Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 4-75
- NafNaf
- Sr. member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2009-02-24
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 4
M&M=S
- aliy
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-11-11
bravo Sebi
LE: Garga la 2 luni se face Infarix Hexa ( cumparat) sau varianta gratis, la medicul de familie. cum am scris mai sus, e unu si acelas lucru... asta e din cele indicate, ca sa nu zic obligatoriu ... pt ca are dreptate Kata: nu exista vaccin obligatoriu. Din cele optionale, mie mi s-a spus ca la 2 luni sa mai facem Rotarix si atat... sa mai adauge fetele daca mai stiu in plus
Ultima oara a fost editat de aliy (2011-02-09 16:01:45)
Mamica de Eric Andrei
- geasiemi06
- Full member
- Inregistrat: 2008-05-21
ginutza a scris:fetelor ma confrunt cu o dilema/problema, Damian de cateva zile da din cap (stanga -dreapta) si nu stiu ce are, l-am apasat langa ureche, am zis ca poate il dor urechiile, dar nimic, sa fie de la dintii?, ma cam ingrijoreaza ca pana acum nu a facut deloc asa, in rest este vioi, la fel ca si pana acum voi v-ati confruntat cu asa ceva?
ginutza daca il legini de asta da din cap,am patit-o eu cand am lasat-o cu sotul acasa sa mai depun niste acte la dosarul de indemnizatie,ii era somn si nu reusea sa o linisteasca,a pus-o pe perna a leganat-o a adormit vre-o 10 min si toata noaptea foaia capul stanga-dreapta legat de vaccinurile optionale ce parere aveti,spre exemplu de cel pneumococic daca zic bine
Ultima oara a fost editat de geasiemi06 (2011-02-09 16:07:01)
Alexia-Ioana 25 august 2010
- cocof
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-09-22
ginutza a scris:fetelor ma confrunt cu o dilema/problema, Damian de cateva zile da din cap (stanga -dreapta) si nu stiu ce are, l-am apasat langa ureche, am zis ca poate il dor urechiile, dar nimic, sa fie de la dintii?, ma cam ingrijoreaza ca pana acum nu a facut deloc asa, in rest este vioi, la fel ca si pana acum voi v-ati confruntat cu asa ceva?
Si pe al meu l-am surprins facand asa in ultimele zile de cateva ori... eu nu il legan pe pe perna/picioare ..poate la fel , cand a ramas cu bona sambata cand am fost la botez , ceasta poate sa-l fi leganat... Noi am facut vaccinurile de la stat de data asta, la primul bebe am cumparat. Nu am avut reactii.
Ultima oara a fost editat de cocof (2011-02-09 16:19:25)
- rozik
- Full member
- Inregistrat: 2006-08-31
eu nu i-am facut niciun vaccin optional. In legatura cu Infanrix vs vaccinul romanesc,da,ele sunt acelasi lucru,dar difera modul cum sunt produse:cel romanesc contine tulpini de virusuri moarte sau atenuate,iar Infanrixul este obtinut prin inginerie genetica,pe culturi de drojdie (si nu produce bolile impotriva carora asigura protectie).Asta am auzit-o la tv la Adrian Streinu Cercel ,si stiu ca a mai zis ceva,cum ca difera si modul prin care actioneaza in organism (dar nu mai stiu exact).Oricum,fiecare face cum crede ca e mai bine pentru copilul sau.... Katami,pana la urma voi ati mai facut vaccinurile?
Ultima oara a fost editat de rozik (2011-02-09 16:28:31)
Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are! Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
geasiemi06 a scris:ginutza a scris:fetelor ma confrunt cu o dilema/problema, Damian de cateva zile da din cap (stanga -dreapta) si nu stiu ce are, l-am apasat langa ureche, am zis ca poate il dor urechiile, dar nimic, sa fie de la dintii?, ma cam ingrijoreaza ca pana acum nu a facut deloc asa, in rest este vioi, la fel ca si pana acum voi v-ati confruntat cu asa ceva?
ginutza daca il legini de asta da din cap,am patit-o eu cand am lasat-o cu sotul acasa sa mai depun niste acte la dosarul de indemnizatie,ii era somn si nu reusea sa o linisteasca,a pus-o pe perna a leganat-o a adormit vre-o 10 min si toata noaptea foaia capul stanga-dreapta legat de vaccinurile optionale ce parere aveti,spre exemplu de cel pneumococic daca zic bine
io asta n-am mai auzit si nici nu cred. si eu legan si nu faea al meu asa mai degraba il doare ceva.. urechi, dinti...
rozik, nu, eu eram decisa pt nu de la inceput
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- geasiemi06
- Full member
eu explicatia asta mi-am dat-o cand mi-a zis ca a leganat-o si tot misca capul
- ginutza
- Hero member
- Inregistrat: 2007-09-19
am fost cu el la cineva si fetita la leganat pe picioare (ei isi leagana gemenii ) eu pe al meu nu-l legan si de atunci face asa
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- ally_na
- Hero member
- Inregistrat: 2009-06-25
eu am leganat copilul in brate si nu face asa ceva..sigur e alta cauza... am mai auzit si eu aberatia ca dc il legani ....ii legani creierii
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
noi am facut rotarixul, dar sincer acum nu l-as mai face.....
v-am mai pus niste poze la topicul meu, azi am facut 7 lunite....
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2011-02-09 23:34:41)
9 ani de copilarie ....
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Neata
Cand am fost internata in spital ca Vlad era un baietel de 1 an jumate care atunci cand ii era somn dadea din cap cand intr-o parte cand in alta pentru ca il legana pe picioare. Si al meu e leganat dar nu face asa.
- guguluta
- Full member
- De la: Castelul lui Dracula!
- Inregistrat: 2010-04-14
Buna dimineata mamici! Eu sunt foarte suparata ca Leo a facut ieri la pranz febra 39,1 dintr-o data si nu stiu de la ce si am fugit cu el la urgente si am stat 4 ore.Deabia dupa 2 ore sa uitat cineva la el ii scazuse febra deja la 38.6 apoi a inceput nebunia,i-au pus o punguta colectoare pentru pipi si apoi a trebuit sa ii ia sange din vena am crezut ca il bat pe ala acolo,mi-lau chinuit de plangeam toti, tati afara pe hol iar eu innauntru ca a trebuit sa il tin si Leo plangea de se inneca si tampitul ala ma intreaba ,e primul copil doamna ?La care eu raspund ca da si el imi spune calm ca si el are trei si stie prin ce trec dar nu intelege de ce plang Iam raspuns ca eu l-am nascut nu el si l-am rugat sa isi faca treaba.Pana i-au gasit o vena l-au chinuit de simteam ca le dau in cap si la sfarsit dupa ce la intepat de trei ori imi spune ca e grasut copilul si nu a putut sa gaseasca vena.Analizele au iesit toate bune dar copilul a avut inca vreo patru ore febra si i-am dat Apiretal din patru in patru ore si la 12 mergem inca o data la medicul nostru pediatru sa vedem el ce spune!Sunt terminata am facut noapte alba de frica sa nu mai creasca febra si i-am bagat termometrul ala in fundulet de vreo 6 ori saracutul in noaptea asta! Am vazut ca vorbiti de vaccinuri noi facem luna de luna vaccin.La 2,4,6 luni vaccinurile obligatorii si la 3,5,7 luni un vaccin optional(prevenar)! Cred si eu ca sunt cam multe dar daca mi l-au recomandat am intrebat si acasa in Bran si medicul meu pediatru mi-a zis ca din cate mi-au recomandat ei aici, sa fac doar prevenarul.
- sanca
- Hero member
- Inregistrat: 2005-09-13
Daria Ioana - 06.08.2010
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Gugu, pare rau, stiu cum e cand ii ia sange
- geasiemi06
- Full member
neata,eu sunt putin cam speriata,ieri a iesit afara de 3 ori,nu a facut subtire, dar imi este frica sa nu fie deranjta la burtica,nu are crampe,se joaca,a dormit binisor si azidimineata iar a iesit afara din ce a papat azi noapte,nici nu stiu ce i-as putea da eu fara sa ma duc la dr ca sigur ma interneaza,bine daca ar fi cazul si ar iesi destul de des nu am ce face dar nu as vrea sa ajung pana acolo gugu imi pare rau
Ultima oara a fost editat de geasiemi06 (2011-02-10 08:11:59)
- aliy
- Hero member
- Inregistrat: 2009-11-11
neata
Gugu, pare rau ... care a fost cauza? poate ii da vreun dintisor ..
Geasiemi, nu stiu daca e valabil si la bebei alaptati, dar cred ca da... daca n-a facut moale e ok ... mie de ex mi-a spus ca daca nu depaseste nr de mese, sa nu-mi fac griji..., adica daca are 5 meses e posibil sa aiba scaun de 5 ori
Ultima oara a fost editat de aliy (2011-02-10 08:26:56)
Mamica de Eric Andrei
- geasiemi06
- Full member
aliy a scris:neata
Gugu, pare rau ... care a fost cauza? poate ii da vreun dintisor ..
Geasiemi, nu stiu daca e valabil si la bebei alaptati, dar cred ca da... daca n-a facut moale e ok ... mie de ex mi-a spus ca daca nu depaseste nr de mese, sa nu-mi fac griji..., adica daca are 5 meses e posibil sa aiba scaun de 5 ori
nu depaseste nr de mese,ea uneori facea o data pe zi sau la 2 zile,probabil de la diversificare ca am inceput cu supa crema de legume,nu stiu,numai la spital sa nu ajungem mamici voi le puneti ser zilnic in nasuc?o curat in fiecare dimineata in nasuc dar cu pompita fara ser
Ultima oara a fost editat de geasiemi06 (2011-02-10 09:00:25)
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Neata Noi am reinceput sa mergem la bazin dar Maria s-a speriat tare si mi-a plans, pana la urma ne-am oboisnuit. Mie imi e groaza de vaccinuri, am cunoscut la bazin un baietel de 1 an si 5 luni hipoton, care nu sta in fund, nu merge...si toate acestea de la vaccin...
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|