|
Nu esti logat.
Foarte derutata.va rog ajutati-ma#1 2011-01-09 13:03:07
foarte derutata.va rog ajutati-mabuna ziua.nu stiu ce sa fac si va rog sa ma ajutati.iau dupahaston pentru declansarea ciclului.ieri a inceput sa ma dora burta foarte tare si cand am fost la toaleta am observat pe chilot o pata maronie deschista.cand am introdus putin, scuzat-mi expresia hartia putin mai adanc in vagin am observat o pata foarte mica de sange, dar extrem de mica.pana seara pe chilot nu am observat nci o pata de sange.ai dimineata am luat in continuare duphaston si acum can d am fost la toaleta la fel am nu am observat nimic pe chilot, ovarele ma dor ca si cum ar trebui sa-mi vina menstra si cand am introdus putin mai tare in vagin hartie am observat foarte foarte putin sange pe ea, nici macar cat o pata.ce sa fac?iau in continuare duphaston, mai am maine si poimaine? Offline #2 2011-01-09 14:08:37
Re: foarte derutata.va rog ajutati-maEu zic ca ar trebui sa iei si daca nu se intampla nimic miercuri sa te duci la medic... Nu sunt o experta, mai asteapta pareri ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #3 2011-01-09 14:17:28
Re: foarte derutata.va rog ajutati-mabuna.si eu iau acelasi medicament si pot sa iti spun ca nu ai de ce sa te sperii http://www.fertilityfriend.com/home/valyro83 Alexandru Gabriel din 8 nov 2013 Offline #4 2011-01-09 14:58:30
Re: foarte derutata.va rog ajutati-madeci sa mai iau si astea 2 zile?care au mai ramas?daca nu devine ca o menstra normala si abudenta? Offline #5 2011-01-09 15:02:11
Re: foarte derutata.va rog ajutati-mamesntra se instaleaza la aproximativ 4-6 zile de la terminarea tratamentului cu duphaston care se ia vreo 10 zile parca..... Offline Publicitateloading...
#6 2011-01-09 19:05:58
Re: foarte derutata.va rog ajutati-maE bine sa mai iei, totusi, cele doua zile pe care le mai ai de luat. Si abia apoi decizi ce e de facut in continuare, in functie de menstra viitoare. Ultima oara a fost editat de orangina123 (2011-01-12 01:46:08) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|