homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-38-63

#1179 2011-01-15 16:26:46

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-38

Nera , felicitari!!! applause  applause  applause goodluck  bafta cu tratamentul rugaciune  puss

mi_ka , plimbare placuta puss

sonia puss

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#1180 2011-01-15 16:34:59

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

mi_ka plimbare placuta wave

nera ma bucur fff mult, eram sigura ca va iesi bine, fii optimista ca uite mai primesti si vesti bune puss

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1181 2011-01-15 16:36:36

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

Cris, toate trebuie sa fim puternice! Nu va amintiti ce ziceam eu in noiembrie? Acum dc nu a fost bine, nu mai pun la socoteala...Gata! Am zis k am inceput de ieri o noua etapa!
Voi trebuie sa atrageti energia pozitiva! Ai grija ce iti doresti,k ti se poate intampla!
Si,da-mi si mie niste supa si niste paste, k eu mananc oua ochi cu branza si rosii,k nu pot sta in picioare sa fac supa, iar al meu e plecat!  grater
Nera, puss  ma bucur pt tine k e totul bine!  rugaciune  sa se prinda si sa treci repede la burtici! Ti-am zis, te duci acolo cu gandul ca vei reusi, nu cu teama,da?
dar tu nu ai ramas gravi niciodata?
Savana ce mai face? A facut FIV ? Nu am mai vazut-o eu sau nu a mai intrat?  rugaciune  sa reuseasca si sa-si poata implini visul!
Sonia, odihna placuta! puss
Georgi puss , eu ziceam sa te uiti in borcan sa vezi care fete se muta curand la burtici(mai si sa ramana acolo, sa nu pateasca la fel k mine)
k pt mine o sa-ti cer sa scoti borcanul peste 4 luni!
Georgi,dar in Ungaria nu te-ai gandit sa mergi sa incerci FIV? Acolo au reusit multe interventii! Soacra-mea zice k sa mergem acolo,dar la noi nu-i problema ca nu raman, e problema k nu tine  cesafac
Deci o sa incep investigatiile aici!  rugaciune

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#1182 2011-01-15 16:40:54

cris8
Insomniac member

vrabiutza draga, ti-as da cu toata inima din mancarica facuta de mine kram
daca ai fi in Bucuresti chiar m-as urca in masina si ti-as aduce puss

si apropos de investigatii, eu am facut unele pt trombofilie (cica sunt doar cele de baza) si cuprind:
- anticoagulant lupic
- anticorpi cardiolipinici
- antitrombina III
- Proteina C, Proteina S
m-am gandit ca e bine sa le stii exact....
aa...si au costat 580 lei toate

Ultima oara a fost editat de cris8 (2011-01-15 16:44:32)

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#1183 2011-01-15 16:41:42

bunea georgeta
Platinum member
Site

Bine , Vrabi par Ca merg in Ungaria sau aici la noi , eu tot aceeasi gigei ii am( ca vreau sa am un copil cu sotul meu big_smile ) ..in momentul de fata nu pot face absolut nimic decat sa il sustin ...saptamana viitoare sa repete si prolactina si v-om vedea ce va mai fi  rugaciune

Vrabi , iti doresc tot binele din lume  rugaciune

Publicitate

loading...

#1184 2011-01-15 16:49:37

vrabiutza
Sr. member

Cris, consider k am si primt mancarica de la tine!  puss
Imi fac lista cu toate analizele pe care le ziceti si apoi incep sa ma informez!
Georgi, inteleg situatia si va inteleg si pe voi! puss  E nasol k si tu si sotul aveti problemutze, dar va doresc din suflet sa se rezolve! Meritati, k aveti suflet bun!
dar ziceam de Ungaria, pt k multi au incercat aici si nu au reusit,iar in Ungaria au avut noroc! Foarte multi!

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#1185 2011-01-15 16:52:56

bunea georgeta
Platinum member
Site

Vrabi , ai dreptate..dar eu nu mai vreau sa fac FIV pana nu voi avea prolactina cat de cat buna

Eu iti pot scrie / da toate analizele pe care le-am facut eu pentru FIV.

#1186 2011-01-15 17:02:23

vrabiutza
Sr. member

bunea georgeta a scris:

Vrabi , ai dreptate..dar eu nu mai vreau sa fac FIV pana nu voi avea prolactina cat de cat buna

Eu iti pot scrie / da toate analizele pe care le-am facut eu pentru FIV.

Multumesc, Georgi! puss  dar sper sa nu ajung la FIV! rugaciune  Nici nu vreau sa ma gandesc!
Hai sa va inveseles! Un banc pe care l-am primit pe mail:

Un tip isi baga capul pe usa frizeriei si il intreaba pe frizer cat timp are pana poate sa fie si el tuns, fiind o zi foarte aglomerata, frizerul se uita in jur si raspunde:
- Cam doua ore... si tipul pleaca instant.
Peste cateva zile acelasi tip intra in frizerie si intreaba cat are pana poate sa fie tuns, fiind o zi si mai aglomerata frizerul se uita in jur si raspunde:"
-Cam trei ore. Tipul inchide usa si pleaca.
Peste cateva zile acelasi intra in frizerie si intreaba cam in cat timp poate fi tuns, frizerul se uita in jur si raspunde:
- Cam o ora jumatate. Tipul se intoarce si iese din frizerie.
Frizerul, deja curios, il roaga pe Ion:
-Bai Ioane du-te un pic dupa el ca vine de ceva timp si tot intreaba cat timp are pana sa fie tuns dar nu se intoarce niciodata. Ion
  pleaca in urma tipului.
In jumatate de ora Ion intra in frizerie razandin hohote. Frizerul il intreaba:
- Ei, si unde  se duce tipul asta dupa ce pleaca de aici?
Ion in genunchi de ras, cu lacrimi in ochi, rosu la fata se uita la frizer si ii raspunde:
"LA TINE ACASA!!!"

#1187 2011-01-15 17:20:35

bunea georgeta
Platinum member
Site

Vrabi  rotfl2  rotfl2  rotfl2

#1188 2011-01-15 17:45:26

vrabiutza
Sr. member

Eu ma pun putin in pat, k am stat cam mult pe scaun! va pup!  puss  puss

#1189 2011-01-15 18:13:01

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

va multumesc pentru sustinere dragele mele puss kram

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#1190 2011-01-15 18:16:19

cris8
Insomniac member

va las si eu fetele
astept musafiri 

va pup, o seara frumoasa puss

#1191 2011-01-15 18:26:37

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

wave

vrabi, am incercat sa fac un calcul ca sa vezi cam de cati bani ai nevoie.

Prima varianta:
- analizele clasice de coagulare: Ttimp de goagulare, INR, APTT = 15 (timp protrombina QUIK in care intra si INR) + 18=33 ron
- hemograma = 29ron
- anticorpii cardiofosfolipidici = 59 ron
- mutatiile genetice: genele MTHFR (270 ron), factorul V Leiden (200), mutatia protrombinica (factor II) - 210, gena PAI -290, mutatia factorului XIII (280) = 960 ron

--------
total 1081 ron

Sau poti opta pt profilele de la synevo pt risc trombofilie (dar vor include si alte analize de care iti spuneam ca eu le-am facut ...si eu am optat pt acetse pachete pt ca facusem eu o socoteala si ieseam oleaca mai ieftin dar exceptand gena PAI si mutatia fact XIII care sunt 280+290 ron = 570 )

Profilele astea sunt:

- profil sindrom antifosfolipdic = 290 ron si contine: Anticoagulant lupic, Anticorpi anticardiolipinici IgG, Anticorpi anti-beta2 glicoproteina 1

- profil tromboflie ereditara 2 = 690 ron si contine: ?Antitrombina III ; Proteina C  ; Proteina S ; Mutatia factorului V Leiden ? detectie si genotipare ; Mutatia protrombinica (factor II) ; Gena MTHFR (mutatii C677T; A1298C) ? risc trombofilie

In total ar 290 + 690 + 570 = 1550 ron + analizele clasice de coagulare si hemograma = 1612 ron

Tu poti sa faci cum crezi ca e mai bine in functie de cati bani ai. Daca crezi ca ai bani sa faci a 2 varianta cu pachetele de la synevo per total ai iesi mai ieftin in cazul in care nu iese nimic si tb sa le faci si pe restul care sunt incluse in pachete, pt ca facute una cate una analizele...numai ce contine profilul de trombofilie 2 ajunge la 8 mil si ceva.

Nu stiu daca m-am facut inteleasa, daca te-am ametit sa-mi zici.

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#1192 2011-01-15 18:39:00

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

am atipip un pic,acum mergem un pic la plimbare smile

neruchi goodluck  puss

va puuup puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1193 2011-01-15 20:26:38

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Bonsoir dragele mele, am venit si eu de la lucru, va pup pe toate  puss  puss

nera ma bucur foarte mult pentru tine puss  dance  partydance

vrabi nu am facut din pacate nici o investigatie pt ca nu mi-a recomandat nimeni atunci, era bine daca va cunosteam pe voi de atunci, sper acum sa ma ajute dr asta la care o sa merg, apropo o sa fiu in ziua 13 a c m atunci, deci aproape de ovulatie, sigur imi va face eco si o sa vad cum stau cu endometru, etc..

diri mie ce imi recomanzi? cu ce analize crezi tu ca ar trebui sa incep, stiu ca depinde si ce zice dr ca na el ma consulta, dar pt mine conteaza parerea ta.

fetelor la mine e tot redus si incxa nu e rosu, mi-a venit in aceasta dupa-amiaza mai putin ca in prima parte a zilei, sper sa vina odata abundent ca ma tot doare si burta.

puss  puss

ce o fi cu angel fetelor? supa  de dimineata era online si nu a venit deloc pe aici nustiu

angel????? puss

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2011-01-15 20:29:24)

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#1194 2011-01-15 20:32:08

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

gata plimbarica.ii pregatesc mancarica alui meu pt maine si cred ca ne bagam la un film smile

ana puss gata munca?

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1195 2011-01-15 20:37:57

AnaArc
Hero member

sonia  puss  gata pe ziua de azi, maine iar.
sonia ce o fi cu far si angel de nu au mai intrat?  nustiu  o fi avand treaba multa. nustiu

ce fain sonia, plimbare. dance

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2011-01-15 20:39:16)

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

#1196 2011-01-15 20:40:33

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

ana, eu ti-as recomanda sa faci cam aceleasi investigatii care i-am sugerat vrabiutei, pt ca excluzand cazurile in care se pierde sarcina datorita unori erori cromozomiale si a deficientei de progesteron, in ultima vreme s-a descoperit ca ar fi din cauza problemelor de coagulare a sangelui. O explicatie mai generala ar fi ca daca sangele se coaguleaza mai repede atunci nu mai ajunge sa circule cum trebuie inspre bebe si atunci se opreste din evolutie, fie i se opreste inimioara daca a batut inainte sau nu ii bate deloc.

Mai sunt si alte cazuri de genul infectiilor si acteriilor, dar nu prea s-a putut dovedi 100% ca astea ar fi de vina. Plus cazurile inexplicabile....asa a vrut D-zeu poate.

Dar in cazul tau , din cate imi aduc aminte ai o faza luteala scurta, as face si progesteronul in z21-z22, e posibil la tine sa fie doar problema de insuficienta de progesteron.

Nu sunt doctor, ana, eu doar iti recomand ce investigatii ai putea face, evident ca parerea unui dr e si ea bine venita. Si nu recomand tratamente, ca sa stii.

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#1197 2011-01-15 20:47:47

AnaArc
Hero member

diri merci mult, da, am faza luteala cam scurta, normal ca nu esti dr, o sa merg pe 27 si la dr, si nu astept sa imi prescrii tratamente  chicot  , dar, cum ti-am zis si mai devreme pt mine conteaza parerea ta deoarece ai experienta in aceste lucruri, merci mult de tot, o sa o fac si pe cea cu progesteronul, ai idee cumva daca si asta e scumpa sau acceptabila? o sa mi le copiez si eu de aici ca sa le am. merci mult mult de tot puss  par  puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.