|
Nu esti logat.
Angajat Cosmote?#1 2011-01-10 19:09:48
angajat Cosmote?.. Ultima oara a fost editat de adriana18 (2011-01-10 19:46:40) """You should be kissed and often - by someone who knows how" Offline #2 2011-01-10 19:34:36
Re: angajat Cosmote?ce inseamna la tine salariu consistent ? ce suma ti-au oferit cei de la cosmote ? Ultima oara a fost editat de pink_martini (2011-01-10 19:36:10) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #3 2011-01-10 20:59:31
Re: angajat Cosmote?aparent oricine a fost s-a retras rapid eu am 2 prieteni care lucreaza la cosmote, amandoi sunt extrem de incantati de..tot inclusiv salariu care este..peste medie. plus o tona de facilitati. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #4 2011-01-10 21:04:12Re: angajat Cosmote?eu am o prietena care a lucrat la zapp si in momentul in care i`a cumparat cosmote`ul, a fost nevoita sa`si gaseasca in alta parte. ei i-au zis: ori pleci acum cu un bonus de atat, ori te dam afara oricum peste 6 luni fara niciun leu bonus. si`au adus ei oameni noi. mi`a tot spus prietena asta a mea ca sunt foarte zgarciti, salariul era cu mult mai mic decat lua la zapp. acum e la orange cu super salariu \/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|