homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 4-100

#1882 2011-02-18 14:05:25

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 4

Copiii invata, numai noi avem tendinta sa ii subestimam.
Maria si-a schimbat programul, a adormit inainte de 2 asta dupa ce a adormit in carucior afara,asadar sarim peste masa asta

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1883 2011-02-18 14:48:40

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

wave hello fetele

birthday pt Vladut mare si voinic  majoreta
Noi akm am ajuns de afara, a fost bine  chicot

va pupam

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#1884 2011-02-18 15:09:27

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Lavi sa va fie de bine plimbarica  puss  de abia astept si eu sa iesim iar forgetit

#1885 2011-02-18 15:26:09

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

eu ieri am scos-o.ca am fost la cumatra, apoi la fini. ne-am plimbat toata ziua.am stat putinacasa.
azi nu am iesit, dar pt ca e frig. nu m-am gandit la radiatii

si noi papam cereale de 4 si 6 luni. nu i-am lua de 8luni sau pt mai mari. si ii plac astea.

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#1886 2011-02-18 16:10:10

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Juli a scris:

hello. furam si noi la vaccin ieri grater
Doamne, Doamne, ce urlete.... grater  "auuu mama" tipa intruna cu toate ca cica vaccinul asta nu doare. nustiu
Dar parca a presimtit ca- i se pregateste ceva, ca de cum l-am pus pe patutul acela, m-a tras catre el si ma tinea de gat  lol 
Asa ca in concluzie la 1 an jumate, avem 11,7 kg si 87 cm, la urmatorul consult nu vom mai avea loc pe masa de masurat  lol
Dar vreau sa-i fac analize de sange, urina, scaun ca sa fiu linistita. A mai facut cineva? Cum a fost?

Eu i-am facut acum o saptamana analizele la sange. A fost nasol, iti dai seama... ii ia sange din mana si a trebuit sa o tin bine... era rosie la fata saraca sad

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

Publicitate

loading...

#1887 2011-02-18 16:12:53

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Andreed a scris:

Copiii invata, numai noi avem tendinta sa ii subestimam.

eeeexaaact smile

cris nu bea din cana aia cu cioc, din simplul motiv ca... el nici din biberon nu stie sa bea lol adica sa suga. la biberon "crantzane" tetina si curge lol

in schimb, de vreo luna bea din cana cu pai big_smile (nu ma intrebati cum de suge dintr-aia... poate s-a updatat el, ar tb sa incerc din nou si cu cealalta).

iar din cana normala ii dau de pe la 8 luni, dar inghite cu aer si nu-mi place.

lucky, sa mor daca ma prind care-i smenul la canile alea puse de tine. ce rezolva ca-s in panta? (nu dati in blonda  alcool )

noi am iesit si ieri si azi cate o ora. un vecin care ne-a vazut mi-a facut azi un compliment pe gustul meu big_smile a zis ca la cat il plimb pe frig in wrap, cris o sa devina alpinsit la 14 ani, cum e crina popescu hjarta (el habar n-are ca eu is cu muntele, da' m-a gadilat fain rotfl )

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1888 2011-02-18 16:34:23

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Al meu deja a luat cana de pe masa (fara sa-mi dau seama) si a baut apa fara sa verse pe el big_smile Si masa era inalta pt el.
Asa ca daca le dai treptat din cana sa bea invata si ulterior se vor servii singuri  lol

Love, ma sperie si pe mine gandul ca o sa tipe. sotul nu prea vrea sa-i facem, si daca vom merge el nu va sta acolo ca o sa lesine......offff...barbatii astia....
Si cum sunt analizele? I-ai facut ceva de rutina sau a trebuit?

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#1889 2011-02-18 16:40:57

katami
Platinum member

juli, pe tine te mananca ?smile nu-l doare nik, e maaaare... dezvoltat... de ce sa-l chinui? sad

fa-i urina si scaun daca vrei, dar io zic sa-l lasi in pace cu sangele dak n-ai motive...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1890 2011-02-18 16:56:32

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Ne-am intors  alcool
Sunt varza!!!!

Vizita la pediatru  hmm -
1. nu-mi plac dr care iti umple bratul de produse recoamnadate de ei  box nclusiv cu pliante si iti mai cer si nr de tel sa te invite la prezentari de produse  skitarg
2. prima intrebare "ce mananca?" urmata de "cand mananca?" - "cand ii este foame"  roll "nu exista asa ceva la copii hraniti artificial"  yikes "da ce astia nu au dreptul sa manance cand le este foame sau ce? mad " ....continuam  "sa manance din 3 in 3 ore si noaptea fara mancare" -  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2 zi mai tare sa te auda si el poate te intelege si nu mai cere  spranceana  - pana la urma cu indulgenta a zis sa ii dau si noaptea daca nu cere mai devreme de 6 ore si mai apoi am ramas la 5 ore  forgetit
3. nici nu apucam sa intreb ceva ca imi raspundea taios  mad imi venea sa-i reamintesc ca am platit consultatia nu am venit moca  skitarg
4. mi-a dat ca lactic 10 zile pe luna - la intrebare "exista vreo problema?" mi-a raspuns "nu"  va pai si atunci de ce ca??? ....ma rog.....
5 cica este discret racit  neutral ati mai auzit diagnosticul asta?  hmm nu are rosu in gat, nu are nimic la plamani, nu a facut temperatura - pai atunci chiar este racit?partea buna este ca mi-a dat oscillo nu te miri ce antib
6 cica sa-i iau temperatura de 2 ori pe zi mereu  neutral nu prea imi vine - si aici vreau sa va intreb pe voi daca va dati seama la mana daca au temperatura si voi cand luati temp?

Stie cineva ceva de colargol picaturi?

Apoi am fost la ORL  bang  bang  bang  bang  bang  bang  bang
Sunt traumatizata  supa
I-a bagat o sonda pe nasuc(un furtunas) si a scos o tonaaa de muculeti si la sfarsit amestecati cu sange  bang  bang  bang  bang  bang . M-a pocnit o durere de cap insrantaneu si m-am jelit de am crezut ca lesin  grater  grater  grater Este groaznic sa iti ti copilul care se zbate si pange.
Cand asteptam sa intram la ORL i s-a facut foame si nici nu putea sa manance sarmanul din cauza lor, mai mult ii curgea din gura lapticul grater

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#1891 2011-02-18 16:59:10

Juli
Hero member

Stiu  big_smile
dar ma gandesc sa nu aibe vreo anemie acolo mica, vreo lipsa de calciu, mai ales ca nu mai mananca orice acum, fructe nu, legume ba....el asa e inalt, dar nu e gras chiar daca cantarul arata 11,7 kg, are picioarele si mainile subtiri.
Analize la scaun i-am facut de 2 ori asta vara si era ok, dar am auzit ca parazitii astia ies greu la analize.
Eu cand eram mica aveam mereu tot felul de viermisori, ca doar ii vedea bunica-mea cand faceam kk, dar cand ducea la analiza nu iesea nimic. Perfect sanatoasa, dar slaba si cu viermisori  lol

Aoleu. mirik, ce nasol cu sonda aia....aveati probleme de v-ati dus la orl?
Iar de pediatru ce sa mai zic.
am facut si eu greseala de a maduce cand era f mic la o dr mai in varsta, tot cu plata, unde am asteptat ca la stat la dispensar, orice intrebare aveam cica o gaseam in foile pe care mi le-a dat la inceputul consultatiei. Si ma punea sa-i fac copilului eco si consult la chirurg ca avea un testicul mai mic, Bine ca nu am chinuit copilul cu asa ceva. In timp totul s-a reglat.

Ultima oara a fost editat de Juli (2011-02-18 17:04:56)

#1892 2011-02-18 17:03:12

katami
Platinum member

miri grater schimba dr ala, clar.

daca nu e decat o raceala usoara baga oscillo la greu. pt nas exista o apa salina, STERIMAR CUPRU se numeste, e ff eficienta, dar habar n-am daca se poate da de la 2 luni, tre intrebat la farmacie

juli, da-o naibii anemie mica sad traumatizezi copchilu degeaba... mai ales daca dai peste vreo asistenta ciufuta... io zic sa-l lasi in pace

#1893 2011-02-18 17:04:13

aliy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-11

Miri, stiu, nu e nimic de ra, dar... la cum ai povestit ... nu pot sa ma abtin rotfl2)

Colargol i-am pus si eu in nasuc... ti-am pov eu, pe la o luna jumate cand a fost putin racit sau "discret racit"... offf doamne...a avut efect... dar cu spunea si Adina, mare grija... pateaza rau.

In rrest.. eu m-am lamurit cu doctorii... fiecare in stilul lui... tu ia de la ei ce-ti convine, ce ti se pare normal (normalul tau smile )
Eu nu mi-am dat seama ca avea febra... cu toate ca l-am pipait toata ziua... cica sa pui buzele tale pe tampla lui ca se simte ... ioc ... daca nu bagam termometrul, nu stiam...
De 2 ori pe zi termometrul, fara un motiv intemeiat, mi se pare aiurea (nu da... eu am bagat din ora in ora doar dupa vaccin smile )

Vladutz, multe lunite inainte! esti deja un baietel mareee!

Mamica de Eric Andrei hjarta

#1894 2011-02-18 17:04:24

sunshine16
Banat
Site

Juli, aici se fac analizele de sange cand copilul implineste 2 ani... asa ca am zis sa le fac acum ca e acelasi lucru.
Vroiam sa vad daca ii lipseste ceva pt ca nu prea mananca, dar e sanatoasa tun!
Daca copilul are energie si vezi clar c anu il doare nimic... lasa-l in pace. Sincer!
Tu de ce vrei sa ii faci analize?

#1895 2011-02-18 17:11:06

Juli
Hero member

Pai tot de rutina, ca nu prea se omoara mancand ca inainte. Nu mai vrea fructe, al 2 lea fel de mancare de seara nu vrea, legume numai gatite si alea f putin, bine ca le avem pe-alea din ciorba....Inainte bagam 3-4 feluri de fructe pe zi, acum abia unul. Piure de cartofi nu se mai omoara, si daca ii dau masa aceea e cam compromisa.  Orezul la fel, inainte ii faceam cu peste la cuptor, acum nu mai vrea...
Seara prefera biscuiti sau paine goala, daca e ceva de dulce vrea fara comentarii

#1896 2011-02-18 17:11:09

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Juli...si eu zic sa-l lasi in pace. Eu pana acum cateva zile i-am dat lui Vlad fier ca a avut anemie si mi-a zis pediatra sa repetam analizele sa vedem daca mai are. Ia sa ma vezi ce nu mai intep copilul acum.

Miri sad
Cum adica nu-i e foame daca e hranit artificial ??? Am auzit-o si pe asta...
Da-i tu copilului sa manance.

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2011-02-18 17:13:57)

#1897 2011-02-18 17:11:51

katami
Platinum member

eu toata viata nu am priceput cum poate mama sa simta temp "la mana/buze". mi se parea absolut imposibil. pana la cris big_smile la prima febra, l-am simtit imediat. ce-i drept, e si din cauza ca dorm cu el si il simt mereu, stiu "cum e" si"cum nu tre sa fie "tongue

si clar nu la termometru in fund de 2 ori pe iz!! yikes yikes numai daca simti ceva aiurea ii bagi, mai... sau daca il vezi apatic etc

Ultima oara a fost editat de katami (2011-02-18 17:12:57)

#1898 2011-02-18 17:15:59

Juli
Hero member

de ce sa-i iei temp de 2 ori zilnic?
care-i scopul?
Si cum e chestia aia cu racit discret, sau ma rog? Al tauare vreun simptom, ai obs ceva la el? Ca-s si eu curioasa

#1899 2011-02-18 17:27:31

sunshine16
Banat
Site

Juli, poate s-a plictisit si el de felurile astea de mancare. Schimba-i meniul. Paste cu carne tocata si sos de rosii, paste cu ciuperci, smantana si parmezan, mazare, mancare de cartofi, fasole, etc... A mea nu mananca fructe mai deloc. Vrea doar suc... iar felul 2 niciodata nu a mancat.

#1900 2011-02-18 17:34:53

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

juli are niste mucozitati care nu le pot scoate cu batista si tuseste de la ele, nu poate sa respire supa

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.