|
Nu esti logat.
Nu mai scap de E coli#1 2011-01-07 12:41:11
Nu mai scap de E coliNeata! Revin cu un post in legatura cu vesnica problema, E coli. Cum am spus si in posturile precedente,am fost la ginecolog, mi s-a facut secretia si a reiesit ca totul e perfect, sunt lactobacili,nici o infecie. Rezultat opus fata de cel din Romania unde iesea la Papanicolau intotdeauna colpita bacteriana. Asa, dupa secretie,am facut si urocultura cu antibiograma. Bineinteles am ca de fiecare data E.coli si doctora mi-a dat sa fac un antibiotic injectabil, aici se numeste Zariviz-cefotaxime-timp de 5 zile de 2 ori pe zi, sunt deja la a 3 a injectie. Doamna doctor a spus ca daca nici dupa acest tratament nu scap de infectie trebuie sa merg la urolog pt ca problema ar fi la vezica. Ma gandesc cu groaza ce o sa fac daca nu trece nici acum,m-am saturat cate antibiotice am bagat in mine,cred ca am sa ma imbolnavesc de altceva de la atatea antibiotice. Insa, cea mai mare si mai grava problema este ca infectia debuteaza numai si numai dupa actul sexual si atata timp cat am viata sexuala activa traiesc cu E. coli permanent. In schimb, daca iau antibiotic si dupa nu mai intretin relatii sexuale nu mai am absolut nimic. Din 2008 pana in 2010 nu am avut relatii sexuale,nu am avut nici macar o data vreo problema cu infectia urinara. La fel, daca plec in Romania si iau antibiotic, trece si cat stau acasa, o luna doua fara prietenul meu nu am absolut nimic,cum vin inapoi, la nici 5 ore dupa actul sexual incep simptomele. Va rog daca a patit cineva asa, sau daca ma puteti ajuta ce sa fac, fac orice sa scap de chinul asta,vreau sa am o viata normala, pt ca in momentul asta viata noarmala pt mine ar insemna abstinenta. Va rog, daca ma puteti ajuta,un sfat,o reteta,orice fac. O zi placuta. Offline #2 2011-01-07 13:50:32
Re: Nu mai scap de E colidin pacate nu ma pricep deloc dar incerc si eu sa te ajut cumva.... ai discutat cu medicul de faptul ca apare dupa contact? partenerul tau si-a facut analize, s-a tratat? ai patit-o si cu alti parteneri sau doar cu el? "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #3 2011-01-07 14:17:47
Re: Nu mai scap de E coliIn primul rand iti multumesc frumos pentru ajutor Alinda. I-am spus medicului ginecolog ca apare numai dupa contact, dar si aici ca si in Romania, unii medici sunt pe fuga,oricum am fost cu cineva care i-a tradus pentru ca eu nu stiu prea bine italiana.Probabil s-a bazat cel mai mult pe rezultatele analizelor si a insistat ca ce am eu tine de urolog. In legatura cu partenerul actual nu si-a facut analize, dar la fel am patit si cu fostul.Aceeasi problema. Iti multumesc. O zi placuta Offline #4 2011-01-07 14:37:05
Re: Nu mai scap de E colin-ai pentru ce sa-mi multumesti, din pacate. eu incerc doar sa ajut pe baza unor deductii logice. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #5 2011-01-07 14:42:50
Re: Nu mai scap de E colihttp://forum.anticonceptionale.ro/t2290 … retie.html citeste si acest topic, poate te ajuta. Offline Publicitateloading...
#6 2011-01-07 15:00:56
Re: Nu mai scap de E coliVa multumesc pentru sfaturi. Dupa contact urinez si ma spal,prezervativ nu folosim,am folosit odata si am facut candida a doua zi. La urolog n-am ajuns inca,urmeaza dupa ce termin antibioticul si repet urocultura. Insa, in 2009 pana sa fiu cu prietenul meu am facut o echografie abdomiala,unde mi-a vizualizat si rinichii,vezica si a spus ca totul e bine,aspect omogen,dar nu aveam infectie atunci. Se poate ca problema sa fie legata de comportamentul meu,am mari probleme cu anxietatea,depresia si o furie care nu o exteriorizez. Am citit pe net,cum ca acest E.coli ar ramane in stare latenta in peretii vezicii dupa antibiotic si cum prinde ocazia se reactiveaza. Va multumesc pentru timpul acordat. Offline #7 2011-01-07 15:08:56
Re: Nu mai scap de E colicand ma refeream la "comportamentul" tau ma refeream la cel legat de viata sexuala, nu cred ca are vreo legatura anxietatea cu infectia asta urinara. daca inca n-ai fost la urolog te sfatuiesc sa mergi cat mai curand si sper sa dai de un medic rabdator. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|