|
Nu esti logat.
Intarzierea menstruatiei#1 2011-01-09 09:00:21
Intarzierea menstruatieiBuna ziua! Am si eu o mare nedumerire! Acum 2 luni am fost la doctor si mi-a spus ca am uterul imflamat si candida (sper ca am scris corect) si din neglijenta nu am facut tratamentul. Tot acum 2 luni am inceput sa iau anticonceptionale Marvelon 21, prima luna totul a fost normal, mi-a venit ciclul la timp, acum in a doua luna pe la mijlocul foliei am inceput sa am scurgeri maronii pe care le am si in prezent. Am terminat pastilele de 6 zile si nici acum nu mi-a venit menstruatia si nici nu am vreun semn ca ar veni. Mentionez ca luna asta am luat niste antibiotice si nu m-am protejat suplimentar, deoarece nu am stiut ca antibioticele scad eficienta anticonceptionalelor. Am facut un test de sarcina acum 3 zile si mi-a iesit negativ. E posibil sa fiu insarcinata sau imi intarzie ciclul din alte motive? Astept un raspuns, va rog! Offline #2 2011-01-09 11:52:56
Re: Intarzierea menstruatieispottingul s-a datorat probabil faptului ca a scazut efectul anticonceptionalelor cand ai luat antibiotice. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|