homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Disconfort

#1 2011-01-08 10:11:47

LoliPop
Full member
Inregistrat: 2006-11-25

Disconfort

Buna ziua,

Am si eu o problema si nu pot ajunge la medic in urmatoarele 2-3 saptamani...si as avea nevoie de un sfat.
Acum cateva zile mi s-a terminat menstruatia si de atunci am o scurgere ...nu prea stiu cum sa explic, ca o pasta as zice, alba alba. Nu e multa, insa am o senzatie de disconfort, ca o sensibilitate in zona....nu e chiar durere, dar nici normal nu e, plus ca am si ceva mancarimi.
Eu la mine am avut Flagyl si GyniL.... si mi-am pus vreo 2 zile flagyl, insa nici o ameliorare.
Cred ca as putea face rost si de alte medicamente...insa nu pot ajunge sa fac analize sau sa ma consulte doctorul.
Aveti vreo recomandare pentru ce as putea sa folosesc?  nustiu

Keep you face to the sunshine and you won`t see the shadow wink

#2 2011-01-08 11:23:41

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Disconfort

nu avem nicio recomandare pt ca nu suntem in masura sa prescriem tratamente.
cel mai bine ar fi sa faci sa ajungi cat mai curand la medic pt o analiza de secretie. astfel vei primi un diagnostic corect si tratamentul adecvat.

#3 2011-01-08 11:32:27

LoliPop
Full member

Da, sunt constienta de asta...insa pana ma intorc, ma gandeam sa iau ceva care sa imi amelioreze starea...

#4 2011-01-09 08:40:51

Mihaella_
Full member
Inregistrat: 2006-12-18

Poti sa te speli cu apa si bicarbonat de sodiu.
Cand te intorci ?

#5 2011-01-09 21:29:45

ale24love
New member
Inregistrat: 2010-12-30

ai putea sa incerci si crema de calbenele, nu cred ca iti poate face ceva rau, eu am folosito auzind pe forum ca ii buna si mam simtit bine de la ea, mai ales ca mancarimile sau ameliorat chiar din a 2-a zi

si de asemenea cum a zis si mihaella: sa te speli cu apa si bicarbonat de sodiu, am auzit ca ii ok

Publicitate

loading...

#6 2011-01-09 21:58:29

diana_24
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-23

Evita sapunul sau gelul de dus, in zona respectiva si spala-te cu apa calduta in care dizolvi bicarbonat. O vizita la medic e necesara, cat mai curand.

#7 2011-01-10 10:45:26

LoliPop
Full member

Multumesc mult pentru sfaturi  cool
O sa incerc cu bicarbonat diseara. Eu ma intorc peste vreo 3 saptamani... sad
Cred totusi ca e vorba de vreun dezechilibru hormonal...ca indiferent ce fac o data la cateva luni ma lovesc de cate vreo problema si cam la 6 luni tb sa fac tratament...Din ce am mai citit in ultimele zile, am ajuns la concluzia ca ar trebui sa vizitez un endocrinolog sa imi fac analize....  sjuk

#8 2011-01-10 10:46:57

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nu e un ezechilibru hormonal, ci mai degraba unul... chimic
suna a candidoza ce zici tu, si ea se dezvolta din cauza aciditatii excesive in zona
oricum mergi la ginecolog sa vezi despre ce e vorba

#9 2011-01-10 22:58:06

LoliPop
Full member

Ma gandeam la dezechilibru hormonal pentru ca asa cum am zis mai sus, minim 1 data pe an trebuie sa fac tratament si am prietene care nu au avut nevoie de tratament de 6-7 ani...deci ceva nu mi se pare normal.
Plus ca ultima oara cand am avut o scurgere f urat mirositoare si la analize mi-a iesit lipsa bacililor pozitivi, doctorul mi-a explicat ca aceia se hranesc cu estrogen si daca eu nu produc destul, ei nu au cu ce sa se hraneasca. Si asta a fost unul din motivele pentru care m-am gandit la un dezechilibru hormonal....

Tin sa precizez ca am partener stabil si astea se intampla si daca nu avem contacte si daca folosim prezervativ... deci consider ca este o problema din partea mea. nustiu

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.