|
Nu esti logat.
Da sau nu??pt doctoressa!#1 2011-01-12 18:45:40
da sau nu??pt doctoressa!iau diane35 de 1 an si ceva....intre timp iau si asentra 100mg si xanax de 0,25mg....azi am avut un contact...si el a lasat in mine...fara sa ne dam seama....am motiv de ingrijorare?sa iau pilula de a 2a zi?exista vreun risc?va rog sa imi rasp...nu stiu ce sa fac:(( iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #2 2011-01-12 20:35:37
Re: da sau nu??pt doctoressa!nimwni nimic??o parere...ceva?:( iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #3 2011-01-12 21:05:57
Re: da sau nu??pt doctoressa!am citit tot pe-aici, pe site, ca antidepresivele scad efectul anticonceptionalelor. si, astfel, ar cam trebui sa folosesti mereu si prezervativ, chiar daca iei anticonceptionale. Offline #4 2011-01-12 23:35:54
Re: da sau nu??pt doctoressa!pai mai am de luat 7 pastile...si apoi sambata viitoare sa vina menstra...e posibil? iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #5 2011-01-13 12:11:16
Re: da sau nu??pt doctoressa!draga mea, ia pastila de a 2a zi...nu ai la ce perioada fertila sa te gindesti cita vreme iei contraceptive Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2011-01-13 13:40:14
Re: da sau nu??pt doctoressa!ok...am luat escapelle...sper sa fie ok......la cat timp o sa vina menstra dp escapelle?si diane35 sa le iau in continoare?pup iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|