homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce se intampla?:(

#1 2011-01-15 15:45:26

Ioana17
Full member
Inregistrat: 2010-06-03

Ce se intampla?:(

Buna..Am o nelamurire si sunt ingrijorata...smile Iau anti-bebe de vreo 8 luni..in ultimele 4 luni am luat Rigevidon 21+7. smile am inceput folia in luna decembrie..Si am avut mai multe contacte sexuale protejate ( anti-bebe si prezervativ..) pentru ca luasem un tratament pentru raceala (Bioflu) -din cate stiu nu interactioneaza cu anti-bebe:)
Tot in luna aceasta am incurcat 2 pastile`smile in loc sa iau pastila cu nr.14 am luat pastila cu nr.15..(dar am vb cu o prietena si mi-a spus sa nu e vreo problema)..Am ajuns la pastilele de culoare maro..si am luat 2 (mie de obicei imi vine menstruatie la a 3 a pastila..)Aseara am luat pastila a 2 a..si am mers la majorat..dimineata cand am ajuns acasa aveam pe protexstlip.o pata de culoare maro..si astazi pe lenjerie la fel..:)Diseara trebuie sa iau pastila a 3 a si trebuie sa imi vina menstra..! E posibil sa fiu insarcinata? Din ce cauza sunt aceste pete? nu mi s-a mai intamplat pana acuma,decat in primele 2-3 luni cand aveam spotting.! Va rog sa imi raspundeti.!

Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit ! >smile

#2 2011-01-15 20:53:33

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Re: Ce se intampla?:(

Ioana, acele pete sunt semne ce menstra trebuie sa apara. Stai linistita.

Iubesc si sunt iubita

#3 2011-01-15 21:27:22

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Ce se intampla?:(

nu esti insarcinata, e semn de menstruatie

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.