homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere de cap

#1 2011-01-10 00:29:13

pejoilca
New member
Inregistrat: 2010-06-26

durere de cap

buna seara! de duminica seara am o durere ingrozitoare de cap...de care nu mai scap. ma doare numai partea stanga a capului, durere ce se prelungeste si asupra ochiului stang si cateodata spre maxilar. pana acum am luat nurofen pentru ca acesta era singurul care isi facea efectul, dar se pare ca acum este "depsit de situatie". precizez ca sunt si la cilcu (a 2a zi), insa pana acum nu am mai avut dureri de cap in aceasta perioada...de fapt cam nici un fel de dureri. iau si AC.

nu pot sa imi dau seama de la ce aparut durerea, in frig sau curent nu am stat...sau daca are legatura cu menstruatia, sau daca este o migrena. am mai avut dureri de cap...dar de genul asta au aparut in ultima luna destyl de des si ma cam sperie si nici nu ma lasa sa dorm.
va mulutmesc!

#2 2011-01-10 01:23:22

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: durere de cap

pejoilca, te sfatuiec sa mergi la medic si sa faci niste investigatii, cauzele pot fi multiple si numai un medic te poate lamuri. pot fi si anticonceptionalele de vina si daca nu gasesti o alta cauza mergi si vorbeste cu medicul tau de planning

Multa sanatate!

#3 2011-01-10 01:24:38

pejoilca
New member

chiar asa pot sa apara probleme de la AC dupa 1-2 ani in care nu am avut nimic?

#4 2011-01-10 01:33:20

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

sincer nu cred ca anticonceptionalele sunt cauza, insa probleme pot aparea oricand si pot fi accentuate si de alti factori. se stie ca fluctuatiile hormonale sunt una din principalele cauze ale migrenei, iar modificari in organism se pot produce oricand. de exemplu se intampla ca spottingul sa apara dupa mai multi ani de utilizare si anticonceptionalele trebuiesc schimbate

in fine, mai probabil problema e alta, oboseala, stres, etc...sper sa o gasesti si sa scapi de dureri!

#5 2011-01-10 01:36:39

pejoilca
New member

da...si eu sper sa scap cat mai repede...sper macar sa reusesc sa adorm, desi nu cred...acum ma doare si ochiul stang....oh..daca stii ceva care sa ma adoarma:)) tare am nevoie...ca daca nu cred ca o sa ma apuce plansul de durere...e ceva f stresant, care e acolo, doar ca in anumite momnte devine si mai prezenta...mai ales cand vreau sa pun capul pe perna...ca daca ma iau cu cate ceva ...ma mai lasa...doar ca la ora astea vreau sa dorm si nu stiu cum..

Publicitate

loading...

#6 2011-01-10 15:39:20

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

eu am migrene cam in fiecare zi, de la ac banuiesc eu, pentru ca am facut pauza 3 luni si nu am avut nici un fel de durere de cap si luna trecuta am inceput ac si ghici ce au inceput si durerile de cap, luna viitoare merg la medic pentru a le schimba goodluck

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#7 2011-01-23 22:58:31

pejoilca
New member

multumesc pt raspunsuri...dar nu cred ca au legatura cu ac. a fost o perioada mai grea pentru mine, foarte stresanta si se pare ca de data asta ceva a cedat pe acolo lol azi m-a luat din nou durerea de cap...dupa o saptamana in care ma lasase...
detalii pot sa va mai dau dupa ce o sa fac niste analize...dar asta peste 2 saptamani. pana atunci  chiar nu am cum sa ma duc. sper totusi sa rezist...pt ca nici pastile nu imi place sa iau prea multe.

#8 2011-01-24 17:14:13

angeldarkwoman
Sr. member

pejoilca ceea ce imi zici tu suna a nevralgie. Acum durerea este ca o strafulgerare? Este constanta ? Parerea mea sa consulti un neurolog. Dar totusi inclin a fi nevralgie de trigemeni. La o migrena durerea trebuie sa cedeze la administrarea de analgezice. In nevralgie de trigemeni durerea nu cedeaza la analgezice. Sanatate multa

What doesn't kill me, makes me stronger

#9 2011-01-25 19:02:26

marilu
New member
Inregistrat: 2010-12-20

pejoilca, i-a seara inainte de culcare FITOSEDIN 2 caps.odata, sunt naturiste, pe mine m-a ajutat f. mult, nu dau dependenta, i-a o saptamana ai sa vezi ce bine va fi.

#10 2011-02-05 18:10:54

angel sweet for u
New member
Inregistrat: 2010-02-10

buna seara.am si eu o problema : de trei zile imi este foarte rau.ma ustura foarte rau faribgele si ma doare la baza gatului.tusesc si de ieri am incepup sa iau antibiotic,amoxacilina, la sfatul medicului deoarece am facut febra.ieri am rupt tusea un pic .dar azi nu si o simt exact la baza gatului.amigdalele nu le am inflamate.nu mai suport tusea asta . ce pot sa fac?

#11 2011-02-05 18:14:44

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Eu iau tussin forte pastile, chiar si cand tusea rupe, desi e indicat pt tuse seaca. Nu stiu cat e de sanatos, dar e singura chestie care ma scapa de tuse. Daca te duci la farmacie iti pot recomanda tipele de acolo un sirop/pastile pt tuse cu expectoratii, dar te sfatuiesc sa nu iei siropuri naturale, ca sunt apa de ploaie smile Ca remedii home-made poti incerca ceai de scortisoara, dar ai grija la stomac,  face bine la gat, dar s-ar putea sa trezesti cu arsuri. Sau ceai de ceapa, daca nu iti e rau de la el.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#12 2011-02-07 01:16:02

creepyana
New member
Inregistrat: 2010-02-02

angel: robitussin pentru tuse neexpectoranta- calmeaza instantaneu si pentru cea expectoranta- ambroxol. medicul mi-a indicat sa le iau chiar "combinate", ziua sa ma hidratez bine si sa iau ambroxol, iar noaptea, sa pot dormi -> robitussin.
revenind la topic: durerile de cap de la ac la mine au fost mereu insotite de greturi, probabil pentru ca bila nu functiona in parametri normal. asta cat timp am luat pilule. dupa ce am trecut pe alte contraceptive hormonale nu au mai facut nicio figura.

#13 2011-02-07 08:42:22

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart

eu am scapat cu ACC 600/1 zi si expectoram grav (eu fiind si fumatoare) si tusea am calmat-o cu lamaie si piper  goodluck

Ultima oara a fost editat de fluturascrys (2011-02-07 08:42:35)

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.