu tocmai roza... neutral

Eu acum nu sunt intr-o pasa prea buna.Maine implinesc 33 de ani ...de nimic nu imi pare rau ...ci numai ca nu am un copil.Parca a trecut viata pe langa mine ..m-am plimbat , imbracat si distrat si fara nici un rost supa Sper sa imi ajute Bunul D-zeu si sa pot face in curand FIV , cu toate ca nu stiu daca sunt pregatita de inca un esec...dar nu am ce face, trebuie sa fac Fiv pana o-i reusi.

#321 2011-01-09 21:36:42

cris8
Insomniac member

vrabiutza applause  applause  am zis eu ca esti un model de urmat smile
sa stii ca pe mine m-ai molipsit cu optimismul tau, anul asta am zis: cu trompe infundate sau nu, eu oricum raman gravida cat de curand! lol

giorgi   eu iti zic de azi la multi ani,  birthday  sa fii sanatoasa draga mea ca asta e cel mai important lucru, crede-ma ca stiu ce spun, eu pana acum 3 ani nici nu am avut voie sa incerc macar sa raman gravida...acum macar am voie sa incerc...
Nu fii suparata de ziua ta si nu regreta nimic din trecut, gandeste-te la tot ce e bun in viata ta si fii impacata cu tine. Si iti spun eu ca bebe va veni, o sa vezi. puss

Ultima oara a fost editat de cris8 (2011-01-09 21:41:07)

#322 2011-01-09 21:38:54

bunea georgeta
Platinum member
Site

vRABI , imi scutur palaria in fata ta  applause  applause bravo de optimismul tau , o sa fie bine puss

offtopic Eu merg sa fac un dus si apoi in pat .Sunt obosita .Maine am o zi iar de  bucatar la ora 16.30 imi vin musafirii.

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2011-01-09 21:40:39)

#323 2011-01-09 21:39:53

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

vrăbiuța felicitări pentru atitudine puss ?ți țin pumnii să fie totul bine goodluck

cris puss

savannah baftă multă ?n continuare goodluck

geo, nu mai fii tristă! sigur vei reuși să ai și tu puiul tău mai devreme sau mai t?rziu puss kram

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.