homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O parere?

#1 2011-01-09 13:46:01

lovingyou
Full member
Inregistrat: 2010-10-08

O parere?

Buna fetele ! M-am hotarat sa dau la ase , la FABIZ( facultatea de administrare a afacerilor cu predare in limba straina engl,franceza sau germana ) .Problema mea este ca nu sunt prea sigura ce limba sa aleg , intre franceza si engleza .Imi plac amandoua la fel de mult si le stiu la fel de bine .Am fost sfatuita sa aleg franceza , pentru ca exista in tara mai multe firme multinationale din Franta (Renault ,BRD , Orange etc ) .O parere, un sfat ,o idee,ati fost in situatia de a lua o asemenea decizie ? big_smile

#2 2011-01-09 13:47:07

SofySofia
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-07-29

Re: O parere?

As alege engleza wink

Ultima oara a fost editat de SofySofia (2011-01-09 13:47:17)

Strong reasons make strong actions!

#3 2011-01-09 13:51:42

pink_martini
Hero member
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Avand in vedere ca este o oportunitate de invatare a unei limbi straine as alege limba franceza. Eu sunt vorbitoare de engleza si iti pot spune ca este o limba foarte comuna si care nu este greu de invatat avand in vedere ca suntem bombardati mereu si peste tot de engleza.
Asa ca baga-te pe franceza, este o limba deosebita si frumoasa. Si eu stiu franceza la nivel incepator si din toamna vreau sa ma bag pe franceza la mine la serviciu wink Bafta

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#4 2011-01-09 13:52:42

SofySofia
Full member

pink_martini a scris:

Avand in vedere ca este o oportunitate de invatare a unei limbi straine as alege limba franceza. Eu sunt vorbitoare de engleza si iti pot spune ca este o limba foarte comuna si care nu este greu de invatat avand in vedere ca suntem bombardati mereu si peste tot de engleza.
Asa ca baga-te pe franceza, este o limba deosebita si frumoasa. Si eu stiu franceza la nivel incepator si din toamna vreau sa ma bag pe franceza la mine la serviciu wink Bafta

offtopic Si eu as vrea sa merg la cursuri de franceza in vara smile

#5 2011-01-09 14:00:41

pink_martini
Hero member
Site

SofySofia a scris:

pink_martini a scris:

offtopic Si eu as vrea sa merg la cursuri de franceza in vara smile

da, e frumoasa franceza. Si eu vreau sa =mi creez oportunitate avand in vedere ca, compania la care lucrez pune la dispozitia angajatilor cursurui gratuite d elimbi straine si avand in vedere ca este o oportunitate , vreau sa beneficiez de ea, poate sa ma bag pe o limba mai interesanta gen olandeza, germana, spaniola . Ma mai gandesc

Publicitate

loading...

#6 2011-01-09 14:03:16

lovingyou
Full member

da, si eu as miza pe franceza , avand in vedere ca in ziua de azi majoritatea cunosc limba engleza smile

#7 2011-01-09 14:10:25

pink_martini
Hero member
Site

sau daca te tin pantalonii , te poti baga pe germana big_smile

#8 2011-01-09 14:26:26

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Exact la aia ma gandeam si eu. Mi se pare si interesanta iar nemtii parca tot timpul au avut ceva in plus din punct de vedere profesional big_smile

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#9 2011-01-09 14:30:23

lovingyou
Full member

daa, mi-as fi dorit foarte mult sa fac in germana , dar cum la scoala nu se face germana , as avea nevoie de meditatii si e cam greu in vremurile astea lol oricum , mai am la dispozitie un an sa ma hotarasc ,dar cred ca o sa merg pe franceza big_smile

#10 2011-01-09 14:33:56

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

si eu vreau sa ma bag din vara sa invat germana,abia astept big_smile limba asta e ca o provocare pt mine lol
pana acum m-am specializat pe franceza,italiana,spaniola care,latine fiind si asemanatoare,au fost piece of cake la studiat, si oral si in scris  forgetit 
engleza nu mai zic k o vorbesc de mica si cam toti o stim,e universala,consider k orice om ar trebui sa o stie smile
asa k ma gandesc serios la germana,care mi-ar oferi multe avantaje,mai ales financiar k e foarte ceruta in multe domenii si job-uri.

#11 2011-01-09 14:37:35

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

eu zic sa alegi franceza.. engleza oricum e mai usoara, si aproape toti tinerii o vorbesc.. Franceza e tare frumoasa, si sunt mai putini cei care o stapanesc bine wink

#12 2011-01-09 14:58:09

lovingyou
Full member

eu zic sa alegi franceza.. engleza oricum e mai usoara, si aproape toti tinerii o vorbesc.. Franceza e tare frumoasa, si sunt mai putini cei care o stapanesc bine wink

asa am sa fac !multumesc pentru sfaturi puss

#13 2011-01-09 15:24:11

SofySofia
Full member

eli.eli a scris:

Multa bafta! goodluck  goodluck
Cred ca in 2 luni o vei stapani wink

#14 2011-01-09 15:44:30

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

engleza pare usoara,da nu toti o vorbesc corect din toate punctele de vedere,gramatical,vocabular,topica cuvintelor,etc.deci engleza nu e chiar atat de usoara wink

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#15 2011-01-09 15:47:38

SofySofia
Full member

sonia30 a scris:

engleza pare usoara,da nu toti o vorbesc corect din toate punctele de vedere,gramatical,vocabular,topica cuvintelor,etc.deci engleza nu e chiar atat de usoara wink

tummenupp

#16 2011-01-09 15:59:27

lovingyou
Full member

SofySofia a scris:

eli.eli a scris:

Multa bafta! goodluck  goodluck
Cred ca in 2 luni o vei stapani wink

multumesc mult puss pai oricum , fac la scoala ,inca din clasa a 3-a (acum sunt a 11-a ) nu o sa fac meditatii ,e de ajuns ,merg si la olimpiade ,deci e ok:)

#17 2011-01-09 17:22:57

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

Sonia, mi-ai luat vb din gura. Aparent toata lumea vbeste engleza, dar ma uitam si pe forumuri sau altele... putini o vorbesc sau o stapanesc cu adevarat bine -  greseli gramatice pe care nici macar un copil care face decent engleza la scoala nu ar trebui sa le faca. De cate ori nu am vazut pe bloguri formulari de genul "he didn't had.." sau altele de genul.

Dar revenind la idee, si eu mi-as alege tot franceza. lol E bine sa stii cat mai multe limbi straine la un nivel decent, dar depinde si cat de mult esti tu inclinata spre partea asta

Poor is the man whose pleasure depends on another

#18 2011-10-11 11:40:04

heart_beat
Insomniac member
De la: ♫
Inregistrat: 2009-12-18

de ce intarzie niste bani trimisi din strainatate pe card? pana acum i-am primit mereu in 3 zile lucratoare asa cum zice banca, de data asta sunt trimisi de o saptamana si nimic. persoana care i-a trimis a verificat si sunt pusi sigur, dar aici nu vin si aia de la banca zic ca nu au cum sa verifice ca nu au codul contului de pe care au fost trimisi ... roll  se poate face ceva sau n-avem decat sa asteptam dupa ei?

#19 2011-10-12 18:23:02

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

n-am fost in asa o situatie, dar as alege franceza smile engleza oricum o inveti oricand si oriunde smile si sunt sigura ca mai multi dau la engleza, la diferite facultati, sau o si invata adaugator smile deci e si concurenta mare...

iti doresc sa faci alegerea corecta smile

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.