|
Nu esti logat.
Problemele de zi cu zi ne afecteaza viata sexuala?#1 2011-01-12 23:38:48
Problemele de zi cu zi ne afecteaza viata sexuala?Buna tuturor Offline #2 2011-01-12 23:50:51
Re: Problemele de zi cu zi ne afecteaza viata sexuala?Buna Deziree.Normal ca problemele de zi cu zi iti influenteaza si viata sexuala....daca ai multe griji,esti obosita,multe ganduri,stres,nu prea iti mai arde de sex si chiar daca faci,nu te simti bine.Asta stiu din proprie experientza.Cand am multe pe cap,o fac asa k trebuie facut si k nu vreau sa imi neglijez iubitul,insa ma gandesc cum sa imi rezolv problemele in timpul partidei si asta nu e bine.am invatat cum sa trec peste,am inteles k trebuie sa imi golesc mintea in acel moment,k nu exista numai probleme in viata...trebuie sa ma si uitam de ele,caci altfel am innebuni. Offline #3 2011-01-13 18:47:51
Re: Problemele de zi cu zi ne afecteaza viata sexuala?Iti multumesc pt raspuns, m-am linistit, am crezut ca numai eu sunt conectata ,chiar si cand fac sex, la problemele mele Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|