homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarzierea menstruatiei

#1 2011-01-09 09:00:21

Mykaela22
Membru
Inregistrat: 2011-01-09

Intarzierea menstruatiei

Buna ziua! Am si eu o mare nedumerire! Acum 2 luni am fost la doctor si mi-a spus ca am uterul imflamat si candida (sper ca am scris corect) si din neglijenta nu am facut tratamentul. Tot acum 2 luni am inceput sa iau anticonceptionale Marvelon 21, prima luna totul a fost normal, mi-a venit ciclul la timp, acum in a doua luna pe la mijlocul foliei am inceput sa am scurgeri maronii pe care le am si in prezent. Am terminat pastilele de 6 zile si nici acum nu mi-a venit menstruatia si nici nu am vreun semn ca ar veni. Mentionez ca luna asta am luat niste antibiotice si nu m-am protejat suplimentar, deoarece nu am stiut ca antibioticele scad eficienta anticonceptionalelor. Am facut un test de sarcina acum 3 zile si mi-a iesit negativ. E posibil sa fiu insarcinata sau imi intarzie ciclul din alte motive? Astept un raspuns, va rog! kapitulation

#2 2011-01-09 11:52:56

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Intarzierea menstruatiei

spottingul s-a datorat probabil faptului ca a scazut efectul anticonceptionalelor cand ai luat antibiotice.
menstruatia poate sa intarzie din cauza antibioticelor sau a unei posibile sarcini.
testul de sarcina este concludent la 3 sapt de la contactul cu risc sau la 7 zile de intarziere a menstruatiei.

rau ai facut ca nu ai urmat tratamentul prescris... afectiunile netratate pot duce la altele mult mai grave

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.