homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 4-46

#856 2011-01-27 14:58:15

aliy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-11

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 4

aha, acuma am inteles... ziceai ca daca ii dai ceai tipa, daca ii dai lapte nu ...
pai daca bea 100 eu zic ca e bine ... mareste-i cant de lapte... incearca sa vezi cat vrea.
Si Eric tot asa, 100 maxim... sunt zile cand bea 50 cu toate insistentele mele ... nu prea am cand sa-i dau ca doarme la o ora, o ora jumate dupa mese... si nu-i pot da imediat ce-a terminat laptele

Mamica de Eric Andrei hjarta

#857 2011-01-27 14:58:30

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

rruxxy a scris:

Dana, Vlad manca la 3 ore jumate. E adevarat ce a zis Andreea, mai devreme de 2 ore jumate nu se digera laptele praf....eu zic sa-i dai mai mult cand ii e foame si poate o sa ceara la 3 ore.

multumesc mult fetele  puss  acuma imi dau sema cat de senila e pediatra asta  disperat  bang

#858 2011-01-27 15:05:48

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

wave neata' mamici si copii

Chiar e ceva in aer..... Raul de doua nopti se trezeste ff des, mananca tatzi, adoarme cu ea in gura, eu incercand sa-l trezesc insa nu am pe cine si la vreo doua ore sau trei se trezeste iar, intre aceste mese cateodata e agitat si ii trece cu o gurita de ceiut, el pana acuma se trezea o data pe noapte, insa akm tot mai des, nu stiu de ce, ma gandeam ca nu mai am lapte, nu se satura, dar din moment ce adormea la tatzi si era fericit ..... ufff sper sa fie ok, iar ziua doarme putin, in reprize, de cate o jumate de ora, o ora, depinde smile Si mai e ceva ... am pus degetul la el in gurita si am simtit tare akl unde cresc dintisorii, oare ii cresc  cesafac ? sper sa fie bine smile

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#859 2011-01-27 15:37:37

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

si cand trece aerul asta mamici?!!!

azi aplicand metoda lu aliy a dormit de la 11:40 pana la 14...
legat de papa.. daria nu a papat niciodata cat scrie pe o cutie. la o luna imi papa mai mult.. de atunci tot mai putin.. ea acum are mese si de 180 (mai rar dar are).. in general intre 120-160ml.. pe cutie scrie 210!  chicot eu tot timpul prefer sa ii fac mai mult pt ca ea singura scoate bibele afara si gata..

Daria Ioana - 06.08.2010

#860 2011-01-27 16:02:41

dana82
Hero member

Sanca  puss  nu stiu cand trece "aerul maraielilor" da si eu astept sa treaca de numa  rugaciune
In sfarsit am vorbit din nou si cu pediatra(mi-a raspuns intr-un final) si a zis sa-i cresc la 165 (nu ca ar fi zis, dar a facut compromisu asta cica) dar nu mai mult! wow  numai ceaiul cica pot sa-i dau 150 in loc de 100. A zis ca la varsta ei ar trebui sa ii ajunga 150 dar daca e mai mancacioasa sa-i dau 5 mese de 165 dar nici un micur mai mult  cesafac Explicatia: ca cica se face stomacul mai mare decat trebe si o sa manance mereu mai mult decat trebe  nustiu  cesafac
Clar o sa ma consult si cu alt medic. Ca cel de familie a zis ca 2 mese (dimi si seara) 180 si restu 150   nustiu  Deci cu cati vorbesc fiecare are varianta lui  bang

Publicitate

loading...

#861 2011-01-27 16:03:54

walkiria_c
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2008-03-08

eu sunt foarte suparata fetelor...ieri dimineata Edi a facut iar febra 38.5(azi are o saptamana de cand a terminat antibioticul ca a avut rosu in gat si am ajuns la urgente cu febra 39.6, tremuraturi, se invinetise, etc)...i-am dat nurofen si toata ziua nu a mai facut deloc, nici asta noapte pana azi dimineata cand avea aproape 38....si ca sa fie tacamul complet are diaree de nu mai stiu de cate ori l-am schimbat...e si iritat la fundulet saracutul...astazi au aparut si vreo cateva firicele difuze de sange in scaun...pediatra e plecata din tara, dar mi-a trimis mesaj sa-i dau enterol500 1 plic pe zi si 2 de smecta si regim alimentar...am facut intocmai...dar nu prea vrea lichide-nici ceai, nici saruri de rehidratare...nu stiu ce sa fac....mi-e teama sa nu se deshidrateze...e drwpt ca de astazi de pe la 12 nu a mai avut scaun...sa-i schimb oare si formula de lapte?el papa milumil...sa-i dau din ala fara lactoza tot de la milumil?....sper sa-i treaca...de la ce D-zeu o fi facut nu stiu...i-am dat alaltaieri seara un iaurt cu fructe de la danone?sa fi fost de la ala, ca pana acum nu i-am dat niciodata(doar tnuva sau muller)?

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2011-01-27 16:04:27)

Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu.
mami de Eduard Andrei

#862 2011-01-27 16:05:51

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

walkiria_c a scris:

eu sunt foarte suparata fetelor...ieri dimineata Edi a facut iar febra 38.5(azi are o saptamana de cand a terminat antibioticul ca a avut rosu in gat si am ajuns la urgente cu febra 39.6, tremuraturi, se invinetise, etc)...i-am dat nurofen si toata ziua nu a mai facut deloc, nici asta noapte pana azi dimineata cand avea aproape 38....si ca sa fie tacamul complet are diaree de nu mai stiu de cate ori l-am schimbat...e si iritat la fundulet saracutul...astazi au aparut si vreo cateva firicele difuze de sange in scaun...pediatra e plecata din tara, dar mi-a trimis mesaj sa-i dau enterol500 1 plic pe zi si 2 de smecta si regim alimentar...am facut intocmai...dar nu prea vrea lichide-nici ceai, nici saruri de rehidratare...nu stiu ce sa fac....mi-e teama sa nu se deshidrateze...e drwpt ca de astazi de pe la 12 nu a mai avut scaun...sa-i schimb oare si formula de lapte?el papa milumil...sa-i dau din ala fara lactoza tot de la milumil?....sper sa-i treaca...de la ce D-zeu o fi facut nu stiu...i-am dat alaltaieri seara un iaurt cu fructe de la danone?sa fi fost de la ala, ca pana acum nu i-am dat niciodata(doar tnuva sau muller)?

Ufff..imi pare rau supa Clar fara lactoza si la regim...incearcasa il hidratezi in somn

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#863 2011-01-27 16:07:18

dana82
Hero member

of walki...imi pare rau  sad  nu stiu ce sa zic doar ca va doresc sa scapati repede de situatia asta  rugaciune
LE gugu  sad  sa-i treaca si lui Leo repede rugaciune

Ultima oara a fost editat de dana82 (2011-01-27 16:09:15)

#864 2011-01-27 16:07:40

guguluta
Full member
De la: Castelul lui Dracula!
Inregistrat: 2010-04-14

Pupam mamicile obosite si stresate! puss
Ah si la noi e la fel cum spuneti voi,pana acum  trei nopti Leo nu se mai trezea sa pape il puneam la 9 in pat si dormea pana la 6 fara sa maraie o data dar acum de trei nopti fac nopti albe fiindca se trezeste din jumatate in jumatate  bang de ora si il gasesc cu pumni in gura pana la cot yikes  si la 3 daca nu ii dau lapte zici ca sare casa in aer,si a mai si racit acum si mia facut febra si stranuta intruna bang  bang of nu mai stiu ce sa ii fac!La 9 aseara avea 38 febra si i-am dat 0,4 ml  nurofen si apoi la 3 i-am mai dat inca 0,4 de panadol si azi dimineata cand sa trezit nu mai avea febra si nu i-am mai dat sirop.Oare am facut bine ca nu i-am mai dat sau trebuia sa ii dau in continuare?Ajutati-ma si pe mine cu un raspuns cele care ati avut pui bolnaviori!
Walki  puss nu stiu ce sa zic dar poate ca e un microb fiindca baietelul nasei mele care e de aceiasi varsta cu Edi al tau are si el febra si diaree de vreo cateva zile si am mai auzit cazuri la noi in zona de asa ceva! puss

Ultima oara a fost editat de guguluta (2011-01-27 16:12:11)

Din 17 septembrie 2010 mamica de Leonardo Cristian!hjarta  hjarta  hjarta
Multumim doamne pentru minunea trimisa!puss  puss

#865 2011-01-27 17:13:25

walkiria_c
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2008-03-08

da gugu...cica ar circula o infectie cu rotavirus...spuneau si farmacistele astazi....tinem regim, medicamente si sa speram ca ne facem bine in curand...oricum dupa ce ii trece as vrea sa incep sa-i fac un tratament pt intarirea imunitatii ca o dam din una in alta...ba viroza, ba angina, ba infectie urinara...de nu mai stim ce si cum sa facem...
cate kg are Leo?mi se pare cam mult 4 ml de nurofen sau panadol...noi la varsta asta dadeam 2.5...asa ne-a spus pediatra...abia acum ii dau cate 5....da-i doar unul din cele doua(ori nurofen ori panadol....dar eu as merge pe nurofen ca e mai eficient) la  8 ore...daca vezi ca face febra intre timp(febra inseamna de la 38 incolo) da-i alternativ nurofen cu panadol la 4 ore...dar nu mai mult de 2-3 zile si intre timp poate ajungeti la dr...incearca sa-l palpezi la urechiuse cand e linistit si vezi daca plange...Edi a facut la 7 luni otita din cauza caldurii si singurul simptom a fost febra...pt raceala da-i ceiut caldut...

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2011-01-27 17:13:37)

Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu.
mami de Eduard Andrei

#866 2011-01-27 17:40:16

guguluta
Full member
De la: Castelul lui Dracula!
Inregistrat: 2010-04-14

Walki Leo are 8 kilograme si asa scria pe prospectca de la 6-8 kilograme la varsta de 3-6  lunicate 4,0 ml!De apasat la ureche l-am apasat dar nu zice nimic,deci nu e otita.Eu i-am dat o data nurofen si urmatoarea data panadol fiindca asa mia zis medicul in romania ca sa nu se obisnuiasca numai cu un sirop!Si i-am dat aseara fiindca avea 38 febra luata in fundulet dar apoi nu a mai facut febra si nici acum nu are,de aceea am intrebat ce sa fac sa ii mai dau sau nu?

Din 17 septembrie 2010 mamica de Leonardo Cristian!hjarta  hjarta  hjarta
Multumim doamne pentru minunea trimisa!puss  puss

#867 2011-01-27 18:10:45

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

walki... ai grija ca si STAREA TA PSIHICA poate sa ii creasca/destabilizeze imunitatea... ei sunt inca dependenti eenrgetic de noi... si cumtu ziceai ca ai fost stresata tare, e posibil ca pb sa se "prinda" de el si din cauza asta. multa sanatate, aveti grija de voi!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#868 2011-01-27 19:23:15

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Multa sanatate puiutilor bolnaviori, flower si walkiria puss

Cum testezi daca are otita? Ca si al meu e mega-marait dar nu are febra si nici rosu in gat, deci nu stiu ce poate fi... nustiu

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#869 2011-01-27 19:26:26

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

fetelor cand ati pus prima oara bebeii pe olita. eu nu am  pus-o niciodata si mi-a spus o pritena ca trebuia sa o fi pus demult , ca sa o invat. cand ar trebui sa o pun si cum? de cate ori?

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#870 2011-01-27 20:57:00

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Alina, lasa ce ti-a zis prietena...
Eu il pun pe Vlad de o saptamana si de doua zile face imediat ce l-am pus....cand vede olita rade si asteapta sa-l dezbrac smile

Walki, Gugu, sanatate la bebei.
Walki, clar trebuie sa-i dai lapte fara lactoza la diaree.

#871 2011-01-27 21:12:06

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

pup bebelinii bolnaviori sad puss

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#872 2011-01-27 21:50:47

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Bravo Vladut, esti baiat mare happydance

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#873 2011-01-27 23:07:26

ally_na
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-06-25

pupam bebeii bonlaviciosi

nurofenul se da 2,5 ml ( scrie si pe prospect ) nu e in functie de kg e in functie de varsta , panadolul e in functie de kg

noi l-am pus de la 8-9 luni , face cand se scoala de dim pipi, dupa masa de dim face cacuta...si mai il pun cand se scoala dupa somnul de pranz...si cand mai imi aduc aminte, Andu nu cere la olita, si face dc ii vine cand il pun pipi, la cacuta se screme ...

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#874 2011-01-27 23:59:22

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Lucky, Blue, Coco puss
Noi facem rau tare. A crescut febra la 40.5C ieri...am fugit la spital, la urgenta. I-au impins niste Tylenol (dupa ce acasa ii dadusem Advil dar cand am vazut ca febra creste din 10 in 10 min m-am speriat si am fugit cu ea la spital). Dupa vreo ora  de asteptat pe holurile spitalului ii scazuse la 38,5C. Si am stat pe holurile de la ER de mi s-a acrit ca asa este in tara asta "moderna". Stai si cate 14--15 ore la o urgenta. NU se tine cont ca este vb de un copil de 1 an cu 40 C febra. Dupa ore de stat acolo am plecat ca nu se mai putea sta. Era seara, Carol se zbataea in brate...
Acasa iar i-a crescut la 40.5; am "coborat-o" cu Tylenol si dimineata ma fugit la o pediatra colega cu pediatrul lui Carol care este in Israel. A zis ca fie este Roseola (nu stiu cum sa traduc), fie este de la rosu' din gat (i-a luat exudat si asteptam sa vedem daca este bacteriana sau virala).
Noroc ca alaptez...nu stiu cat lapte mai este dupa 2 nopti de nedormit, dar sta agatata de san si se mai linisteste.
M-am speriat asa de tare si imi era ciuda ca parca eram ametita si nici sa ma rog nu mai puteam. Si ca sa fie tacamul complet fac am de citit ft mult despre moartea infacntilor (de foame si sete) in Brazilia. ufffffffffffff astept sa treaca. MA simt atat de vinovata cu o gramada de chestii. Ar fi trebuit s astau eu acasa cu ea si sa nu incep scoala, job si alte cele......

Ultima oara a fost editat de flowerpot (2011-01-28 02:07:51)

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.