homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

URGENT! Cum e posibil? Cum as putea evita o sarcina NEDORITA!

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » URGENT! Cum e posibil? Cum as putea evita o sarcina NEDORITA!

#1 2011-01-09 14:52:31

AndreiAndrei133
Membru
Inregistrat: 2011-01-09

URGENT! Cum e posibil? Cum as putea evita o sarcina NEDORITA!

Buna, ma numesc andrei si am 18 ani, prietena mea are 16. De curand si-a inceput viata sexuala cu mine. Am facut o singura data sex protejat (prezervativ), NU s-a rupt prezervativul, NU mi-a cazut, NU s-a intamplat nimic, problema este ca are toate semnele unei sarcini. CUM este posibil? Sunt speriat de moarte, mi-am luat toate masurile de precautie, CUM ESTE POSIBIL ASA CEVA? Va rog ajutati-ma. Are stari de greturi si voma, o doare burta foarte tare si sanii ii sunt foarte tari. Sa fie din cauza ca si-a pierdut virginitatea sau e o sarcina, daca da cum e posibil? Va rog ajutati-ma, sunt DISPERAT. Ce alte explicatii ar mai fii? Sa fie doar efectul placebo, toate tinerele care isi incep viata sexuala sa se autosugestioneze ca au ramas gravide? Daca e adevarat si chiar a ramas, nu-mi explic cum, a trecut 1 saptamana si ceva, si astazi mi-a spus ca a avut scurgeri vaginale. Ce metoda inafara de avort ar mai fii, ce pastile sa ia, orice, va rog ajutati-ma!

#2 2011-01-09 14:59:42

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Re: URGENT! Cum e posibil? Cum as putea evita o sarcina NEDORITA!

Draga Andrei, chiar nu are cum sa aiba simptome la o saptamana de la contactul PROTEJAT ( ! ) de altfel pe care l-ati avut. Fie isi autoinduce aceste stari ( este foarte posibil ), fie urmeaza sa ii vina menstra. Nu cumva trebuie sa ii vina ? Ia intreab-o smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#3 2011-01-09 15:02:58

lovingyou
Full member
Inregistrat: 2010-10-08

in primul rand incearca sa te linistesti . daca tu spui ca v-ati luat toate masuri de precautie , inseamna ca asa este .poate in cazul prietenei tale e doar frica , ce o face sa se gandeasca la asa ceva .. greturile pot fi de la altceva..mie una, dupa ce mi-am  inceput viata sexuala mi-a intarziat ciclul o luna  disperat nu stiu daca au vreo legatura intre ele ,dar oricum si eu imi faceam zeci de scenarii ,fara motiv roll o sa fie bine smile

#4 2011-01-09 15:24:51

AndreiAndrei133
Membru

Trebuie sa-i vina saptamana ce vine ciclul, problema este ca niciodata nu a avut simptome cu 1 saptamana-doua inainte sa-i vina, si niciodata atat de "evidente". E un fapt ce ma ingrijoreaza, anume, am facut odata baie impreuna, fara sa avem contactul propriuzis, si aveam "precum" sau cum sa-i spun, care ar fi probabilitatea ca prin apa sa ajunga la vagin, sa fecundeze? Sunt speriat, multumesc mult pentru raspunsuri!

#5 2011-01-09 15:29:04

Mihaella_
Full member
Inregistrat: 2006-12-18

Nu ajunge nimic la vagin prin apa in timp ce faci baie. Stai linistit, si linisteste-o si pe prietena ta.
E posibil sa aiba toate aceste ,,simptome ,, din cauza spaimei.

Publicitate

loading...

#6 2011-01-09 15:37:11

AndreiAndrei133
Membru

Sper.. Ca masura de precautie tot am sa cumpar un test de sarcina, iar in cazul extrem in care e insarcinata, ce pastile sa ia? Sau ce sa faca, orice doar sa nu recurga la avort?!

#7 2011-01-09 15:38:39

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

eli.eli a scris:

mie una, dupa ce mi-am  inceput viata sexuala mi-a intarziat ciclul o luna  disperat nu stiu daca au vreo legatura intre ele ,dar oricum si eu imi faceam zeci de scenarii ,fara motiv roll o sa fie bine smile

Eu zic ca au mare legatura pt ca in timpul contactului sexual are loc o eliberare de hormoni care influenteaza menstra si mai dureaza pana se regleaza.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#8 2011-01-09 16:00:20

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

AndreiAndrei133 a scris:

Sper.. Ca masura de precautie tot am sa cumpar un test de sarcina, iar in cazul extrem in care e insarcinata, ce pastile sa ia? Sau ce sa faca, orice doar sa nu recurga la avort?!

Calmati-va putin, in mod NORMAL so TEORETIC - daca v-ati protejat corect, deci daca ti-ai pus   corect prezervativul si de la inceput, daca cumva nu s-a rupt - nu sunt sanse sa fie insarcinata. Si in plus de asta, chiar si sangerarea de nidare apare la aproximativ 10 zile, este prea repede, dupa o saptamana, sa o doara deja sanii, iar greata poate sa ii fie din extrem de multe motive ( unul dintre ele ar putea sa fie chiar si autosugestia ... ). Rau n-ai facut ca ai luat un test de sarcina, dar el se face abia la o saptamana de la intarziere sau la 3 saptamani de la contact, deci aveti putina rabdare. Si in cazul absurd si ipotetic in care a ramas insarcinata, DACA nu vrea sa pastreze copilul, avortul e singura solutie, chiar nu are ce pastile sa ia, decat pastile care produc avortul - asta pentru ca pomenesti tu de pastile ( dar, din cate stiu, nici nu se face avort medicamentos in Romania si am inteles ca este si foarte riscant ). Oricum, asta iti spun ca fapt divers, pentru ca ai intrebat, dar ma indoiesc profund ca e insarcinata; e mult prea devreme pentru eventuale simptome. Ca sa nu mai zic ca organismul uman nu e un ceas elvetian, daca pana acum nu a avut simptome pre-menstruale cu o saptamana inainte, nu inseamna ca de acum inainte nu poate sa aiba smile Parerea mea sincera ( si observ ca nu numai a mea ) este sa va calmati, sa asteptati menstra, si sa incepeti sa va faceti probleme abia in cazul in care, eventual, nu vine smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#9 2011-01-09 16:02:01

lovingyou
Full member
Inregistrat: 2010-10-08

k?reste a scris:

eli.eli a scris:

mie una, dupa ce mi-am  inceput viata sexuala mi-a intarziat ciclul o luna  disperat nu stiu daca au vreo legatura intre ele ,dar oricum si eu imi faceam zeci de scenarii ,fara motiv roll o sa fie bine smile

Eu zic ca au mare legatura pt ca in timpul contactului sexual are loc o eliberare de hormoni care influenteaza menstra si mai dureaza pana se regleaza.

am inteles .. good to know  tummenupp

#10 2011-01-09 21:12:32

ale24love
New member
Inregistrat: 2010-12-30

si eu am  patit ceva asemanator doar ca simptomele nu au fost asa profunde. am avut o secretie destul de ciudata si sani au inceput sa ma doara ( putin cei drept) cu o sapt inainte sami vina menstruatia, mi-a intarziat 3 sapt si simptomele au inceput cu mai bine de o sapt inainte. cauza in principal a fost dezvirginarea:D. Cum au spus si ceilalti cred ca puteti sta linistiti

#11 2011-01-10 00:17:54

AndreiAndrei133
Membru

@ale24love: merci. A luat un ibalgin si a spus ca nu are probleme decat putina greata. Sper si eu ca asta sa fie cazul si la ea.

#12 2011-01-12 06:36:21

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

AndreiAndrei133 si eu zic sa va calmati si daca nu ai luat inca test de sarcina nici sa nu luati ca e inutil si irelevant. Nu va mai speriati si bucurati-va de  sexinpat

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » URGENT! Cum e posibil? Cum as putea evita o sarcina NEDORITA!

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.