homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere in partea stanga...

#1 2011-01-14 16:08:24

ToandMe
Full member
Inregistrat: 2008-03-18

Durere in partea stanga...

Incep cu La multi ani tuturor si un an plin de realizari si impliniri!
     Ma doare in partea stanga..la inceput am crezut ca e coasta, ptr ca atunci cand apasam pe ea ma durea si cand intindeam mana stanga la fel. Am fost la doctorul de familie, m-a apasat pe coasta si a vazut unde ma durerea. Mi-a zis ca ar fi o nevralgie intercostala,  tind sa mentionez ca nu am facut miscari bruste si nu m-am lovit. MI-a dat un antiinflamator si ketonal. Antiinflamatorul l-am luat,  iar cand am inceput sa iau ketonalul,  parca mai rau mi-a fost, ma luase durerea mai rau. Pentru linistea mea mi-a zis sa fac si o radiografie,  cu toate ca nu crede ca ar fi vreo fisura sau ruptura,  ptr ca nu au existat lovituri. Eu nu am vrut sa-mi fac radiogrfia..ptr ca m-am mai radiat acum cateva luni si stiu ca radiografiile treb facute o data la 6 luni, sunt periculoase,  iar eu stiu ca nu am 6 luni.
     Durerea e de pe 1 ianuarie..nu mi+a trecut nici pana acum:( Tind sa cred ca e splina..nici nu stiu ce sa mai iau si ce sa mai fac. Sunt si balonata... Nu stiu ce sa iau si nici ce sa fac:( As dori si eu niste pareri

#2 2011-01-14 16:15:25

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

Re: Durere in partea stanga...

daca crezi ca ar fi vorba de splina poti face o ecografie abdominala, si prin acesta ecografie sa vezi in ce stare sunt organele tale. Iar in ceea ce priveste radiografia, intradevar nu este recomandat sa faci acesta investigatie de repetate ori intr-un timp scurt, dar atunci cand o cere situatia medicala poti sa o repeti de mai multe ori, doar nu stai cu dureri pentru ca nu vrei sa te radiezi .

#3 2011-01-14 16:20:02

ToandMe
Full member
Inregistrat: 2008-03-18

da,  dar  stiu ca nu m-am lovit,  de asta zic

#4 2011-01-14 16:24:10

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

ceva de genu am patit si eu dar eu am avut probleme cu maxilarul, si tot asa fara sa ma lovesc, deschid gura prea mult sau mai stiu eu ce ... si nu e neaparat sa fie accea durere pe care o ai de la o lovitura, poate sa apara si de la o pozitie inadecvata in timpul somnului . Dar daca banuiesti ca e splina poti face o ecografie, si daca nu ai nimic atunci ar trebui sa faci radiografie .

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.