homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 4-153

#2889 2011-03-05 23:06:12

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 4

dana82 a scris:

Ma gandeam acuma ... ti-a ajuns leaganul? iti place?

Nu a ajuns inca, astept sa-mi vina  smile

katami a scris:

sa pleci din oras FARA EL? big_smile mai ai de asteptat. eu una nu-mi permit nici acum. dar, sincer... nici nu prea imi doresc, adica e un motiv bun de a taia zeul diferitelor rude binevoitoare de a "il lasa la ei" diablo

si cris facea la fel de mult big_smile si tot asa, debordand (the best a fost cand a trecut de pampers, pantalon, scutecul de finet pus in 2 in carut si a ajuns la materialul carutului lol ). ii va trece dupa 4-5-6 luni smile

Nu fara el, Doamne fereste, cu el  smile  Nici eu nu vreau sa-l las la nimeni, desi deja am primit apropouri cu carul (ghici de la cine lol ) Problema e ca mie imi e tare rau in masina fara medicament, si antivomitivul nu merge cu alaptatul, deci sigur as vomita pe drum. Si nu as fi in stare sa il si hranesc pe David la 2 ore  hmm

Aoleu, sper sa nu ajungem chiar in halul asta, la noi topul a fost pana la scutecul de finet.  dumbom Dar inca suntem micuti, avem timp sa doboram recordul  chicot

Si eu sunt mare fan Sudocrem. Am auzit ca e foarte buna crema de galbenele de la Weleda, dar nu am incercat-o...

Ultima oara a fost editat de blueeyes (2011-03-05 23:07:27)

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#2890 2011-03-06 00:59:46

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

N-am citit nimic  dar mi-a sarit in ochi Weleda   applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause eu am crema de fundulet si ulei de galbenele si sunt fffffffff multumita de ele

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#2891 2011-03-06 07:55:26

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

neatza
kata, camy.. multumesc pt raspuns. nu e vb de daria.. ci de bebelu ala de care va mai spuneam. am fost aseara pe la ei si am vazut un pampers si m-am cam socat.. e posibil sa fie si de foame.. pt ca el abia papa 40-50 ml.. si urla de foame din ora in ora.. iar mama ii da de mancare la 3 ore dupa ceas  bang  bang  bang si intre timp il umfla de ceai!!!

legat de creme de fundic, noi folosim sudocrem.. nu imi place mie prea mult textura.. insa am vazut ca ei ii face f bine plus ca e avantajos.. ditamai borcanul sa zic asa

Daria Ioana - 06.08.2010

#2892 2011-03-06 08:43:32

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

blue, incearca... s-ar putea, de grija lui, sa uiti de rau (vb din experienta big_smile )

sanca, io repet, stiu ca ar fi normal la cei pe formula (ba undeva citisem chiar ca formula da probleme celor pe scujtece lavabile, ca nu mai eise culoarea aia verde specifica din ele). dar repet, poate nu-s informata eu bine

carra, la vbarsta voastraar tb sa incerci sa renunti la creme de buci, sa o dai doar cand are iritatii.
eu pe cris il mai tratez cu unt de shea... e f bun pt iritatii usoare

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2893 2011-03-06 08:54:05

mirik
Insomniac member

Neata!

Si Sasha mai facea asa cand eram pe Nan, cica ar avea mai mult fier si de acolo si constipatia  nustiu

Nu mai vrea Sasha sub nicio forma sa stea in wrap grater  grater se agita, se loveste cu caputul de mine si intr-un final incepe sa planga  grater  grater  grater . Vreau sa steaaaaa  grater  grater  grater

Publicitate

loading...

#2894 2011-03-06 08:59:29

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Buna smile

Nico, bineinteles ca am citit prospectul si nu-mi place deloc dar de 3 zile ii tot dau nurofen, eferalgan si paracetamol si nu-l ajuta cu nimic. N-am avut ce face si i-am dat un novocalmin. Reactii adverese nu a avut si nici febra nu mai are. Sper sa-l folosesc cat mai rar, acum sunt multumita ca a trecut febra. In schimb e dezastru cu nasucul, face tot timpul mucisori si e infundat.

#2895 2011-03-06 10:36:02

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

Neata si o duminica frumoasa  puss
Mirik, are personalitate piticul  lol

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#2896 2011-03-06 10:45:47

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

neata fetelot !

kata, treaba e ca de vreo 2 luni ma sucesc cu gandu' la wrapu' asta ...

sanca, a mea a facut caca verde cat timp a papat lp. nu stiu dc are treaba cu foamea, ca a mea papa zdravan ... a avut momente cand a papt si 210 la vreo 3 luni si ceva ... (ideea e ca eu cam atunic pierdeam laptele si ea era obisnuita sa suga ) . cand am trecut la diversificare s-a schimbat . acum face si ea de mai multe ori pe zi

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#2897 2011-03-06 11:21:27

katami
Platinum member

mirik a scris:

Neata!

Si Sasha mai facea asa cand eram pe Nan, cica ar avea mai mult fier si de acolo si constipatia  nustiu

Nu mai vrea Sasha sub nicio forma sa stea in wrap grater  grater se agita, se loveste cu caputul de mine si intr-un final incepe sa planga  grater  grater  grater . Vreau sa steaaaaa  grater  grater  grater

miri, cum l-ai pus? ia povesteste. hai ca il convingem

geo, pai baga mare smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2898 2011-03-06 11:22:57

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

neata mamici si bebei

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2899 2011-03-06 11:27:50

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

neatza si din partea noastra gagicileeee.
coffestudiu
notat cremele, am sa caut Weleda asta, daca nu bubchen dar stiu ca se gaseste doar la real, daca nu si nu vedem noi ... sudocrem desi nu-mi place deloc deloc deloc.
puss

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2900 2011-03-06 11:42:40

mirik
Insomniac member

Kata tot incerc de ieri in pozitia de pe site dar nu mai vrea  grater se impinge si se maraie non stop  supa

Dupa ce se trezeste mai incerc odata si il pun pe Dragos sa ma filmeze sa-mi spui cu ce gresesc . Oare fac eu ceva gresit? Am incercat sa-l mai strang/sa mai dau drumul si tot nu vrea.Poate o sa vrea cand iesim pe afara dar imi este teama sa ma risc.

L.E: Eu vreau sa-mi comand pachetul complet de Weleda(ulei de masaj, crema de fundulet, samponel si crema hidratanta) de la Camy de pe site cand se termina uleiul de masaj  happydance

Ultima oara a fost editat de mirik (2011-03-06 11:45:59)

#2901 2011-03-06 11:52:40

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Neata  wave

Kata, o sa incerc  smile  Din ce ai scris tu reiese ca eu ar trebui sa-l dau cu crema pe buci la fiecare schimbat de pampers? Eu il dau numai cand il vad un pic inrosit...  nustiu

rruxxy, multa sanatate lui Vladut  par

carra, eu am si bubchen, dar sincer nu mi se pare bun de nimic, mai degraba folosesc Bepanthenul sau Sudocrem...

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#2902 2011-03-06 11:55:11

mirik
Insomniac member

Eu ii dau cu crema la poponet dupa ce face caca si nu a fost iritat decat cand foloseam frercvent servetele umede insa de cand le-am inlocuit cu vata uda.

#2903 2011-03-06 11:58:50

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

Neata!
M-ai facut curioasa mirik;si noua ni s-a terminat bepanthene siluasem ceva din plafar cu galbenele si propolis dar nu cred ca-i bun ca i-au iesit bubite pe la gat pt ca noi stam nasol la cutele dela gat cu roseata...e carne vie aprope uneori...ce site al lui camy???

Rrruxy,nu ma pricep la febra ,supozitoare...dar cat am stat in spital,dupa op,pt calmare si pt a nu face febra ii puneau lui Serban si baietelului cu care am stat supoz paracetamol;o data stiu ca a zis,la cel baietel pt ca tot avea in jur de 38 ca,daca nu-i scade o sa puna si novocalmin...Sanatate multa!

La voi cum e vremea,k la noi pare un soareee,dar cam bate vantul,desi nu chiar rau ca de dimi;ieri am sta 2-3 ore afara,a dormit la greu,desi era gros imbracat(body,pluovar,geaca) si cu o patura d-aia care se face portbebe si abia avea loc in carut...Asa speram sa iesim si azi,dar nu stiu...

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#2904 2011-03-06 12:00:00

katami
Platinum member

daaa, pai iesiti afara, bai smile asa sigur o sa-i placa. prin casa e posibil sa-i fie cald si de aia sa nu-l accepte

saaau... incercati o pozitie pe sold, ca sa vada mai bine in jur, e posibil ca asta sa-l enerveze. doar ca is mai nasoale la legaturi pt un bebe mic (eu recomand hip cross carry, cu caul lui sasha sprijinit de una din laterale, ca in linkul asta: http://wrapyourbaby.com/hipcrosscarry.html - vezi la sfarsitul filmuletului cum baga capul copilului, aia a e de fapt pt bebei mici care nu-si sustin bine capul). zic pozitia asta pt ca e mai usor de legat, ami ales la elastic. restul pe sold is cam aiurea de legat, tre tehnica buna, nu-ti permiti sa se balangane cand el nu=si sustine bine spaticul

cat il bagi in wrap, fii relaxed total, ca te sitme si se agita. si el la fel, tre sa fie odihnit si satul si vesel. ca e nasol daca asociaza wrapul cu o perioada de stress reciproc, ca dup-aia  n-o sa mai vrea.
si cand il pui, nu sta locului, mergi cu el, plimba-te, vobreste-i etc

astept filmarea big_smile daca nu-s pe aici, baga link pe mess si deschid cand apuc

blue, m-am exprimat io gresit... nu, faci f bine si tu smile ma ref la faptul ca la varsta asta iritatiile apar muuult mai rar, o data la cateva luni, cam asa, deci tre sa scada TARE ritmul de cremuire smile tu procedezi corect

Ultima oara a fost editat de katami (2011-03-06 12:02:13)

#2905 2011-03-06 12:04:01

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

buna fetele

eu nu o dau cu crema la fundulet decat 1 data pe zi seara dupa baita, asa am dat-o de cand s-a nascut, fff rar mai foloseam si in timpul zilei, eu folosesc alternativ Bubchen, bepathene si am si sudocrem si nivea, pot spune ca doar bepathenul ma mai incanta, adica cand e mai iritata ii dau cu el in rest...o sa incerc si eu welleda, se gaseste oare si in farmaciile plafar?

9 ani de copilarie ....

#2906 2011-03-06 12:24:04

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

wave
Si noi folosim cu succes sudocrem... dar si eu sunt curioasa de cremele de care zicea Miri...si da care site al lui Camy? big_smile  dati si noua un link ceva  big_smile
Miri hai ca o sa vrea Sasha  majoreta  goodluck  cred ca e chestie de obisnuinta... goodluck

#2907 2011-03-06 12:29:30

katami
Platinum member

da, care site al lui camy? big_smile breee, da' unde e reclamaaa? nici membrii activi nu au voie? sad sincer mi se pare aiurea, ar tb sa existe o sectiune permisa pt membrii cu vechime... pana la urma, forumul castiga cotatie pe seama noastra, deci mi se pare corect ca si persoane precum camy, adica membri vechi cu mii de mesaje, sa aiba dreptul la 1-2 linkuri undeva, preferabil in semnatura....

ok, mi-am zis oful... deci care site al lui camy? big_smile link please!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.