homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-38-40

#742 2011-01-12 15:49:30

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-38

neata frumoaselor !!!!
Vrabi  rugaciune  rugaciune  rugaciune  rugaciune  maine !!!!!!  goodluck
Spor la slabeala gagici, ca vad ca v-ati cam apucat toate de sportul asta. Si eu eram hotarate sa ma apuc de lunea trecuta de slabit, dar au dat din nou navala virusii sau carcalacii peste mine - nici eu nu stiu inca se cunt cu temperaturi si tot tacamul, tratament antibiotic si lipsa acuta a poftei de mancare , si am facut cura vrand nevrand - am dat jos 6 kg (dar nu doresc nimanui la dea in felul asta jos )
va puuuppppp , mi-e dor de voi  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#743 2011-01-12 15:52:46

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

neata coco ? la ora asta ? chicot , se vede ca bebe ti-a dat programul peste cap
pupici multi si tie si copiilor tai sunt niste dulci amandoi  puss

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#744 2011-01-12 15:52:57

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

Angel, Ana puss  asa am sa si fac. Oricum deja nu mai am cu ce sa ajung, k a trecut autobuzul... forgetit
Dr nr 1 are dioptrii cat fundul de sifon,dar nici nr 2 nu a vazut activ card,dar macar a vazut embrionul. acum, cand ma uit la poze,vad ca si la primul se vede ceva pe marginea sacului, dupa cum mi-a aratat si nr 2.
Dr nr 1 e f renumit in judet, dar alte fem nu-l suporta. Eu m-am necajit k mi-a zis sa fac HSG fara sa-mi fac analize pt lighioane... dumbom
Cmin, multi ani inainte  puss
Eu zic sa nu te mai stresezi,k nu incerci de asa mult timp. Dupa 1 an de incercari treb sa-ti faci griji.
Si eu cred k e tot baiat, k am visat ca am nasut un baiat si semana cu sotul meu! hjarta
Diri  puss  cand incerci pt bebe?

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#745 2011-01-12 16:01:00

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

vrabi deja nu mai mai stresez asa de tare .. am iesit din butoi sii sunt hotarata sa nu-l mai vad .. vreau doar sa-mi gasesc un dr bun si sa continui investigatiile
pot sa te intreb de unde esti?

Ultima oara a fost editat de cmin (2011-01-12 16:01:20)

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#746 2011-01-12 16:06:16

far_away
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-06-28

fetelor, noi am implinit 1 an de cand am inceput munca pt bebe neutral
si aprox 6 luni de la sarcina oprita in ev....
tare trist sad

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

Publicitate

loading...

#747 2011-01-12 16:06:45

vrabiutza
Sr. member

cmin a scris:

vrabi deja nu mai mai stresez asa de tare .. am iesit din butoi sii sunt hotarata sa nu-l mai vad .. vreau doar sa-mi gasesc un dr bun si sa continui investigatiile
pot sa te intreb de unde esti?

Din jud HD, sau aproape de Deva, undeva la tzara. Dar tu de unde esti?
Fetelor, vreau sa va intreb, dc nu e bine...(sper sa fie totusi bine) si treb sa fac intrerupere, cat timp nu am voie   sexinpat  si cat timp nu am voie sa incerc pt  bebe ?

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#748 2011-01-12 16:08:24

cmin
Addicted member

eu sunt din Bucuresti
eu stiu ca 6 sapt nu ai voie  sexinpat  , si 3 luni pentru bebe ... sper din tot sufletul sa fie bine si sa nu fie nevoie

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#749 2011-01-12 16:15:49

far_away
Hero member

vrabi, sa iti zic eu cum a fost in cazul meu....la mine a fost sarcina oprita in ev, undeva in jur de 6 sapt si s-a eliminat prin sangerare  dar a fost nevoie de chiuretaj....
dr mi-a zis ca 3 luni nu ar fi voie sa incercam pt bebe, ca sa ii dam timp uterului sa se refaca.....a zis ca asa ar fi cel mai bine, desi uterul ar fi pregatit de o noua sarcina dupa prima menstr normala. Noi am ales varianta cu 3 luni pauza pt siguranta si pt a evita unele complicatii.

Sper sa nu fie nevoie si in cazul tau, mi-as dori din tot sufletul sa fiti bine si bebe al tau sa fie doar mai micut decat au calculat medicii....rugaciune

Ultima oara a fost editat de far_away (2011-01-12 16:16:56)

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#750 2011-01-12 16:16:35

vrabiutza
Sr. member

Of, ce mult  bang  bang  bang
Fetelor, dar de macucumic nu mai stie nimeni nimic? Dc imi amintesc bine stiu ca ea a pierdut o sarcuna si luna urmatoare  a ramas  gravida  si ultima data cand am vazut-o pe forum avea peste 12 sapt si-i zisese dr k e bine si pobabil baietel.
Dar de prigatel ce mai stiti. Ultima data cand am vazut-o a intrat in viteza si a zis k e gravidutza
rugaciune  sa fie bine amandoua
Parfumel,dar la tine care a fost explicatia pt oprirea din evolutie? Atunci cand aveai moneda in gat?
Cmin, acum m-am uitat pe grafic... eu am facut test sure in 16 DPO si se vede bine,dar are intensitate la jum fata de linia de control. Sigur sarcina mea e mai micuta si de asta nu se auzea inimioara! La 16 DPO trebuia sa se vada la fel de intens,nu? nustiu

#751 2011-01-12 16:23:34

cmin
Addicted member

asa cred si eu ca sarcina e micuta ... poate totusi a durat mai mult pana a nidat . stiu cazuri unde in ziua 14 se vedea f bine linia. De aia multi zic sa faci test la 1 sapt de intarziere , ca poate sa nu iasa tocmai pt ca sarcina e f mica ... eu citeam pe alte forumuri ca unele fete au aflat ca sunt gravi cand aveau 2 luni, ca pana atunci aveau teste negative si niciun simptom. beta sigur iti va spune  majoreta

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#752 2011-01-12 16:23:42

far_away
Hero member

vrabi, nu mi s-a dat nici o explicatie....cica suntem tineri, mai incercam,... nu s-a fixat bine, probabil probleme cromozomiale, cica organismul respinge uneori "ceva ce nu e bun"....abureli de genu asta am auzit grater grater grater

sotul meu a trecut destul de usor peste si isi dorea sa fiu si eu tare....dar mi-a fost extrem de greu sad
doar cine trece prin asa ceva stie cat de greu este...nu doresc nimanui!

La faza cu moneda, dr mi-a zis ca nu a  fost nici o sarcina....desi mi-a fost extrem de rau....toate simptomele de gravi le-am avut.....dar betaHcg mi-a iesit ZERO
explicatia dr a fost ca hormonii si-au facut de cap, ciclul 40 zile neutral + simptome......se mai intampla

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#753 2011-01-12 16:46:47

vrabiutza
Sr. member

Cmin sper sa fie bine. am citit si eu si de asta ma leg de toate sperantele.
Eu din Z16 am luat si duphaston pana in Z25. Nu sunt sanse sa fi incetinit dezv? Zic si eu, k ma leg de oprice speranta.
Parfumel, asta cu SUNTETI TINERI, nu o suport. Iar asta cu cromozomii iar ma da peste cap.
Tiganii sau pocaitii care fac copii cu carul st toti compatibili, numai noi nu suntem  bang  bang  bang

#754 2011-01-12 16:58:41

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Lasa Vrabi ca nu trebuie invidiati.
Poate sunt experiente prin care trebuie sa trecem si care ne vor face mai puternice.

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#755 2011-01-12 16:59:18

far_away
Hero member

vrabi, de atatea ori ma gandesc si eu la ultimul rand scris de tine neutral
Dar sunt sigura ca Dzeu ne iubeste si are grija de noi, doar ca poate nu il rugam suficient....neutral
imi doresc sa reusim, dar sa nu mai trecem niciodata prin ce am trecut....

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#756 2011-01-12 17:19:39

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

vrabi, eu practic n-am oprit lucrul, doar ca luna asta am facut tratamentul pt lighioane si de asta luna asta pauza.

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#757 2011-01-12 17:31:37

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

va pup gagici eu ies.

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#758 2011-01-12 17:47:44

vrabiutza
Sr. member

Eu nu-i invidiez, din contra: sa le dea D-zeu sanatate si multi copii,k sa am si eu post  chicot
Eu zic k ei nu au nicio problema, iar eu pun totul pe seama stresului. Ei nu au niciun stres, fac cate 10-11 copii si ii nasc acasa. Saptamana trecuta a nasut o femeie in satul in care st eu invatatoare si a doua zi se plimba pe drum. Dc era vara mergea la fan. Eu ma ingrijorez k acei copii nu cunosc bucuriile viete, sunt amarati, poftesc la ce-si cumpara altii care sunt mai putini, se cresc unii pe altii si sunt destul de neingrijiti. Ei zic ca fac cati da Domnul si tot Domnul ii si creste. Eu nu sunt deacord cu asa ceva. Am cheltuit mute salarii ca sa cumpar caiete, stilouri, chiar si ghetute, k sa nu se mai ude la picioare. Stau cu ei dupa ore sa facem temele, k acasa nu-i pune nimeni sa faca. Si cand e cate o sarbatoare stiu ca primesc dulciuri de la mine. pe fiecare dimineata ma asteapta ca soriceii la fereastra, k sa-mi faca cu mana. Abia asteapta sa mearga la vaccin, k stiu ca le cumpar prajituri si ii duc in parcul de copii.K la noi nu vine doctorul si mergem noi la el.E greu!
Dar pana la urma stii k acei copii nu fumeaza, nu se vor apuca de droguri , nu vor fi rapiti sau loviti de masini... Pana la urma e mai bine sa traiesti. Chiar dc nu vei cunoaste multe, vei avea o viata linistita si fericita.
Pana la urma ce e viata?  un drum catre moarte... Depinde cat de lung si cat de palpitant este...

#759 2011-01-12 18:15:18

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

vrabiutza a scris:

Eu nu-i invidiez, din contra: sa le dea D-zeu sanatate si multi copii,k sa am si eu post  chicot
Eu zic k ei nu au nicio problema, iar eu pun totul pe seama stresului. Ei nu au niciun stres, fac cate 10-11 copii si ii nasc acasa. Saptamana trecuta a nasut o femeie in satul in care st eu invatatoare si a doua zi se plimba pe drum. Dc era vara mergea la fan. Eu ma ingrijorez k acei copii nu cunosc bucuriile viete, sunt amarati, poftesc la ce-si cumpara altii care sunt mai putini, se cresc unii pe altii si sunt destul de neingrijiti. Ei zic ca fac cati da Domnul si tot Domnul ii si creste. Eu nu sunt deacord cu asa ceva. Am cheltuit mute salarii ca sa cumpar caiete, stilouri, chiar si ghetute, k sa nu se mai ude la picioare. Stau cu ei dupa ore sa facem temele, k acasa nu-i pune nimeni sa faca. Si cand e cate o sarbatoare stiu ca primesc dulciuri de la mine. pe fiecare dimineata ma asteapta ca soriceii la fereastra, k sa-mi faca cu mana. Abia asteapta sa mearga la vaccin, k stiu ca le cumpar prajituri si ii duc in parcul de copii.K la noi nu vine doctorul si mergem noi la el.E greu! Dar pana la urma stii k acei copii nu fumeaza, nu se vor apuca de droguri , nu vor fi rapiti sau loviti de masini... Pana la urma e mai bine sa traiesti. Chiar dc nu vei cunoaste multe, vei avea o viata linistita si fericita.
Pana la urma ce e viata?  un drum catre moarte... Depinde cat de lung si cat de palpitant este...

mie efectiv mi-au dat lacrimile  hjarta  hjarta  hjarta
Ai o inima mare si toata bunatate asta iti va fi rasplatita !!!!!

Ultima oara a fost editat de cocof (2011-01-12 18:16:00)

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#760 2011-01-12 18:18:19

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

hopsieu

am ajuns acasa si am bagat si o masina de spalat smile

voi ce faceti? puss

vrabi puss  par

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.