homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 4-148

#2794 2011-03-04 15:29:24

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 4

liliana83 a scris:

Off,ce-as merge si eu la cumparaturi,dar n-am unde...si nici bani ca sa merg laPitesti...II place si lui Serban,dar zi cred ca scot iar carutul in curte,ca pare mai cald;am iesit si ieri,dar n-am rezistat decat 20 min cu el in brate...

Fetele,voi stiati ca laptele praf contine taurina?Cel putin milumilul...Off!

buna  par

lili nu am timp acum sa ma uit ce inseamna asta....e ceva rau ?  neutral

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2795 2011-03-04 15:31:17

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Si noi la raport: racite din nou! Carolina a facut febra ieri si azi noapte dar s-a liistit imediat dupa ce i-am dat Tylenol. Tuseste cu exectoratii. Pe mine m-a luat durerea de gat azi noapte; intrerupsesem antibioticul dar l-am reluat caci nu ma vindec altfel.

Nu mai suport sa o vad cu nasul infundat. De la nas infundat i se lipesc si ochii...nu mai stiu ce sa ii fac, ii pun ser in nasuc, il aspir dar tot infundat este sad. Astept vara ca pe nimic altceva. Stiu ca o sa fim mai linistiti pe vara ca nu-s virusi peste tot

p.s Fetelor, eu am de facut prajituri pt 60-70 de persoane. La noi la biserica se organizeaza o masa de stragere de fonduri si o sa contribui si eu cu prajiturile si o salata dementiala de broccoli. O sa pun poze la "retete" sambata seara. Am emotii, sper sa imi iasa tot.
Pe data de 8 martie am un test foarte dificil si pe data pe 21 martie am o prezentare cu 500 de oameni in sala. Mi-e teama un pic, dar sper sa ma descurc.

Si vorbeati de soacre? Nimeni nu o "bate" pe a mea. SI nic pe cumnata-mea. Numai ca eu am gasit reteta ideala de a fi linistita: Ignore!!! Nu dau decat buna ziua daca sunt pe langa computer cand vb al meu cu ei si in rest sunt ft rece. Sotul stie ca asa ma linistesc eu si nu insista sa ii bag in seama (si daca ar face-o tot aia este ca eu nu mai pot fi "normala" cu niste oameni ca ei). V-am zis ce i-au dat copchilei cand am fost in tara? O bluza. Atat! Si cand am vazut ca altii ii dau mai mult s-au dus si i-au mai luat un tricou si o pereche de pantalonasi si 2 jucarele. Ne vedem odata la nu stiu cati ani si atat i-au dat.
Si sa va mai zis o faza care m-a traumatizat smile...eram la ei in iulie. Sotul nu venise inca in tara. Soacra-mea se intorsese din IT, de unde nascuse cumnata-mea. Si se vaicarea ca fata ei nu poate sa alapteze si ca ii da lapte praf bb-lui. Si Carol a vrut sa manance (san). Asa ca ma duc in alta camera si ii dau sa suga. Dar a venit soacra, a scos sanul din gura lui Carol si a inceput sa apese pe sfarc si sa traga tare de el si sa faca, comparatie cu sanul cumata-mii. M-am blocat si nu am stiut cum sa reactionez. Am fost in shoc. Dar am luat partea buna a lucrurilor: dat telefon la sotz, raportat incidentul si asa am mai avut un motiv sa nu mai vb cu ea smile.

Ultima oara a fost editat de flowerpot (2011-03-04 15:43:06)

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#2796 2011-03-04 15:37:21

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

vai fetelor ce de copii bolnaviori.....Tudor e ok dar asa stau cu grija cand citesc de ai vostri....pupici multi sa treaca raceala

miri ff tare filmuletul.....si noi mergem in varful picioarelor ziua cand doarme tudor

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2797 2011-03-04 15:44:31

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

camyelenbebe a scris:

vai fetelor ce de copii bolnaviori.....Tudor e ok dar asa stau cu grija cand citesc de ai vostri....pupici multi sa treaca raceala

miri ff tare filmuletul.....si noi mergem in varful picioarelor ziua cand doarme tudor

Inainte de a o naste citisem ca este bine sa faci galagie cand dorm ziua, dar si eu tot asa merg cand adoarme ziua. Pt 30 de minute de somn as fi in stare sa stau nemiscata ca asa ma odihnesc si eu lol

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#2798 2011-03-04 15:51:12

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

Eu deocamdata nu fac liniste cand doarme el ziua, imi vad de treaba, azi spre exemplu am aspirat, la el am inchis usa si nu a avut treaba, e obisnuit ziua cu galagie, sa vedem cum va fi mai incolo, acum avem imediat 4 luni smile

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

Publicitate

loading...

#2799 2011-03-04 15:54:43

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

camyelenbebe a scris:

liliana83 a scris:

Off,ce-as merge si eu la cumparaturi,dar n-am unde...si nici bani ca sa merg laPitesti...II place si lui Serban,dar zi cred ca scot iar carutul in curte,ca pare mai cald;am iesit si ieri,dar n-am rezistat decat 20 min cu el in brate...

Fetele,voi stiati ca laptele praf contine taurina?Cel putin milumilul...Off!

buna  par

lili nu am timp acum sa ma uit ce inseamna asta....e ceva rau ?  neutral

din cate am fruzarit eu net-ul (nu f mult) are un rol in dezvoltarea sistemului nervos, imbunatateste performatainimii, ajuta la detoxifiere...etc
Se pare ca taurina din energizante este una sintetica in schimb cea din lp este de origine animala. Taurina este produse de corpul uman si se pare ca se regaseste si in laptele matern tocmai din acest motiv au introdus-o in lp care incearca sa se apropie cat mai mult de laptele matern.

Laptele praf nu omoara copii in anumite situatii chiar salveaza vieti. Niciodata nu v-a egala avantajele laptelui matern insa eu personal n-am citit/n-am auzi spunand niciun consultant in alaptare ca laptele praf ar fi daunator ci ca nu se compara cu laptele matern in sensul ca nu contine anticorpi si alte beneficii ce nu pot fi oferite de laptele praf.

L.E:
http://www.copilul.ro/bebelusi/prima-al … a2800.html

Ultima oara a fost editat de mirik (2011-03-04 16:02:05)

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#2800 2011-03-04 16:27:17

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

bai, eu nu vad de ce va minunati de filmuletulpus de miri. copiii din civiliyatiile traditionale se adapteaza vietii in mod natural si firesc. pt ca la fel de natural si firesc sunt tratati.
de ce n-ar dormi copilul ala, cand simte caldura, respiratia si miscarile mamei? e leganat cum nu se poate mai fain big_smile el se simte in siguranta acolo, MULT mai in siguranta decat daca s-ar simti "uitat" intr-un patut. e maam, deci e safe, nu-i mama, deci e periculos (mostenire genetica ancestrala).
si e mic... la varsta lui, si cris dormea asa.
mie mi se pare un filmulet superb... f natural si frumos smile
iar metoda de purtare e de nota 10, doar ca legatura e nitel cam jos pt gusturile mele, eu prefer sa il pun mai sus smile

(acu si la noi nici matza nu se pisha cand doarme cris lol dar asta e alta treaba, la noi e asa din cauza gazelor sad cand nu avea ob, nu era asa)

ref la alptele praf chiar n-am de gand sa starnesc nicio polemica, dar tre sa fim constiente ca, la fel cum mancarea procesata (aia cu e-uri) e mijloc de control al populatiei, la fel sunt si laptele praf si borcanasele pt beebi neutral n-a zis nimeni, miri, ca lp mnu slaveaza vieti, dar asta nu inseaman ca tot ce baga ei in el e tocma ok si chiar necesar copiilor nostri sad din pacate, cine nu are de ales... nu are de ales sad

flower puss sanatate! si... wow! yikes yikes ce naspa faza cu sanul yikes

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2801 2011-03-04 16:37:11

ally_na
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-06-25

eu nu mai inteleg nimic, pediatrii astia nu au studiat dupa aceleasi carti? de ce difera tratamentele atat de mult ( medicamentele), noua ptr rosu in gat ne-a dat sa alternam nurofen cu panadol, tantum verde, eurespal ( ptr tuse) si sa curatam nasul....

si eu cand doarme andu fac liniste...nimeni nu misca, catelul nu latra...totul  e liniste, daca face galagie un vecin sunt la el la usa lol....deja sunt nebuna de la etj 4 care cand ii doarme copilul te suna tongue

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#2802 2011-03-04 16:38:37

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

Kata, eu una iti respect parerea... dar mi-o spun si eu pe a mea: numai leganat nu mi se pare ala sad ala e zgaltait in toata regula ... e adevarat ca se adapteaza, astea sunt conditiile lor.... dar ...

ref la ce spui despre laptele praf, ma abtin... pt a nu intra in nici o polemica tongue

Mamica de Eric Andrei hjarta

#2803 2011-03-04 16:40:48

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

Eu stiam,sper sa nu spun prostii,ca taurina se extrage din sperma(ouale)de taur...Nu stiu ce sa mai zic de lp asta,dar cred ca dupa 9 luni ii bag d-ala normal.Oricum,cica ar fi de o calitate mai proasta lp de la noi fata de acelasi lp in tara producatoare...

Katami,exact la ce ai scris tu in ultimul pasaj ma gandesc.

Ultima oara a fost editat de liliana83 (2011-03-04 16:42:23)

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#2804 2011-03-04 16:42:33

aliy
Hero member

liliana83 a scris:

Eu stiam,sper sa nu spun prostii,ca taurina se extrage din sperma(ouale)de taur...Nu stiu ce sa mai zic de lp asta,dar cred ca dupa 9 luni ii bag d-ala normal.Oricum,cica ar fi de o calitate mai proasta lp de la noi fata de acelasi lp in tara producatoare...

pai se fabrica in afara lp... de ex, humana e facut in germania ... importat si distribuit la noi

#2805 2011-03-04 16:49:01

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

si la urma urmei care-i faza? cati copii a ucis laptele praf? sau cate boli le-a produs? sau cum i-a oprit dintro crestere armonioasa pentru a deveni oameni maturi sanatosi?(cu tot cu ingredientele lor proaste si eurile ce le are in el)  Iluminati-ma si pe mine ca eu pana acuma nu am auzit de nici un caz... dar in fine. N-a zis nimeni ca ar prima LP si laptele de san ar fi pe locul 2, dar unele chestii zise de laptele praf mi se par aberatii
LE Aaa si de zgaltanitul ala pentru a adormi copilul...eu nu l-as practica...numa natural nu mi se pare. Daca i-as face asa Alessiei sigur ar urla de frica lol s-ar speria ca ce se intampla cu ea

Ultima oara a fost editat de dana82 (2011-03-04 16:53:11)

#2806 2011-03-04 16:52:08

aliy
Hero member

ma fetelor, cand va "aud" vorbind asa, imi vine sa-mi controlez copilul dupa fiecare masa... sa nu-i fi crescut pene pe spate... parca l-as hrani cu mancare de extraterestru  cesafac tongue

le:acest post este un pamflet si trebuie tratat ca atare; orice asemanare sau aluzie este pur intamplatoare big_smile

Ultima oara a fost editat de aliy (2011-03-04 16:53:26)

#2807 2011-03-04 16:55:35

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

rotfl  rotfl  rotfl

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#2808 2011-03-04 17:04:41

czuky
Hero member
De la: timisoara, mosnita noua
Inregistrat: 2010-03-11
Site

aliy a scris:

ma fetelor, cand va "aud" vorbind asa, imi vine sa-mi controlez copilul dupa fiecare masa... sa nu-i fi crescut pene pe spate... parca l-as hrani cu mancare de extraterestru  cesafac tongue

le:acest post este un pamflet si trebuie tratat ca atare; orice asemanare sau aluzie este pur intamplatoare big_smile

rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl)referitor la filmulet...fiecare se adapteaza la conditiile pe care le are..credeti ca mama aia nu a facut acelasi lucru si in sarcina..sunt conviinsa ca acel copil era obisnuit din periada intrauterina smile

Ultima oara a fost editat de czuky (2011-03-04 17:06:02)

Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010
Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu.

bebe    26+ <3

#2809 2011-03-04 17:05:48

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2

legat de filmulet.. OMG!si daria cred ca ar urla! sau mai stii?!  big_smile
eu ziua cand doarme ii las tv-ul sa mearga sau radio.. insa de pe la 3 luni nu mai functioneaza sa aspir cand ea doarme. pana atunci cand dormea faceam curat, apiram, spalam, ba chiar tati ei dadea gauri in camera de langa. s-au dus vremurile!!!!  chicot

aaa intr-o zi s-a trezit cand a ajuns masina la programul de stors ca facea zgomot mai tare. de atunci pun la spalat.. si daca adoarme am mare noroc ca masina are buton de pause!!!  chicot  chicot (ce-am ajuns sa fac pt ca sa doarma copilu! )

Ultima oara a fost editat de sanca (2011-03-04 17:14:58)

Daria Ioana - 06.08.2010

#2810 2011-03-04 17:13:25

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

aliy a scris:

rotfl2
merg sa ii iau fetei euri  big_smile  cu putina taurina...ca si Nan-ul contine taurina  lol
si cu ocazia asta ne luam si noua(mie si lu taica-so) cate ceva euri...nu de alta da sa murim toti oddata lol

#2811 2011-03-04 17:16:14

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

eu nu la asta ma ref cu adaptarea, ca n-are de ales si "suporta" zgaltaitul smile ziceam ca se adapteaza din start vietii REALE, spre deosebire de ai nostri, care cresc cu SIMULARI DE REAL (jucarii, chestii "speciale" pt copii care, de multe ori, ii sustrag vietii reale). si repet, zgaltaitul ala e pt el mai placut si ami confortabil decat sa fie lasat undeva departe de mama

miri, daca tu cauti cumva legaturi pt WRAP ELASTIC (a venit? cum ii? big_smile), n-ai ce cauta la legaturi pe spate, stiii, da? (indiferent ce zice producatorul, in wrap elastic NU se pun copiii pe spate, e risc sa se apleceeeeeee si sa cada neutral )

ref la lapte praf eu nu mai comentez nimic, ca am chestii mai placute de facut smile pana la urma, fiecare face ce vrea. si amintiti-vaca io n-am zis nicaieri sa nu el mai dati lp, si eu as fi dat daca nu aveam san, DAR CONSTIENTA FIIND CA E PLIN DE PORCARII

Ultima oara a fost editat de katami (2011-03-04 17:18:28)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2812 2011-03-04 17:24:00

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Hello  wave

Mirik, ti-ai luat wrap? big_smile Eu ma laud cu un ergo asa:

http://www.tadpoles.ca/photos/SMSilverStarsErgo250.jpg

Iar polemica lp vs san?  va Pai e frumos, mai fetelor?  spranceana  De ce faceti asta? Sa se simta prost mamicile care nu au putut alapta sau care nu au avut lapte - deci care nu au de ales decat sa dea lp puiutilor lor?  nustiu  Eu zic ca aceste discutii nu au nici un rost, nu sunt deloc constructive si e mai bine sa nu le initiem  forgetit

Ultima oara a fost editat de blueeyes (2011-03-04 17:24:42)

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.