homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 4-4

#58 2011-01-07 16:46:16

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 4

flower, zi-i mersi ca te lasa. al meu, daca ma vede prea concentrata la ceva, imi ia capul in maini si il intoarce fortat spre el grater si zambeste laaarg. cum sa mai pot sa fac ceva cand e asa dulce?

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#59 2011-01-07 17:21:30

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Flow, bucura-te ca te lasa sa-ti faci treaba smile

#60 2011-01-07 19:08:21

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

hello!  puss

eu il scot pe Sebic afara zilnic, inca de cand avea 2 saptamani de viata. smile ii place f mult afara insa cand il imbrac e teroare. stam afara cate 40 min.

legat de buric, i-am facut baie generala zilnic desi nu era cazut, am lasat apa si samponel sa ajunga la buric si acum arata f bine, e cicatrizat cum trebuie . noua asa ne-au spus dr neonato de la filantropia, sa ii spalam si pe buric zilnic pt ca asa se usuca mai rpd si se vindeca mai bine.
o sa cumpar si eu un balansoar, categoric!  signof10  sper sa ne ajute si sa il mai linisteasca pe Sebi cel bazdacos, Doamne ajuta-ne!  signof10

lilisor, ma gandesc la voi!   par

Ultima oara a fost editat de passenger (2011-01-07 19:09:54)

#61 2011-01-07 21:58:21

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

noi procedam cam asa : dimineata dupa trezire si papa se face deja 9.30-10 uneori, ne jucam in patul nostru pe salteluta, eu ma duc sa mananc,d ar de multe ori las usa deschisa si ii cant...ea ma aude si isi vede de ale ei, bine nu mult, apoi ma duc la ea si ne jucam amandoua, ii cant si ii citesc cate o poveste, si la 11-11.30 maxim adoarme singura pana la 1 , apoi mancarica si iesitul afara (astazi nu ne-am riscat ca mi s-a parut tare ger, si bine am facut) venim in casa, ne mai jucam putin si apoi somunul de dupa amiaza de pe la 15.-15.30cam 2h 2.5h , trezirea macarica si vine si taticul m-ai sta si el cu ea, o m-ai lasa cate 5 min in patutut si urmeaza baita la 8-8.30...apoi somn pana pe la 1.30-2 cand mananca prima tura, umreaza la 5.30-6 a doua tura...

cam asa functionam de o sapt, in principiu sunt multumita, daca nu s-ar trezis i noaptea ar fi super ok, dar atata timp cat am laptic sa-i dau poate sa se trezeasca....

ziua nu prea fac mare, lucru, cel mult mai calc pe hol si ea ma vede din camera, ii cant mereu si imi aude vocea....mancarica fac cand e sotul si sta cu ea

9 ani de copilarie ....

#62 2011-01-07 22:24:01

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Mamici, maine facem 10 zile de viata, cate minute putem sa iesim la aer?

Si are ceva daca-i dau suzeta inainte sa adoarma? Nu o accepta intotdeauna, insa cand o ia adoarme in 2 min cu ea in gura...

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

Publicitate

loading...

#63 2011-01-07 22:59:31

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

pai pt inceput incepe cu 5 minute la balcon , cred, nu prea ma pricep la faza asta, eu am nascut vara si la 7 zile am iesit cu ea 1/2h in parc...

despre suzeta, eu am avut ceva mustrari de constiinta cand i-am dat-o, dar era nelinistita, nu rpea stiam ce sa mai fac, si i-am dat-o...acum numai cu suzeta adormim, rar fara ea, eventual sa fie rupta de somn, ziua o m-ai ia cand e la fel obosita si se apropie ora de somn, si eu acum ma bucur ca afara o tine, si pe frigul asta e ok sa zic asa, ca nu m-ai trage aer rece pe gurita, eu fular nu-i pun si nu recomand.

9 ani de copilarie ....

#64 2011-01-08 09:41:32

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

neata mamici smile .

noi facem pipi in olita tongue . de azi noapte - cand m-am desteptat si eu de ce plange si se trezeste noaptea: pentru ca nu se suporta uda. lol sa nu ziceti ca sunt mama denaturata ca la 7 luni jumate pun copilul pe olita sa faca pipi. deja a facut de 3 ori, i-am prins semnele muzicale. dance bine ca am rezolvat si urletele de noaptea ca eram zombie de 2 sapt.

iubesc+Camelia+Matei

#65 2011-01-08 10:46:47

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

tomina a scris:

neata mamici smile .

noi facem pipi in olita tongue . de azi noapte - cand m-am desteptat si eu de ce plange si se trezeste noaptea: pentru ca nu se suporta uda. lol sa nu ziceti ca sunt mama denaturata ca la 7 luni jumate pun copilul pe olita sa faca pipi. deja a facut de 3 ori, i-am prins semnele muzicale. dance bine ca am rezolvat si urletele de noaptea ca eram zombie de 2 sapt.

felicitari tomina... daca fata a vrut asa...na , doar nu ai tinut-o tu cu forta !

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#66 2011-01-08 11:11:19

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

neatza!
bravo tomina!
la vara,clar il tin si eu in chilotel...simaica-mea cica de la 6 luni ne-a pus la olita,de cum am stat in fund,dar am vazut discutiile voastre si am realizat ca e prea devreme...

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#67 2011-01-08 12:57:39

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

wave
supa  supa  supa fetele,luni e posibil sa a,m o interventie la maseaua de minte care mi-a rupt gingia, de joi nu mananc apr deloc,nu dorm cum trebuie,sunt zombie
va trebui din pacate sa-i dau la bebe lapte praf pana cand trece anestezia,posibil o zi..nu stiu insa ce lapte praf si ce cantitate,am in casa un Nan 1,e bun?cat sa-i fac si cum?sunt tare pe langa supa  supa  supa

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#68 2011-01-08 13:00:53

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

ddunia, si eu am probleme cu o masea inca din sarcina dar nu ma duc la stomato inca pt ca mi-e sa nu pierd laptele de frica  supa  mai stau putin si daca ma doare ma duc si eu.
e f bun nan asta, in maternitate unde am nascut eu cu Nan 1 ii hraneau pe bebelusi
poate doar o masa va trebui sa ii dai formula, nu o zi intreaga.

#69 2011-01-08 13:07:52

ddunia
Hero member

pass,sunt terminata..am si plans azi de teama ca voi pierde si eu lapticul sau nu va mai vrea el la san dupa biberon..noi nu am mancat deloc cu bibe pana acum
dar nu am ce face cu maseaua asta..asa nu pot trai..ma omoara ziua,noaptea nu pot dormi nu ma pot ocupa de el cum trebuie..nici sa-i vorbesc nu pot ca lumea  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater
mirik,ma intrebai dk a facut albert febra,nu a facut deloc ceea ce ma duce cu gandul ca nu e pojarel ci o iritatie

#70 2011-01-08 13:34:24

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

ddunia a scris:

pass,sunt terminata..am si plans azi de teama ca voi pierde si eu lapticul sau nu va mai vrea el la san dupa biberon..noi nu am mancat deloc cu bibe pana acum
dar nu am ce face cu maseaua asta..asa nu pot trai..ma omoara ziua,noaptea nu pot dormi nu ma pot ocupa de el cum trebuie..nici sa-i vorbesc nu pot ca lumea  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater
mirik,ma intrebai dk a facut albert febra,nu a facut deloc ceea ce ma duce cu gandul ca nu e pojarel ci o iritatie

ddunia, foloseste nan 1 , se da la bebeii hraniti mixt.  te poti mulge si apoi arunca laptele, ca sa nu strici "productia ", iar pe bebe sigur nu il influenteaa 1, 2 mese la bibe. foloseste avent cu tetina 0+, au cel mai mic flux. cantitea de lapte e pe cutie...30 ml de apa pt o masura , nu ii da mult o data...incearca 30 ml, si doar dc mai vrea mai fa-i 30

vy 3

asta e din partea nataliei big_smile

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#71 2011-01-08 14:04:32

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

Neata mamici !
Ddunia, Geo a zis foarte bine. Daca nu ii dai lapte mulge-te ca lumea si des si in felul asta nu pierzi lapticul. Laptele muls il aruci din pacate... Eu am trecut prin momente din astea cand am avut trei zile la rand tepmeratura 40 gr. si peste. Printre frisoante trageam cate o mulgere si iata ca laptele este le locul lui si acum. Bibe am folosit si eu Avent cu tetina 1 (0+ nu am vazut, sincer) si curge atat de greu din el incat atunci cand, dupa trei zile i-am oferit sanul s-a repezit la el dintr-un foc. Din san curge muuult mai mult si mai usor decat din bibele ala.
aaa, parerea mea este ca la varsta ei , daca ii dai o zi intreaga numai bibe , da-i o masa intreaga , cam de 120 apa +4 masuri de lapte (sper sa fie la fel si la Nan, eu i-am dat Milumil)

Ultima oara a fost editat de cocof (2011-01-08 14:07:32)

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#72 2011-01-08 14:22:06

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Asa e la Nan, eu puneam 3 masuri la 90 ml de apa...

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#73 2011-01-08 14:30:31

ddunia
Hero member

puss multumesc de raspunsuri, fetele
nu am avent,am nuk cu tetina 0,asta nu e buna?

Ultima oara a fost editat de ddunia (2011-01-08 14:31:29)

#74 2011-01-08 14:56:53

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

Nu stiu, dar poti verifica - daca nu curge singur cand ii tii cu tetina in jos si iese lichid doar daca il scuturi, poate fi bun.
offtopic  noi plecam in vizita la verisorul lui bebe Matei care, coincidenta maxima , s-a nascut in aceeasi zi cu el ( si acelasi an, bineinteles  smile )

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#75 2011-01-08 16:57:14

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Pe mine m-a terminat azi Maria, s-a marait non stop de dimineata....acum a adormit, parca am muncit 10 ore grater  grater

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#76 2011-01-08 18:15:58

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

ddunia kram

iubesc+Camelia+Matei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.