homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare postinor

#1 2011-01-14 00:26:30

alex18das
Membru
Inregistrat: 2011-01-14

intrebare postinor

Salut. am si eu o intrebare:am facut sex neprotejat cu prietena mea.fara sa ejaculez inauntru.dar a zis ca sa ia un postinor 2 totusi pentru mai multa siguranta. prima pastila a luat o cam la 3-4 ore iar pe a 2 la 12 ore cum scria pe prospect.dupace am administrat  a 2 a pastila am facut iar sex neprotejat la un interval de 3-4 ore de la administrare...iar fara sa ejaculez inauntru. ar trebui sa ne facem probleme? de fiecare data cand mi-a venit sa ejaculez m-am retras si am ejaculat afara...

La o zi de la administrare a vazut ca sa patat.este din cauza postinorului ?si dupa ce a luat prima pastila sa simtit putin rau dupa care nu a mai avut nimic pana acum cu pata de sange

intrebarea mea este daca dupa a 2a pastila am facut sex neprotejat la 3 -4 ore dupa administrare.pastila isi mai face efectul sau trebuie sa ia alta.(nici prima data nici a doua oara nu am ejaculat inauntru)

luni sau marti facem o programare la medic.si la cate zile dupa contactul sexual neprotejat se poate face un test de sarcina care sa fie exact.14 zile sau?
astept raspunsurile voastre

#2 2011-01-14 00:46:18

diana_24
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-23

Re: intrebare postinor

Testul de sarcina e concludent dupa 3 saptamani de la contactul cu risc sau la o saptamana de intarziere a menstruatiei.
Nu vad rostul vizitei la medic, decat daca sunt alte probleme. O sarcina(daca ar fi cazul) nu se vede atat de devreme.
Legat de celelalte intrebari..nu stiu, nu ma pricep..sorry

Ultima oara a fost editat de diana_24 (2011-01-14 00:47:51)

#3 2011-01-14 08:17:28

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

alex18das, ar trebui totusi sa folositi o metoda contraceptiva, nu de urgenta. Nu stiu cate sanse sunt sa fi ramas ea insarcinata chiar daca nu ai ejaculat inauntru. La fel, nu stiu daca e nevoie iar de postinor (oricum ar fi o bomba cu hormoni sa ia de 2 ori postinor in interval atata de mic.. postinor se ia de MAXIM 2 ori/an). Parerea mea e ca daca tot faceti programare la doctor sa ii cereti sfatul si despre o metoda de contraceptie pentru a nu mai trece prin stresul asta si pentru a evita sa mai ia postinor.

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#4 2011-01-14 12:23:30

alex18das
Membru
Inregistrat: 2011-01-14

luni am sa fac programarea la doctor..postinor sigur nu o sa mai foloseasca.a luat pentru a fi siguri pentru ca credem ca era in perioada de fertilitate nu stiu sigur. ultima menstruatie ia venit pe 29.12.2010 si a tinut pana pe 03.01.2011. la cate zile este perioada de fertilitate ovulatie dupa terminarea menstruatiei ? contactul sexual neprotejat a avut loc pe data de 12.01 si pastila a luat o la 3-4 ore si a doua la 12 ore... tot pe 12.01

Ultima oara a fost editat de alex18das (2011-01-14 12:24:20)

#5 2011-01-14 12:37:17

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

cam la mijlocul ciclului menstrual este perioada fertila... asta depinde si de cat de regulat ii vine.
starea de rau a fost de la postinor, iar sangerarea posibil tot asa.
cu al 2lea contact nu sunt probleme, desi eu sincer nu inteleg cum v-a mai ars de sex, si inca tot neprotejat, dupa ce ati patit ce ati patit.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.