homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Labii rosii

#1 2011-01-13 16:06:37

Rapidista
Membru
Inregistrat: 2010-02-17

labii rosii

Buna, de aprope un an am observat ca imi sunt labiile cam rosii si parca si putin imflamate dar nu intotdeauna. Sunt virgina si acum 1 an ma atins prietenu fara sa aiba prezervativul, de atunci cam dupa vreo 2-3 luni am vazut ca mi s-a facut un cos pe una dintre labii dar a trecut in vreo 4-5 zile, l-am spart si eu si a avut ceva lichid alb ca la un cos dar ma durea cand il strangeam, iar de atunci dupa cateva saptamani am vazut ca mi se inrosesc labiile si sunt tare uscate. Nu am secretii si nici mancarimi si nici nu ma doare, doar ca este cam suparator. Oare ce am, am vreo boala cu transmitere sexuala? Este ceva grav? Ce sa fac sa numai fie labiile rosiile? Va rog sa ma ajutati. Multumesc.

#2 2011-01-13 16:16:04

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

Re: labii rosii

propun sa mergi la un medic chiar daca esti virgina  cesafac  nu spun 100% la ginecolog, vb cu medicul de familie si acesta te va indruma cel mai bine.
Mai asteapta si parerea fetelor  goodluck

Ultima oara a fost editat de fluturascrys (2011-01-13 16:16:57)

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.