homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 4-152

#2870 2011-03-05 14:00:25

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 4

o sa vad si cu abc-ul asta. mc Kata.

Ally sa treaca raciturile

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2871 2011-03-05 14:07:03

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

pup mamicile si puiutii     puss  par

miri, ma bucur ca a acceptat sasha wrapul  applause
poate ajung si eu sa-l iau pe al meu  cesafac

si eu sunt super multumita de libero si pufies

#2872 2011-03-05 15:42:48

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

liliana83 a scris:

Eu pusesem ieri o intrebare amarata despre un ingredient din lp,dar credeti-ma,au fost vreo 2 fete care chiar m-au facut sa ma simt extraordinar de prost-si se poate citi ce mesaje ironice si vu o gramata de emoticoane au scris;poate n-a fost intentionat,dar rar m-am simtit asa;oricum au fost indreptate catre intrebarea mea si lipsa de incredere in lp...dar o sa-mi tin parerile pt.mine si o sa caut raspunsuri pe unde se poate...

lilicule baga-ti mintile in cap si nu o lua personal ca nu dadeau spre tine rautatile ci faceau referire la modul general ....tu sa-ti spui parerea aici cand vrei si cand poti ca de asta ne consultam  tummenupp ..... par  pentru Serban si pentru tine .....si un zambet de la tudor  smile

ps. stiu ca n-o sa te superi ca te bomban ca ma iubesti tare  tongue

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2011-03-05 15:48:44)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2873 2011-03-05 16:30:09

czuky
Hero member
De la: timisoara, mosnita noua
Inregistrat: 2010-03-11
Site

vad ca persista discutiile lagat de lp si titi...

legat de scutece..noi folosim pampers..si a mea face kk cu asa un jet ca mai tot tipmu tre sa o schimb total...poate vom incerca si noi libero sau pufies...

andrea cea mai cea mai hjarta  hjarta respect punk

Ultima oara a fost editat de czuky (2011-03-05 16:30:32)

Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010
Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu.

bebe    26+ <3

#2874 2011-03-05 17:24:29

geasiemi06
Full member
Inregistrat: 2008-05-21

buna,ce de discuti aprinse despre lp sad
si eu cand doarme alexia nici la toaleta nu ma duc,abia respir,tel il tin pe vibratii in permanenta,papagalii ii tin acoperiti cu o geaca,liniste totala smile
andu sa treaca raceala repede sa te faci bine par
pupici si pentru ceilalti bb care sunt bolnaviori par
referitor la scutece de ceva timp folosesc libero si sunt mult mai multumita fata de pampers
nico bine ai revenit hjarta

Ultima oara a fost editat de geasiemi06 (2011-03-05 17:25:56)

Alexia-Ioana 25 august 2010

Publicitate

loading...

#2875 2011-03-05 17:33:22

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

In fine,imi trece repede...
Ideea e ca eu avand la indemana produse autentice(fructe,legume,carne,lapte),direct din ograda alor mei ,am o parere, in general, extrem de proasta legata de produsele de cumparat.Poate si pt ca am ocazia sa compar de la cel mai banal morcov pana la mai stiu eu ce si,chiar daca,si alui meu copil ii merge f bine cu lp,n-am deloc incredere in felul cum e facut si ce urmari pe viitor poate avea consumul lui...ieri mi s-a facut scarba pur si simplu cand am vazut taurina trecuta.Am discutii mereu cu toti din familie,pt ca am inceput sa fiu obsedata de etichete si tot ce tine de haleala,chiar daca nu pot sa ma abtin nici eu mereu  de la dulciuri,cola sau vreun mezel.Mai am drept model si o bunica de 80 si ceva de ani,care e sanatoasa tun,dar care nu pune gura pe chestii de cumparat.
Insa mult as vrea ca macar copilul meu sa invete sa aleaga o alimentatie sanatoasa.
Bine ,toate s-au adunat si pt ca am vazut si stirea cu bananele,care reprez.unul din putinele fructe in care aaveam i incredere;plus despre laptele praf cu o compozitie super aiurea pus pe piata africana de catre Nestle,plus ca milumilul vandut la noi ar fi de o calitate mai proasta decat cel vandut in Germania...si tot asa.
Scuze,dar asta e parerea mea.

Camy,in viata mea nu m-as supara pe tine.Esti una dintre pers.care m-ai ajutat cel mai mult...Daca nu te cun.pe tine n-as fi avut cum sa-l cunosc nici pe dr.Peteu si...fara el cine stie daca reuseam sa am bebe.

Ultima oara a fost editat de liliana83 (2011-03-05 17:39:34)

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#2876 2011-03-05 18:09:55

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Eu-s in focuri lol...fac prajituri pt biserica si fac multe tare.
Dar vreau numai sa ii spun Andreei ca alaptatul nu defineste o mama. Eu alaptez si nu ma simt nici superioara, nici inferioara altor mame care dau lapte praf la copii. Tot ce conteaza este cum ne tratam noi copii, cum si cat ii iubim.
Si tu Andreea esti un exemplu...cel putin pentru mine.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#2877 2011-03-05 18:40:23

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

liliana cum sa ne suparam  kram
Am mai auzit si eu de lapte parf cu albumina printr care si cel care il dau eu lui Razvi, am cautat pe eticheta nu am vazut nimic...acum ce sa fac....
Dar asta e, nu toate avem suficinet lapte la san si tb sa dam copilului ceva.
Important a dragostea care le-o oferim copiilor  par

Acum cand am auzit-o pe georfy ca nu ii da san ca are silicoane...
Nu doresc sa o critic, dar eu una mi le-as fi scos decat sa-l privez pe copil de ceva ce pot produce eu acolo cat de putin....
am eu sanii urati si lasati dar nu-mi pare rau si  nu regret ca de la alaptat sunt asa par

Andreea, eu  nu stiu daca as fi avut curajul si taria ta, iar cand ma uit la fetita ta nu-mi vine sa cred  hjarta

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#2878 2011-03-05 18:56:07

camyelenbebe
Hero member

liliana83 a scris:

In fine,imi trece repede...

Camy,in viata mea nu m-as supara pe tine.Esti una dintre pers.care m-ai ajutat cel mai mult...Daca nu te cun.pe tine n-as fi avut cum sa-l cunosc nici pe dr.Peteu si...fara el cine stie daca reuseam sa am bebe.

par  cu mare drag oricand si cu orice

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012

#2879 2011-03-05 19:11:39

ginutza
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-09-19

bebele meu a cazut azi din pat grater ma simt ca ultima mama de pe lumea asta,off

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#2880 2011-03-05 19:18:19

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

buna fetelor
noi azi cam ocupati : curatenie, program ana, vizita la nasi unde ana s-a comportat super

noi suntem acum pe Pufies si sunt tare multumita, nu se compara cu pampers pe care mai mereu ii simteam uzi, si inainte am avut Libero, o sa alternam acum Pufies cu Libero....pampers nu voi lua decat cand voi fi nevoita...

eu dau san si lp , bine procentul e ceva de genul 85 san 15 lp...si fac tot ce e posibil sa am in continuare, chit ca mananc ca o vaca si arat naspa , dar na pt bebe fac orice...dar asta nu inseamna ca daca ii dadeam lp eram o mama altefel decat sunt acum...

liliana zici ca milupa din germania nu se compara cu cel de la noi? pleaca nasu si as vrea sa-i dau banii sa-mi ia si mie 2-3 cutii macar asa de curiozitate....

9 ani de copilarie ....

#2881 2011-03-05 20:05:43

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Mai, numai noua nu ne incape cachita in Puffies? O sa va fac o poza sa vedeti cat face David intr-o tura  lol

Tot legat de alimentatie - cand o sa-si rareasca bebe mesele?  nustiu  Ca noi inca papam de 9-10 ori pe zi si asa nu putem pleca din oras, desi tare as vrea sa dau o tura de Cluj sau de Sighisoara  hjarta

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#2882 2011-03-05 20:15:06

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Buna smile

Tocmai i-am pus lui Vlad un novocalmin ca nu-i mai scade febra si mi-e frica de reactii adverse ca nu i-am mai dat pana acum. Le-ati pus la bebei?

#2883 2011-03-05 21:33:55

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Ruxxy  sad multa sanatate  rugaciune
Blue ti-am zis eu ca voi sunteti barbatei adevarati  chicot  Ma gandeam acuma ... ti-a ajuns leaganul? iti place?
Bravo Ana  applause  pentru comportamentul din deplasare  chicot
Ginutza  puss  nu fi supa...se mai intampla

#2884 2011-03-05 21:51:01

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

ruxxy.. multa sanatate lui vladut!  puss nu stiu ce sa iti raspund din pacate! supa
mamici la un bebe de aproape 2 luni care ar fi motivul pt care face caca verde? aaa papa lapte praf copilul

Ultima oara a fost editat de sanca (2011-03-05 21:52:28)

Daria Ioana - 06.08.2010

#2885 2011-03-05 22:03:51

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

blueeyes a scris:

Mai, numai noua nu ne incape cachita in Puffies? O sa va fac o poza sa vedeti cat face David intr-o tura  lol

Tot legat de alimentatie - cand o sa-si rareasca bebe mesele?  nustiu  Ca noi inca papam de 9-10 ori pe zi si asa nu putem pleca din oras, desi tare as vrea sa dau o tura de Cluj sau de Sighisoara  hjarta

sa pleci din oras FARA EL? big_smile mai ai de asteptat. eu una nu-mi permit nici acum. dar, sincer... nici nu prea imi doresc, adica e un motiv bun de a taia zeul diferitelor rude binevoitoare de a "il lasa la ei" diablo

si cris facea la fel de mult big_smile si tot asa, debordand (the best a fost cand a trecut de pampers, pantalon, scutecul de finet pus in 2 in carut si a ajuns la materialul carutului lol ). ii va trece dupa 4-5-6 luni smile

sanca, sunt ami multe cauze. undeva citisem ca scaunul trece mai repede prin intestin, asa incat secretia biliara nu are timp sa isi schimbe culoarea.
dar eu stiam ca e normal safie verde daca e pe formula... stiu multi care fac asa de cand sunt ei (pe forumula)

ruxx, muulta sanatate! eu nu am folosit, mie mai multi mi-au zis ca alea cu paracetamol sunt cele mai inofensive... asa ca de alea am bagat

Ultima oara a fost editat de katami (2011-03-05 22:04:53)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2886 2011-03-05 22:14:36

nico12345
Full member
Inregistrat: 2009-11-19

Ruxxy, din cate mi-a spus mie pediatru...nu mi-a dat voie, chiar a insistat sa ii dau doar eferalgan in caz ca nu cedeaza cu nurofen sau panadol. Mie mi-a spus ca din momentul in care ii dau nurofen sau panadol sa astept 2 ore si in cazul in care nu scade sa ii bag supozitor eferalgan sau paracetamol. Nu vreau sa te sperii dar nu ai citit pe prospect? Sa dea Dumnezeu sa nu aiba nici o reactie adversa.

Ultima oara a fost editat de nico12345 (2011-03-05 22:15:20)

Are mami o fetita cat un ghemotoc  hjarta  hjarta

#2887 2011-03-05 22:44:30

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

fetele coi cu ce cremitza ii mai dati pe bebei la popo?
eu una m-am cam plictisit de cate bepanthene am luat - si e si scump al naibii...
cand n-am mai dat-o cu bepanthene s-a iritat urat de tot.
sudocrem nu imi place deloc.
am mai auzit de unguent cu galbenele/ulei de galbenele. ar fi okay?
daca tot cumpar pina ne dezobisnuim de pampers bepanthene cred ca ajung la faliment.
pls Help.

rux sa ne zici cat mai curand ca Vladut e bine.
puss  puss  puss

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2011-03-05 22:47:05)

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2888 2011-03-05 22:51:50

camyelenbebe
Hero member

sanca a scris:

ruxxy.. multa sanatate lui vladut!  puss nu stiu ce sa iti raspund din pacate! supa
mamici la un bebe de aproape 2 luni care ar fi motivul pt care face caca verde? aaa papa lapte praf copilul

Tudor la 3 luni jumate facea caca verde si pediatra a zis ca e caca de foame.....mareste-i cantitatea de laptic sau mai baga-i o masa.....noi dupa ce am trecut si pe mancare cam la o sapt n-a mai facut caca verde

off rrux.....sanatate multa lui Vladut  kram

carra noi am folosit de la inceput sudocrem si in cazuri de iritatie bepanthene.....nu stiu ce sa zic sa incerci...cauta pe net ce creme sunt si vezi ce recomandari au  par

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2011-03-05 22:53:24)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.