|
Nu esti logat.
Sweet memories-2#20 2011-08-03 20:50:38
Re: Sweet memoriescand ma gandesc cum a trecut timpul nici nu imi vine sa cred...cand ma uit in oglinda parca numai sunt eu ... a inceput sa ma sperie oarecum toate aceste schimbari...inainte indiferent de probleme zambeam...as mai juca si acum lapte gros, 9 pietre si alte jocuri...mi-e tare dor de anumite persoane din trecut...cand ma uit in urma inca mai zambesc si-mi aduc aminte si pana la cel mai mic detaliu Ne dorim si noi Offline #21 2011-08-04 15:13:38
Re: Sweet memories
subscriu, timpul se comprima prea repede Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #22 2011-08-04 17:32:37
Re: Sweet memoriesEu am 20 ani si am acelasi sentiment. La 14 ani am deschis si eu ochii, am avut relatii pasagere, de o seara sau 2-3 luni, copilarii de adolescenta. Asta am facut un an si ceva, jonglam cu baietii si sufeream nevoie mare , pana l-am intalnit pe cel cu care am avut o relatie de peste 4 ani. De la 16 la 20 ani am trait cea mai frumoasa perioada alaturi de el, dar de 5 luni ne-am despartit, nu mai mergea. Acum e si facultatea, nimic nu mai e la fel. Mi-e dor de nebuniile de la 14 ani, de perioada in care m-am indragostit cu adevarat, si de stralucirea pe care o vedeam in ochii lui si pe care o aveam si eu, la fel k el. Acum incerc din rasputeri sa merg mai departe, am momente bune, dar si proaste. Simt k nimic nu o sa mai fie la fel si nici nu imi sta gandul la o alta relatie. Stiu k trebuie sa merg mai departe, insa las timpul sa hotarasca pt mine. Da, mi-e dor rau de tot de vremurile apuse... ! Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|