homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 4-29

#533 2011-01-21 10:34:12

Nody
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-06-25

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 4

Buna mamici!
Ce bine de voi ca ati trecut peste ce ne streseaza pe noi burticile....ati scapat de nastere. Eu de grija nasterii nici nu pot sa imi imaginez viata dupa aia...am un zid...nu pot gandi decat pana la nastere...smile
Sunt in vesnica dilema daca sa fac cezariana sau sa nasc normal. La nasterea normala eu vad mai multe riscuri...poate sa vina copilul in alta pozitie, pot sa ma dilat ft greu, sa am un travaliu prelungit, sa nu pot sa imping, iar daca fac epidurala am citit ca cel mai probabil se va folosi forcepsul pt ca nu voi mai putea sa imping.
Ca sa evit riscurile astea nu merita mai bine sa fac cezariana direct? Voi care ati nascut ceza...e rau dupa? Regretati?
Sau care ati nascut normalcum se vindeca epiziotomia? Eu vreau sa am o viata sexuala buna si dupa nastere...e ft important pt mine.
Va rog sa ma ajutati sa ma decid...pupici la bebeii vostri, sa fie sanatosi si sa creasca mari.

bb1-  baietel 4 ani
bb2 - baietel 31 +  gravida

#534 2011-01-21 10:37:50

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

salutare fetelor.

si noi avem un scaun destul de solid, rezistent cu prindere f buna, ca sa nu se ridice sau sa caad gaza din el. il avem de la o verisoara. e din material ca de musama. si e f bine, ca de multe ori se mai murdareste si e usor de curatat.

un pupic pt bebeii cu colici ca sa treaca repede problemele de burtica.

papu incearca sa fii calma, toate am trecuit prin stari din awstea. important este sa treci peste ele si sa nu simta bebele stresul tau. incearca sa te odihnesti bine, sa mananci vbine. trece repede perioada asta de inceput. si eu am fost cam varza , mai ales in prima luna.

Nody sunt riscuri si al nastere naturala si la ceza.

eu am nascut natural, fara epidurala.

si nu regret deloc. de cate ori o sa mai nasc- weu vreau 3 copii- tot natural o sa vreau.
parerea mea e ca e bine natural. acu fiecare face cum vrea
refacerea dupa natural e mai rapida, te ridici imeadiat, ai grija f bine de copil. epiziotomia se vindeca usor, si viata sexuala de dupa e ok. la inceput doare un pic, ca vei fi cusuta, dar apoi e f bine. chiar mai bine ca inainte, o sa zica sotul tau ca esti virgina chicot si o sa ii placa happy

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2011-01-21 10:41:38)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#535 2011-01-21 11:10:27

xenona
Full member
Inregistrat: 2008-07-17

carra_verona a scris:

da, si noi avem cu picioare groase, sistem solid de prindere, tavite, cos sub el - nu am folosit niciodata cosul.
ocupa f mult spatiu in casa, dar pina acuma sunt multumita, pare ca sta bine fixata in el.
e imp sa fie copilul in siguranta, te mai duci la bucatarie, etc sa iei ceva si sa stii ca sta bine prins in scaum=n.
uite un model:
http://forum.anticonceptionale.ro/uploa … _scaun.jpg

si noi tot din asta am luat si sta f bine in el cat ii dau papa

Victor Stefan a dat binete la toata lumea 29 iulie 2010

#536 2011-01-21 11:38:46

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

andreea, relax... mai acus se va juca ea singura cu toti vagabonzii chicot

noi nu vaem scaun de masa big_smile si nu regret, pt ca si asa mananca mai mult din mers lol

pupam coliciosii sad puss

nody, NU fa greseala mea... nasterea e minunata, dar e treaba de o zi-o zi si ceva si gata. tu pregateste-te pt ce va urma, ingrijirea lui bebe. io eram ca tine, ma documentam despre nastere de puteam sa scriu o carte, dar la capitolul bebe eram varza. si am facut greseli sad pe care nu ma mai pot intoarce sa le corectez........
cat despre nastere, sustin 100% ce a scris alina: NATURAAAAL e muult mai bine, te refaci repede, iar viata sexuala e la fel ca inainte (din punct de vedere "tehnic"... ca in rest, nu prea mai avem timp de ea:)) )

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#537 2011-01-21 11:42:04

czuky
Hero member
De la: timisoara, mosnita noua
Inregistrat: 2010-03-11
Site

nody cum a mai scris mai sus si Alina..riscuri la ambele...eu una am stat intravaliu si e destul de naspa apoi m-au bagat la ceazariana..daca nu te dilati destul e clar ca te baga la ceza...iarasi poate daca bebe e prea mare medicu iti va spune ca mai bine ceza...eu natural nu am nici o nastere dar stiu pe cineva care a nascut si natural si [prin ceza si prefera inca o data natural decat ceza..pt mine una ceza a fost ok dureri dupa dar ok..acuma depinde si de operatia facuta ca fiecare medic taie si coase altfel si cu altfel de anestezie...inca ceva daca nasti cu epidurala nu inseamna obligatoriu forcepsul sau vacum..

Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010
Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu.

bebe    26+ <3

Publicitate

loading...

#538 2011-01-21 11:46:02

geasiemi06
Full member
Inregistrat: 2008-05-21

neata,eu am scaun dinasta http://www.okazii.ro/catalog/51173025/s … ml#galerie
este destul de solid,se poate ridica si mai sus,l-am luat dupa ocazii este folosit atat ca nu are husa trebuie sa-i fac sau poate gasesc sa cumpar facuta deja,nou era prea scump de la firma asta

Ultima oara a fost editat de geasiemi06 (2011-01-21 11:51:50)

Alexia-Ioana 25 august 2010

#539 2011-01-21 12:07:30

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Cea mai proasta investitie e cea in scaunul de masa... din moment ce sta acolo doar o jumatate de ora... de ce sa cumparati cel mai cel, cel mai scump, cel mai tare din parcare?
Duceti-va in Ikea si luati de acolo... eu am dat pe al meu 10 euro, e de plastic si sunt tare multumita de el smile

http://forum.desprecopii.com/forum/topi … hichpage=2

Adica din asta

http://www.okazii.ro/catalog/45505509/s … -ikea.html

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#540 2011-01-21 12:39:34

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

mda, vad pareri si pareri legat de scaune, inca ma mai documentez si eu, sunt binevenite parerile voastre...

fetelor, cat cm v-a venit prima data?
mie imi curge de 2 zile de numa, schimb tampoane din alea pt flux mare la 2 h, nu sunt pline in totalitate ci doar in zona de mijloc, dar acum sunt full si daca le tin mai mult da pe afara....cat v-a tinut prima data?
ma ingrozesc, stiam ca dupa nastere fluxul se diminueaza , la fel si durerile...la mine nu e deloc asa....sadsmile((

9 ani de copilarie ....

#541 2011-01-21 12:48:27

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Adina, asa a fost si la mine prima data, cantitate foarte mare si m-a tinut vreo 5 zile.

Pentru mine sacunul de masa este o super inventie, eu ii dau foarte bine lui Vlad sa manance in el. Are dreptate Carra cand spune ca scaunul de la bertoni nu e bun, noi din asta avem dar acum e cumparat si il tin in el doar cat mananca.....oricum ma ajuta foarte mult.

#542 2011-01-21 13:01:24

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Am revenit si eu. puss
Merg sa citesc din urma.

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#543 2011-01-21 13:03:23

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

helloooo mamici cu pitici frumosi !!!  puss
Mai semnez si eu condica pe aici  hopsieu . MAi greu ci untratul pe net ca de doua zile s-au pus amandoi pe mine si sunt solicitata le maxim.
Vad ca se vorbeste de scun de masa. Eu il am pe cel de la Sara care este ca asta http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/28137_1290324808_51599561_1-fotografii-de--vand-scaun-cu-masa-chicco-polly-1290324808.jpg
Vreau sa spun ca dupa ani de folosinta indelungata (Sara si inca un bebe caruia l-am imprumutat ) arata intact. Eu o si adormeam in scaunul acela (cu o paturica peste musamaua aia - se lasa si spatarul pe spate) si era singurul unde reuseam sa fac acest lucru. In concluzie, pentru mine a fost foarte util si iata ca il pot folosi si la bebe2.
Nody, si eu sunt pro nastere naturala - am 2 nasteri la activ asa si nu regret nici o secunda decizia luata .

Ultima oara a fost editat de cocof (2011-01-21 13:03:58)

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#544 2011-01-21 13:21:34

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Noi am cosniderat ca facem o investitie super buna cu scaunul de masa si asa a fost.

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#545 2011-01-21 13:27:02

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

salutare fete dragi!

nu am reusit sa mai intru de forte mult timp, dar sper ca intr-o saptamana sa avem net in noul apartament si sa intru mai des. pup cu drag toate noile mamici si puiutii vostri. va pup, si trebuie sa fug...

Ultima oara a fost editat de prigatel (2011-01-21 13:44:57)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#546 2011-01-21 13:37:14

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Neata buna smile

Azi noapte iar am avut un episod de colici, noroc ca a durat doar 2 ore, dupa care am dormit ca ursii... Cred ca Infacolul are totusi efect  signof10  Eu cred ca el face colici pentru ca mananca foarte repezit si inghite mult aer, insa mi se pare prea devreme ca la 3 saptamani sa sufere chiar in halul asta  supa

Ultima oara a fost editat de blueeyes (2011-01-21 13:38:10)

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#547 2011-01-21 13:48:15

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

wave
prigatel,ma gandeam la tine zilele astea, cum de nu vi tu la mamici
te asteptam aici cu drag
vad ca vb de scaune de masa..noi vom primii unul cand va fi cazul ca acum nu are sens sa-l aduc acasa ca nu am loc
acum sunt in cautare de balansoar fisher price..mi se par scumpe tare supa
sunt disperata mamici..bebe nu vrea decat in brate..cum il pun jos face un circ cu urlete si suspine..nu pot nici la toaleta sa merg ce sa mai mananc..eventual cu el in brate..nu mai pot ca-mi rupe mainile..ce sa fac?

Ultima oara a fost editat de ddunia (2011-01-21 13:59:02)

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#548 2011-01-21 13:56:35

xenona
Full member
Inregistrat: 2008-07-17

mamicilor care dati la bebei si lapte praf.....nu stiu ce sa fac.

Al meu baietel are, asa cum am mai zis, dermatita atopica.
Ii dau si san si formula, pt ca de la san nu se satura.
Lapte praf i-am dat Lactana de la Topfer, am trecut si pe HA, dar tot nu am scapat de bubite.

Acum pt ca ii dau fructe si supica, am incercat cateva zile sa-i dau numai san....si parca nu i-au mai aparut de nici unfel, pana cand evident nu s-a saturat si atrebuit sa-i dau din nou lapte praf.

Am sunat pediatra si mi-a zis sa-i iau APTAMIL PEPTI, sau ALTHERA care sunt speciale pentru bebelusi cu alergie.
Acum nu stiu ce sa fac....nu mai bine incerc eu un lapte praf comun pe care il baeu o gramada de bebelusi????

Victor Stefan a dat binete la toata lumea 29 iulie 2010

#549 2011-01-21 14:40:59

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

hello mamici  wave

Raul a luat azi vaccinul de 2 luni si doc. mi-a prescris sa ii dau paracetamol supozitor sa evit sa faca temperatura si farmacista mi-a zis sa ii dau in caz de nevoie, ce sa fac ?? ce imi recomandati voi ??????

Vad ca se vb de scaun de masa, noi il avem pe acesta din lemn SAFARI http://www.mykids.ro/bebe-la-masa-c2/sc … ii-s6.html .

Nody votez pt nastere naturala, nu regret deloc  punk

Ddunia nici la carusel nu sta ?  cesafac

pupici la toateee

Ultima oara a fost editat de LaviG (2011-01-21 15:02:22)

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#550 2011-01-21 14:48:00

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Priga kram

Lavi, nu-i da preventiv, da-i doar daca face febra.

Ddunia, nu stiu ce sa spun.....poate chiar te-ar ajuta un balansoar.

Xenona, nu stiu ce sa zic...dar cred ca mai bine ii dai lapte care e pentru bebeii cu alergii.

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2011-01-21 14:48:27)

#551 2011-01-21 14:57:57

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

ddunia asa am fost si noi. am mers la toaleta cu bebe, papa cu bebe in brate. o sa ii treaca. leaganul sau balansoarul nu rezolva nimic. dupa parerea mea.

yikes mi-a drmit 3 ore juma! big_smile acum gata! s-a trezit.

iubesc+Camelia+Matei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.