Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 4-115
- aliy
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-11-11
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 4
coco, czuky
Blue, noi avem de la primii pasi, electronic. daca asezi copilul "mai sus", sa zic asa, se lasa pana aproape ... la orizontala. tare bun mi-a fost... numai acolo adormea. acum nu mai vrea sa stea.... de pe la 3 luni, de cand tot se ridica, nu mai are stare nici eu n-am mai insistat (ca poate mai statea ceva timp)... asta e http://www.bebestore.ro/mobilier-si-tra … -pasi.html
Ultima oara a fost editat de aliy (2011-02-23 11:35:03)
Mamica de Eric Andrei
- Papucica
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-06-30
Neata, mamici!
Garga, saru-mana pt link! Astept sa vad daca trece pediatra pe la ea saptamana asta, daca nu vine, fac ca in filmulet, rau nu am ce sa ii fac...
O zi buna sa aveti!
Ultima oara a fost editat de Papucica (2011-02-23 11:41:19)
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
neata mamici Am fost si noi azi la controlul de 6 luni. Surpriza! Nici Tudi nu sta in fundic. Cica "sa-l puneti mai des intre perne si sa faceti exercitii..."
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- ally_na
- Hero member
- Inregistrat: 2009-06-25
sanca' luky nici andu nu statea in fund la 6 luni..si pe mine m-a certat nebuna de dr asa ca....fara pb, acum sta f bine in fund...fiecare sta cand vrea el eu ce sa fac dc Andu nu merge ????tot eu sunt vinovata dupa dr, ca nu il motivez suficent....eu il plimb de mana prin casa...el merge singur in tarc...daca el NU simte acum sa mearga ce sa fac.... deci fara probele...vorba andreei , daca te uiti la pozele lui andu la 6 luni, o sa vezi ca nu statea in fund..pe burta, mergea de-a buselea ( in felul lui atunci) dar in fund Nu avea rabdare sa stea....
sanataten lui eiric...imi pare rau
flow.., ruxx, si eu sunt pro stat acasa...eu am cochetat cu dusul o zi la scoala...( 4 ore lipseam ) si imi era f greu cand ma intorceam acasa si andu se lipea de mine si zicea maaaaaaammmmmmmmaaaaaaaaa...imi venea sa mor si cand ne ducem la cumparaturi si il las cu ai mei...parca ma doare sufletul cand il vad cum imi face "pa".. si eu eram ( sunt) o fire activa, aproape lunar plecam undeva....aveam ore, pregatiri, tot soiu de contracte si colaboriari.,...si mie imi e uneori greu sa stau Numai in casa....mai ales cu bucataria e o pb la mine.....dar nu stiu, cand ma gandesc ca daca as pleca la scoala pierd mult,, asta ma face sa vreau sa stau acasa.... si eu sunt obosita, andu inca nu doarme ok noapte...dar asta este..mergem innainte
sfatul meu lili e sa iti gasesti preocupari cu bebe care sa te scoata din rutina ,
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- sanca
- Hero member
- Inregistrat: 2005-09-13
multumesc de incurajari fetele! acolo pe moment m-a facut sa ma simt asa aiurea.... lucky.. am fost cumva la aceeasi pediatra?!
Daria Ioana - 06.08.2010
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Andreea
Fetelor, Vlad la 7 luni abia statea cateva secunde in fundulet. A inceput sa stea bine la 7 luni jumate. Ally, Vlad abia de curand a capatat o mai buna stabilitate pe picioare dar dupa cum il vad o sa mearga singurel pe la 1 an si vreo 2 luni si n-am nicio problema cu asta.
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
lucky777 a scris:neata mamici Am fost si noi azi la controlul de 6 luni. Surpriza! Nici Tudi nu sta in fundic. Cica "sa-l puneti mai des intre perne si sa faceti exercitii..."
la noi a fost si mai funny (nu mai stiu daca nu am mai zis) pediatra venea lunar sa-l vada si mereu imi zicea "sa nu care cumva sa-l LAS sa stea in fund mai devreme de 6 luni". io (gaina proasta si) constiicioasa, am ascultat... copilu' se ridica, saracu' de pe la 4 luni jum, dar io ma faceam ca nu vad sau, cel mult, il tineam laverticala in brate/wrap.
booon. la 6 luni si 2 zile apare tanti pt controlul lunar... il ia de mana, il pune in curut pe pat... evident, asta se clatina tot la care ea, nervoasa: "maaa, da' uite la el, are 6 luni si nu sta deloc in fund" eh, cam ala a fost momentul in care m-am lamurit cum trateaza dr pacientii... prea matematic pana la 6 luni deloc, la 6 luni si 2 zile sa stea perfect, frate
lili, si eu te sfatuesc sa stai acasa cat poti. mai ales ca serban a fost operat si un picut de trauma tot este... are nevoie de prezenta ta mai mult decat ceilalti
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- dana82
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-11
- LaviG
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-08-13
Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010
- indie
- Full member
- Inregistrat: 2008-02-15
Andreed: bravo Sanca: nici Oliver n-a stat in fund la 6 luni, cred ca abia pe la 7 luni jumate. Acum pot spune ca sta bine, la 9 luni, si in picioare...singur inca nu s-a ridicat din patut, doar ajutat. Nu cred ca exista o regula, fiecare cu ritmul lui. Si pe medicii de famailie eu nu dau 2 bani, mi-am dat seama ce le poate capul...si am constatat cu stupoare ca multi nu sunt deloc pro-alaptat.. fetelor, am mai intrebat si la topicul cu indemnizatii, stie careva ce se intampla daca esti in plata la primul copil si apare al doilea? Se intrerupe plata sau merg in paralel pana implineste primul copil 2 ani? Nu, nu sunt gravida dar vroiam sa stiu din timp ca sa stiu cum imi fac planul pentru bebe nr.2
Ultima oara a fost editat de indie (2011-02-23 15:09:28)
I'll be nice if you give me chocolate! avem un puiutz de om Oliver 21.05.2010
- NafNaf
- Sr. member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2009-02-24
M&M=S
- fany
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-02-13
salutare
vad ca discutati despre statul in fund ,cris al meu de la 4 luni tot da sa se ridice (isi ridica capul si umeri dupa pat,perna si parca zici ca acum se ridica )eu una nu stiu cum sa procedez am tot citit pe aici ca nu e bine sa il pui in fund asa de vreme dar de pe la 4 luni si jumatate lam mai asezat asa si daca il sustin eu sta si e foarte fericit e asa bucuros ,nu il tin foarte mult cu toate ca dupa el daca ar fi ar sta mult mai mult asa ,acum nu stiu o fi bine nu o fi oare il fortez daca il tin asa sau nu
Ultima oara a fost editat de fany (2011-02-23 15:37:59)
minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita http://www.fertilityfriend.com/home/269b55
- geasiemi06
- Full member
- Inregistrat: 2008-05-21
buna lili si eu sunt pentru statul acasa,da depinde de situatia care este,chiar daca sunt pro in mare parte si eu o sa incep serviciul la un an,cand ma gandesc mi se rupe sufletul imi vine sa plang de acum,dar nu am incotro si noi mergem la control azi sunt tare curioasa sa vedem ce ne mai zice dr,ultima oara a zis sa-i dau lapte doar noaptea alexia musca tot ce prinde,pana si pe ea se musca si plange in hohote,are niste gingii tari azi noapte s-a trezt la 2 ore apoi din ora in ora,s-a trezit sa suga,nu stiu ce sa zis...oare nu se mai satura din laptele de la san,sa ii bag si lapte praf?
Ultima oara a fost editat de geasiemi06 (2011-02-23 16:10:47)
Alexia-Ioana 25 august 2010
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
buna fetelor
amea are 7 luni si 1/2 si nu sta nesustinuta, sau sta asa pret de 1 min maxim, si asta daca are ceva sa o capteze, o jucarie...
sper ca in curand sa stea mai bine, dar pana la urma om vedea
bubitele de la gurita i s-au intetiti , am mai citit si prin carte, si e posibil sa fie o stomatita, sau daca nu o alergie, dar d-zeu stie de la ce, azi dimineata nu i-am mai dat nimic sa manance, adica i-am dat doar san.....
si inca o problema : a ma pedaleaza non stop, are un debit la picioare ceva de speriat, dar de ceva vreme are si la maini ,adica cand se bucura, sau mai vede cu ceva nou ca vin la ea, uneori se mai intampal si asa din senin, sa o ia un tremurat asa al mainilor, ati mai intalnit , auzit asa ceva, e nasol??????????
9 ani de copilarie ....
- geasiemi06
- Full member
- Inregistrat: 2008-05-21
adinagrig a scris:buna fetelor
amea are 7 luni si 1/2 si nu sta nesustinuta, sau sta asa pret de 1 min maxim, si asta daca are ceva sa o capteze, o jucarie...
sper ca in curand sa stea mai bine, dar pana la urma om vedea
bubitele de la gurita i s-au intetiti , am mai citit si prin carte, si e posibil sa fie o stomatita, sau daca nu o alergie, dar d-zeu stie de la ce, azi dimineata nu i-am mai dat nimic sa manance, adica i-am dat doar san.....
si inca o problema : a ma pedaleaza non stop, are un debit la picioare ceva de speriat, dar de ceva vreme are si la maini ,adica cand se bucura, sau mai vede cu ceva nou ca vin la ea, uneori se mai intampal si asa din senin, sa o ia un tremurat asa al mainilor, ati mai intalnit , auzit asa ceva, e nasol??????????
si a mea msica minile si picioarele mult si repede,legat de tremuratul mainilor si eu m-am speriat ,am observat ca ii tremura cand ii arat eu vre-o jucarie si o vrea,sau cand intinde mainile sa o iau in brate
Alexia-Ioana 25 august 2010
- sanca
- Hero member
- Inregistrat: 2005-09-13
adina, gea si daria tremura toata cand ii arat ceva.. eu zic ca de fericire! la fel zice si sotul meu care a avut frate cu vreo 9 ani mai mic si tine minte fazele lui de bebe si zice ca e ceva normal asa ca eu m-am calmat. si a mea da din picioare, maini.. toata se agita cand vede ceva si vrea acel ceva.. in rest.. sper si eu sa nu fie nimic... cu statul in fund.. m-am calmat. v-am zis.. doar acolo m-a facut sa ma simt super aiurea. intr-o zi va sta... cand va dori ea
Daria Ioana - 06.08.2010
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Asa face si Maria, de fericire fac asa, de entuziasm
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- aliy
- Hero member
- Inregistrat: 2009-11-11
Mamica de Eric Andrei
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|