homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 4-128

#2414 2011-02-27 21:44:34

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 4

Sanca si noi acum seara am baut 100 ml....eu dau vina pe dinti grater

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2415 2011-02-27 21:57:04

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

Sanca, din ce simptome povestesti, eu zic ca sunt dintisorii...faza e ca nu se vede inca nimic cand ii chinuie, ca totul se intampla sub gingie. Peste 1-2 sapt o sa iasa la iveala. Si noi am mai avut asa, dar nu chiar asa rau. Si nu la toti dintii. Inceae rca cu geluri din alea, sa-i freci gingiile cu ele. Si io ii mai dadeam cate un deget de-al meu sa-l rontaie, sa-l muste...parca se mai linistea pt moment. Offf, sper sa treaca repede!!! Andreed, si voua va doresc sa treaca cat mai repede!
Pe mine azi iarasi m-a muscat de sfarc, am crezut ca sar pana in tavan...are niste dintisori, mai ales in fata, parca ar fi lopeti! Nu stiu ce sa mai fac...ii tot zic...dar tare mi-e ca daca continua asa trebuie sa renunt la alaptat grater

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#2416 2011-02-28 08:58:57

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Neata  wave

Ally, ati pus nasa la punct lol
Imi pare rau ca ai racit si tu  supa mie incepe sa-mi treaca iar lui Vlad inca ii dau oscillo.

Puiuti maraiti de la dintisori  par sa iasa mai repede.

Roxana, bine ai venit smile

#2417 2011-02-28 09:20:29

Andreed
Addicted member
Site

Neata

Eu mi-am mai revenit, nu mai stranut, nu nas infundat.
Maria ieri dupa masa a dormit jumatate de ora din cauza dintisorilorm degeaba am vrut eu sa o adorm, nu am reusit.

Eu sunt tare suparata pe unele chestii din familie, se pare ca tot eu cu copil trebuioe sa impac pe toata lumea. Mama insistsa sa merg la bunica mea care e la iesire din oras in cealalalta parte, de fapt e o comuna atasata orasului, desi pe jos e inghetat....ca nu a mai vazut-o pe Maria de 3 sapt!

#2418 2011-02-28 09:20:40

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

neatza
la noi azi noapte a fost mai bine. aseara la culcare i-am dat 1ml nurofen si am facut-o cu calgel pe gingiute. s-a foit putin cand ne-am dus noi la culcare si apoi la 5:30!

sper sa fie mai bine azi!

Daria Ioana - 06.08.2010

Publicitate

loading...

#2419 2011-02-28 09:29:55

aliy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-11

neata

off Andreea, nasol... nu mi se pare corect sad

Sanca, sa iasa odata dintisorul ala, sa nu mai dea batai de cap  puss

Mamica de Eric Andrei hjarta

#2420 2011-02-28 09:32:58

Andreed
Addicted member
Site

Sanca, ma bucur ca ati avut o noapte mai linistita.

Alyi, nu e corect....stiu, daca nu ar fi vremea asa m-as fi dus dar nu ma risc. Pe marginea drumului e dezghetat, pe mijloc se mai circula, noi nu avem cauciucuri de iarna...

#2421 2011-02-28 09:42:35

sanca
Hero member

oooff andreea. sper sa treaca raceala repede.. iar in legatura cu cealalta problema si eu zic ca nu e corect. nu trebuie sa se supere nimeni! siguranta voastra e mai importanta decat orice altceva. poate gasiti o solutie sa o aduca sotul tau pe bunica la voi.. nu stiu..
si eu am unele discutii cu ai mei legate de faptul ca nu prea mergem pe acolo. insa maica-mea are problemele de sanatate care le are si nu este deloc in putere sa faca curatenie si au o pisica si din cauza asta acolo e plin de par. a nu se intelege ca am ceva cu animalele.. dar sunt de parere ca daca le ai trebuie facut mai mult curat dupa ele insa mama cum nu poate.. mie mi-e putin teama sa nu inhaleze par. nu i-am zis lucrul acesta dar cred ca il simte si uneori se mai supara..insa vad ca in ultima vreme s-au obisnuit sa treaca ei pe la noi o data pe sapt.

LE mamici.. voi cum curatati jucariile? aseara m-am suparat rau de tot. abia am putut sa ma abtin sa nu fac urat. am avut musafiri mamica aia de care v-am mai spus.. si fara nici o retinere a luat jucariile dariei si i le-a dat bebelui ei in gurita. bineinteles ca am fost pe faza si le-a pus deoparte si as vrea sa le dezinfectez insa nu stiu cum ar fi mai bine. eu cand i le curat i le spal cu apa si cred ca o data le-am sters cu o carpa putin umeda cu spirt

Ultima oara a fost editat de sanca (2011-02-28 09:51:23)

Daria Ioana - 06.08.2010

#2422 2011-02-28 09:54:36

aliy
Hero member

Sanca, si eu patesc cand vine fina-mea sad ... eu le bag la masina de spalat... plusuri, tot (in afara de cele de plastic, pt baita-pe astea le spal cu detergent si le clatesc bine bine). se comporta bine chiar si cele care au muzica ... program scurt  la masina.

#2423 2011-02-28 09:56:47

sanca
Hero member

plusurile si eu i le bag in masina.. insa "problema" de aseara se refera la ceva zornaitoare care is de plastic
aaa si jur ca nu m-as supara daca ar face copilul singur ca na.. e copil si vrea jucarii.. nu stie ca nu e ok.. insa cand o mama ia cu buna stiinta jucariile altui copil si i le baga EA in gura copilul ei.. mi s-a parut asa aiurea.. va dati seama ca la 6 sapt bebele ei nu a luat singur jucaria sa o molfaie. oi fi eu mai paranoia..

Ultima oara a fost editat de sanca (2011-02-28 09:59:07)

Daria Ioana - 06.08.2010

#2424 2011-02-28 10:00:22

aliy
Hero member

sanca a scris:

plusurile si eu i le bag in masina.. insa "problema" de aseara se refera la ceva zornaitoare care is de plastic

ti-am zis, eu p-astea le spal cu detergentul lui, le frec cu o periuta de dinti (pe care am luat-o special pt asta; sunt psihopata?!  cesafac ) apoi clatesc bine bine. eu zic ca e suficient.   par

le: sunt oameni si oameni... nu te supara, n-ai ce sa faci! incearca sa-i spui data viitoare ca nu-ti convine ...

Ultima oara a fost editat de aliy (2011-02-28 10:03:30)

#2425 2011-02-28 10:10:38

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

neatza  partydance
noi incepem sa ne revenim  partydance  adica o iau semn bun ca nu se mai trezeste noaptea(eu am trezit-o pt medicament) si acuma dimi la 9 : 40 ne-am trezitttttttttttt  big_smile  happydance  partydance  rugaciune Doamne multam!
Mamici imi pare rau ca ati racit neutral  Ruxx, Andree, Ally multa sanatate! si eu tot ma rog sa nu racim careva saptamana asta s-o ia inapoi Alessia cu bronsiolita cesafac
Ally super party cool La multi ani cu sanatate inca o data lui Andutzu! sa va traiasca , sa va bucurati de el  puss
Sanca ma bucur ca sunteti mai bine cu dormitul  cool
Andree eu m-am lamurit cu fazele cu familia si neamurile  skitarg cam acu 2 kuni cand mi-au facut dragele mele cumnate o faza  skitarg  bang  in fine...nu dezvolt dar eu zic sa0i lasi in pace...sa comenteze care ce vrea, sa faci mereu sa va fie bine voua(numai voi 3 suntei familia care conteaza!) ieri i-a dat sms si soacra-mea alui meu ca ar vrea sa vina s-o vada pe Alessia si i-am zis la a meu sa-i zica ca nu vrem vizite acuma(sa-mi raceasca cumnva fata iar) El nu a avut tupeu sa-i zica...eu calita dupa fazele de acu 2 luni...am sunat-o si i-am zis politicos ca saptamana asta nu primim vizite ca e mai importanta sanatatea micutei. NU ma intere daca i-a convenit sau nu, la urma urmei noi 3 contam si daca noi suntem ok si happy restu nu ma mai intere

#2426 2011-02-28 10:25:42

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

sanca a scris:

aaa si jur ca nu m-as supara daca ar face copilul singur ca na.. e copil si vrea jucarii.. nu stie ca nu e ok.. insa cand o mama ia cu buna stiinta jucariile altui copil si i le baga EA in gura copilul ei.. mi s-a parut asa aiurea.. va dati seama ca la 6 sapt bebele ei nu a luat singur jucaria sa o molfaie. oi fi eu mai paranoia..

stai ca mai creste nitel si atunci sa vezi schimburi cu copii straini prin parc lol nu ai ce face smile te obisnuiesti lol
dar corect, mama nu tb sa faca asta

andreea, relax cu pb de fam... zi-le clar si corect nu
cum f bine a zis dana, si noi procedam asa cand e cazul big_smile dar eu is ff directa si nesimtita la orice tine de copilul meu vs lume big_smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2427 2011-02-28 10:27:17

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

neatza fetele.
coffestudiu
da andreea te inteleg. si soacra-mea a pus 'botul' ca nu ne-am dus sambata la prinz sa colindam prin mall cu niste rude.
eu ii dau piureul de legume la pranz si daca il inversez cu iaurt, seara nu mai papa la fel legumele cu carnitza.
ce sa mai zic, uneori parca au uitat cum e cu copil mic, ca nu poti pleca exact cand vrei, unde vrei, indiferent de vreme si de durata (in ore !!! cand nu ai nimic de facut) a evenimentului respectiv.
pupici.
puss

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2011-02-28 10:28:25)

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2428 2011-02-28 10:34:44

dana82
Hero member

Mai Kata  storstark apai de 2 luni in coace si eu sunt foarte directa si nesimtita in ceea ce tine de copilul/sotul meu vs lume(in special neamuri skitarg , ca sti care-i ironia cei mai departati-prieteni, cunostinte inteleg cand zici NU dar apropiatii la care te-ai astepta la mai mult zici ca-s batuti in cap  bang )
aaaaaaa si nu am de gand sa ma schimb  lol  daca pana acuma o fi zis careva ca am fitze si is rea apai d'acu tinete lol

Ultima oara a fost editat de dana82 (2011-02-28 10:35:46)

#2429 2011-02-28 10:50:54

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

neatza, mamici smile
Eu ce sa mai zic?! Ca de cand cu Tudi sunt un fel de oaie neagra a familiei. rotfl Oricum eu urasc conceptul de familie extinsa: socri, matusi, unchi, verisori, cumnati &co. Vizite doar din obligatie, etc.
Pentru mine familie inseamna Tudi, eu si sotul. Hai si patrupedu' din dotare. rotfl

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#2430 2011-02-28 10:54:01

dana82
Hero member

corect lucky , sa nu uitam de patruped ca si noi il includem in familie de la vara de cand ne mutam la noi la casutza  big_smile  Vi-am zis ca vrem sa achizitionam un beagle mic sa cresca odata cu Alessia   hjarta  chicot

#2431 2011-02-28 10:58:31

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Beagle-lul e o rasa f faina. big_smile O sa-i placa micutei. wink

Oooo, sa-l vedeti pe Tudi cum se bucura de Lucky. big_smile Il intreb unde-i Lucky si-l cauta cu privirea prin casa, ii rade, vrea sa-l prinda cu manutele. wink De cateva ori a si reusit rotfl

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#2432 2011-02-28 11:00:54

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

Neata,mamici!
Off ,ce ne mai asemanam noi in"meseria"asta;si eu o tot cert pe mama ca-l pupa exagerat de mult pe Serban;ea vine seara,dupa ce vine de la serviciu;ma mai ajuta cu el cate putin,dar il "stampileaza"de 50 de ori pe ora,nu exagerez...Iar cu ucariile...eu sunt cu ochii pe el si nu-i las nimic in gurita,desi mai scapa uneoril;m-am invatat sa-l pazesc asa,ca mi-a fost frica dupa operatie,insa nu stiu cat o sa mai pot;are niste d-alea de dinti pe care i le-am dat de 2 zile si le spal des...
Ce ne supara si pe noi dintisorul...desi la primul n-a avut nimic;i-am dat in cateva seri nurofen,dar am renuntat si pana adoarme bine se tot trezeste tipand...cu mancarea n-are nicio treaba;e disperat dupa lapte si papa bine si legume si fructe...

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.