homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 4-121

#2281 2011-02-25 12:08:22

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 4

katami a scris:

sanca a scris:

andreaa bafta sa ai! eu nu ma risc.. stand in bucatarie am vazut deja 2 masini care s-au impotmolit in fata blocului.. ce sa reusesc eu cu un carut lol cred ca iesim la geam si atat

iaca di aia imi iubesc io wrapul... si bocancii big_smile (nu daaati rotfl )

clar esti in avantaj!!

Daria Ioana - 06.08.2010

#2282 2011-02-25 12:13:49

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

katami a scris:

sanca a scris:

andreaa bafta sa ai! eu nu ma risc.. stand in bucatarie am vazut deja 2 masini care s-au impotmolit in fata blocului.. ce sa reusesc eu cu un carut lol cred ca iesim la geam si atat

iaca di aia imi iubesc io wrapul... si bocancii big_smile (nu daaati rotfl )

Nu dam, aici chiar te invidiez lol

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2283 2011-02-25 12:14:45

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

Neata !!!
Si eu ma bag la invidiat  lol

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#2284 2011-02-25 12:21:51

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

garga, uite: http://wrapyourbaby.com/ (in stanga is pozitiile, unele au doar poze, altele si video). e siteul meu preferat in domeniu de instructiuni, e superba tipa hjarta

copiii adora sa fie purtati smile iar wrapul ofera numeroase posibilitati... adica daca nu=i place in fata, poti sa-l pui pe sold sau in spate... dupa cum preferati voi smile

singura pb ar fi ca, daca intarzii achizitia big_smile, e posibil ca el sa nu mai aiba rabdare sa stea pana te dumiresti tu cu legaturile smile si tie s-ar putea sa-ti vina mai greu sa-l cari intr-o legatura "de incepator" (adica gresita lol ) daca el devine mai greu smile

eu pb asta o am cu cris la legaturile in spate. am tot amanat (fara motiv) plasarea lui in spate... si acum greeeu are rabdare cu neindemanarea mea big_smile

nu-ti fa griji ca "nu te descurci" tre sa inveti 1 LEGATURA. daca te simti bine cu aia... nu-ti mai tre alta smile
eu pe cris l-am purtat aproape exclusiv in cross carry si front wrap cross carry... timp de 1 an:) abia acum, de vreo 2 luni, l-am trecut prin toate restul smile

va multzamesc de... invidie lol (da' voua ce va lipseste? nu is f scumpe....)

Ultima oara a fost editat de katami (2011-02-25 12:23:39)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2285 2011-02-25 13:03:21

ginutza
Hero member
Inregistrat: 2007-09-19

al meu doarme pe veranda big_smile

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

Publicitate

loading...

#2286 2011-02-25 13:22:58

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

gargarita a scris:

katami, ma bate gandul de-un wrap... de dinainte sa nasc, dar acum mai rau big_smile
insa, temerea mea este ca n-o sa ma descurc cu legaturile sau copilului n-o sa-i placa sa stea. ai ceva documentatie privind tipurile de legaturi, poate gasesc vreo modalitate sa exersez si sa-mi dau seama daca merita sa-mi comand?

garga eu am de vanzare sling-ul, daca te intereseaza, l-am pus la bazar...

fetelor greu mai reuseste omul sa mai si scrie
ieri am depistat bubitele anei din barbita si de pe buzita, e stomatita clar, banuiam eu , dar nu reuseam sa o verific in gurita sa vad daca are pete albe, si ieri am reusit, am sunat-o pe doctorita si mi*-a dat exact ce scria si in carte : glicerina cu nistratin, de badijonat prin gurita, faza e ca ma lasa sa bag odata degetul cu tifon, dar daca nu ma misc repede si scot mana nu ma mai lasa apoi, caci are gust nasol, asa ca sper sa ne treaza inc ateva zile,

azi noapte , noapte cam alba, multe treziri maraiala, azi am depistat cauza, mi-a venit mie cm-ul

ieri am fost la farmacie sa iau reteta pt ochi, era scrisa cam indescifrabil si alea nu au depistat ce vreau, m-am dus la alta farmacie si acolo au depistat, am sunat-o azi pe doctorita sa fiu sigura si mi-ua dat bine,
andreea , am sunat-o de ieri pe pediatra sa o intreb de picovit, eu nu am citit reteta , stiam de cand a scris-o ca a zis sa-i dau 3 luni, si pediatra mi-a zis clar nuuuuu, doar 10 zile pe luna se da suplimetul de vitamine, si am intrebat-o cat sa-i dau si mi-a zis 2,5ml de 2 ori pe zi

pe pikovit la farmacie scrie ca se da la 1 an...offf, l-am luat, si pe reteta am vazut ca scria tot 10 zile, am intrbat-o din nou pe pftalmoloaga daca e ok , ca na scrie ca e de la 1 an si a zis ca e in regula, dar eu am hotarat sa-i dau doar 2.5ml -10 zile, , o data pe zi nu de 2 ori....oricum si pediatra mi-a zis ca vitamina A isi ia si din alimentatie, oricum de azi o sa-i dau zilnic suc de morcov, pe perioada cat iidau vitamine 20-30ml , apoi sper sa-mi bea 50 ml....ce ziceti e ok asa cu suculetul de morcovi, eu stiu ca , contine multa vitamina A, dar mai stiu si din sarcina ca multa vitamina A poate sa dauneze...

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2011-02-25 13:27:32)

9 ani de copilarie ....

#2287 2011-02-25 13:37:36

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Traiasca "purtatul" bebelusilor! hjarta
Nici cu Manduca nu mi-e rusine. Var copilu' in buzunar, pun protectia deasupra si la zapada cu noi. smile

Adina...medicii astia... disperat

Ultima oara a fost editat de lucky777 (2011-02-25 13:38:50)

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#2288 2011-02-25 13:41:17

Andreed
Addicted member
Site

Adina, eu Mariei i-am dat cate 1 ml pe zi, doza de 5 ml este pentru varsta de 1 an. Mie mi-a zis dr sa ii dau de 2 ori pe zi cate 1 ml dar nu am ascultat-o si i-am dat doar 1 ml.
E buna ideea cu sucul de morcovi, eu nu inteleg de ce tocmai Pikovit pt Ana.....sincer. Mai sunt si alte vitamine naturale, vit a se gaseste si sub o alta forma, dar ma rog, medicii stiu mai bine.

#2289 2011-02-25 14:05:17

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

tu cand si pe ce perioada i*ai dat Mariei?...offf,naiba sa-i ia de medici, ca asa bine e cand nu ai nevoie de ei.....

nu pot sa spun ca mi-a dat pikovit ca ar avea ea un interes, ca nu avea nici un fel de reclama , oricum nu-i dau o lingurita cat mi-a zis ea si pediatra sa-i dau, ii dau 1/2 de lingurita....

copilul meu doarme de 2.5h...o fi ca i-am dat vitaminele inainte, sa adoarma ? lol lol lol

eu azi m-am hotarat sa o scot afata, mergem pana in piata sa ne luam morcovei si patrunjel pt supica....sper sa ma descurc in 1/2 h...desi imi e si mie cam raut de la cm-ul asta

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2011-02-25 14:06:57)

9 ani de copilarie ....

#2290 2011-02-25 14:37:12

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

hello  wave

Lucky de unde ai luat manduca? Eu m-am chinuit cu carutul, eram singura nebuna din parc, azi nu a mai iesit nici un bebic  lol

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#2291 2011-02-25 15:04:46

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

Fetelor: vesti proaspete: Oliver a facut ieri primii pasi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! efectiv ne-am dat lacrimile de bucurie!!!!!!!!!!!!!!!! ne jucam pe jos, si i-a cazut o jucarie care s-a rostogolit. L-am incurajat sa mergem s-o luam si l-am tinut de manute bineinteles...si a pasit smile apoi am mai facut exercitii prin toata camera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sunt incantata!!!! Astea sunt bucurii adevarate! smile happydance

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#2292 2011-02-25 15:04:52

Andreed
Addicted member
Site

Am fsot si noi cu saniuta jumate de ora

LE: Adina, 10 zile i-am dat, de ieri am reinceput tot asa 10 zile.

Bravo Oliver majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

Ultima oara a fost editat de Andreed (2011-02-25 15:28:19)

#2293 2011-02-25 15:07:31

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

Bravo Oliver!  applause e baiat mare  hjarta

Bravo si tie Mariuca ... c-ai rezistat cu saniuta o jum de ora  applause
mie mi se pare ingrozitor de frig smile

Mamica de Eric Andrei hjarta

#2294 2011-02-25 15:07:54

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

buna si de la noi !
nu prea reusim sa intram ca suntem intr-o per mai nazuroasa ... si capac mi s-a stricat si masina de spalat ...

noi am facut vaccinul de 6luni cu intarziere, martea asta , saptamana trecuta a facut un pui de febra de am crezut ca ii dau dintii ... dupa vaccin a facut seara 38.8 si -am pus un paracetamol,apoi a doua zi totcrestea peste 37.5 si i-am mai pus unul.. si asta a fost.
la 6 luni jumate aveam asa : 8.400 jg si 67.5 cm ... are mama un dovlecel .. smile

noi nu am iesit afara,febra + ger nu mi se pare o combinatie buna ...

mai fetelor,spuneti-mi si mie cum e cu dintii astia .... ?adica cum face copilu' de iti dai seama ca ies dintii ? ca eu i-am cumpo crema speciala, dar nu stu dc  e cazul sa ii dau . pe de alta parte nici nu vreau sa o doara si eu sa nu o ajut deloc ... adica a mea se maraie, ma musca de deget ...isi freaca pumnisorii de gurita da' io nu vad nimic ... si mai o vezi cateodata ca din joaca da in plans .., ca un tipat asa ... .. ma termina !

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#2295 2011-02-25 15:12:12

pucca_pucca89
Hero member
Inregistrat: 2009-08-22

mamici cum se numeau alea care le faceati voi pt spital???vata invelita in tifon???si oare cum trebuie sa arate ?? nustiu  nustiu

mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011

#2296 2011-02-25 15:30:03

Andreed
Addicted member
Site

La noi nu e ger, e chiar placut afara. Oricum i-am dat preventiv un oscilo.

Geo, eu o dat pe Maria cu gel inainte de nani, pentru ca o deranjeaza tare si nu poate sa doarma supa

Pucca, torsoane. Trebuie sa fie foarte late si lungi

#2297 2011-02-25 15:33:11

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

blueeyes a scris:

hello  wave

Lucky de unde ai luat manduca? Eu m-am chinuit cu carutul, eram singura nebuna din parc, azi nu a mai iesit nici un bebic  lol

subscriu si eu  chicot
Lucky si pe mine ma intereseaza manduca.e usor de folosit?tre sa faci legaturi ca la wrap si sling sau e mai ca la port bebe? poate si tati s-o poarte pe fetitza in manduca?noi suntem si fani munte...si ne trebuie si pentru munte..e ok manduca si pentru cazul munte?  chicot  sper ca nu te superi ca te bombardez cu atatea intrebari si multam de pe acuma de raspunsuri  puss
Blue  lol  si la voi e zapada?si impingeai prin zapada? lol  as fi vrut sa te vad  lol  tongue  puss
pupici la mamici si bebei puss
LE mamici care ati dat biotics la bebei la 4 luni cate plicuri sa-i dau? dr. zice ca unu pe zi(maxim 1 plic jumate) impartit la 2-3mese...eu i-as da mai mult ca vad ca-i face bine...dar zice ca la varsta ei si greutate nu are voie mai mult nustiu pe prospect nu scrie de bebei impartit pe luni si kilograme  nustiu

Ultima oara a fost editat de dana82 (2011-02-25 15:35:59)

#2298 2011-02-25 15:39:49

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

andreea, depinde. io n-am sangerat mult si le faceam scurte si subtiri lol doar cat sa fie placute la cusatura, altfel as fi fol doar absorbant.
si nici nu mi-a trecut prin cap sa le fac inainte. toate le faceam pe loc, in spital. mi se pare si mai igienic asa

dana, pana intra lucky: "da" pt toate ref la manduca, "nu" pt legaturi, nu tre sa legi nik, e un port bebe ergonomic

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2299 2011-02-25 15:40:06

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Al meu iar a adormit in sanie.... lol In 15 min de plimbat a lasat garda jos.

Mai fetele are ceva daca copilul meu doarme mult la pranz (de la 2 ore in sus)?? nustiu
Azi a dormit 3 ore in continuu.
Asa doarme el de obicei de cand era mai micut si-si facuse programul singurel, dar unele vecine se tot mira ca doarme mult si ca ele ii trezesc pe micutii lor dupa ceas. nustiu

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.