|
Nu esti logat.
Ideei de majorat-2#20 2011-01-16 12:43:32
Re: Ideei de majorat
La asta ma gandeam si eu..cineva care ma sustine..10x><poate o sa primesc si ceva vin sau nustiu..cadou si atunci o sa le dau lor sa beie..(eu nu beau alcool) si oricum nu am prietenii asa betivani care sa nu se distreze fara alcool...le'am spus la toti ca nu o sa fie alcool si au zis"lasa ca oricum ne distram si fara alcool" dar totusi am emotii..nu o sa ne plictisim la inceput sigur..ca na..majoratul incepe de la 6 ..si putem sta cat vrem..bine inteles ora stabilita de tati:-j in plus..o sa amenajez pe acolo...cu multe fructe..tipic hawaian..si piscina o vreau plina de baloane toate culorile..alte ideei:* "Nu poti impeidica drumul gandurilor, intocmai cum nu poti opri valurile marii sa se intoarca la tarm. Marinarii numesc asta reflux; vinovatul o numeste remuscare...." Offline #21 2011-01-16 13:24:18
Re: Ideei de majoratEi vezi Nu te mai stresa, din moment ce le-ai spus si nu au o pb cu asta e okey Offline #22 2011-01-16 14:28:40
Re: Ideei de majoratDeboraTan, plurarul cuvantului idee se scrie idei, cu un singur e Nu o zic cu rautate, sper sa nu te superi, dar la 18 ani ar trebui sa stii asta Offline #23 2011-01-16 16:51:14
Re: Ideei de majoratAoleo ce intreaba fata asta si ce raspunde toata lumea..deci pana acum nimeni nu a dat nici o idee ci s-a legat de treaba cu bautura sau de gramatica! Parerea mea e ca o sa iasa super..daca faci cu tematica hawaiana poti sa pui pe marginea piscinei faclii aprinse, concursul limbo, cosuri cu fructe exotice, concursuri in apa (un grup care se aseaza in forma de stele, inimi, etc..la cine seamana cel mai bine castiga), de ce nu un concurs de mister cu premii tematice (un sceptru si un dans hawaian realizat de 3 fete)..nu stiu zic si eu sper sa te ajute What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #24 2011-01-16 17:18:20
Re: Ideei de majoratsi ce daca nu e alcool? numai daca beau se pot distra oamenii? Ca sa nu mai spun ca probabil vin si colegi, prieteni de-ai fetei care probabil nici nu au inca 18 ani. Si mi se pare normal din partea parintilor sa nu o lase cu bautura la petrecere.. asa ar putea deveni tot un fiasco.. daca se imbata unii ca porcii si se iau la scandaluri pe acolo? Ultima oara a fost editat de taisha (2011-01-16 18:16:30) Offline Publicitateloading...
#25 2011-01-16 17:58:27Re: Ideei de majoratsar si eu putin sa comentez ca se poate distra lumea fara alcool. nu inteleg de ce 3/4 din comentariile de aici sunt de genul "e nasol fara alcool. nicio distractie", etc. :-& Offline #26 2011-01-16 18:02:57
Re: Ideei de majorat*cappycake..multumesc pentru observatie..daca doar lucrul acela te'a interesat pe tine,scrierea mea gramaticala..multumesc.. "Nu poti impeidica drumul gandurilor, intocmai cum nu poti opri valurile marii sa se intoarca la tarm. Marinarii numesc asta reflux; vinovatul o numeste remuscare...." Offline #27 2011-01-16 19:55:56
Re: Ideei de majoratsi eu am avut la majorat dresscode semi-formal si totusi m-am trezit cu doua persoane in hanorac imi venea sa-i strang de gat Offline #28 2011-01-16 20:23:15
Re: Ideei de majoratbun. deci.. parte cu alcoolul o inteleg intr-o oarecare masura... dar partea cu "si putem sta cat vrem..bine inteles ora stabilita de tati:-j" mi se pare deja prea mult adica totusi e un majorat.. doar n-o sa spuna la 1-2 noapte " gata! stingerea! ". sincer, fara suparare si nu aruncati cu rosii-n mine, daca as avea asemenea parinti, nu mi-as mai face nici un majorat. ori e petrecerea ta, ori e a lor . nush... nu inteleg parintii astia. am fost la multe majorate si de la nici unu' nu a lipsit alcoolu' pt ca nu toti suntem de-o varsta... inclusiv la majoratu' meu au fost persoane si de peste 20 si ceva de ani, care-mi sunt prieteni... acum nu stiu.. fiecare isi face cum vrea. Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #29 2011-01-16 21:09:22
Re: Ideei de majoratDebora,foarte tare tema pt majoratul tau Iti urez de pe acum La Multi Ani si petrecere frumoasa! Offline #30 2011-01-16 22:43:35Re: Ideei de majoratpartea cu ora, mai depinde si de localuri. unde mi`am facut eu, am stat cat am vrut, dar am fost la majorate unde la un moment s-a dat stingerea (politica localului, etc.) Offline #31 2011-01-16 22:50:10
Re: Ideei de majoratora stabilita de tati,ma refeream la inceputul majoratului adica 6.da ora de "stingere" nu a stabilito nimeni.....am fost acuma in mall sa caut fructe..am gasit ananasi,nuca de cocos,mango,rodii,litichii..ce sa mai caut? am gasit si pina colada hmm ce bien arata...si despre coliere nu stie nimeni cum le pot confectiona?Incerc sa caut activitati cat mai multe...sa nu se simta asa tare lipsa alcoolului,sa pot spune la sfarsit ca ne-am distrat si fara alcool) DoAMNE AJUTA! "Nu poti impeidica drumul gandurilor, intocmai cum nu poti opri valurile marii sa se intoarca la tarm. Marinarii numesc asta reflux; vinovatul o numeste remuscare...." Offline #32 2011-01-16 22:55:55
Re: Ideei de majoratte apreciez ffff mult ca nu iei alcool.tinerii in ziua de azi nu vad distractia fara alcool.bravo "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #33 2011-01-16 22:57:30Re: Ideei de majorathttp://www.ehow.com/video_4429494_make- … lower.html Ultima oara a fost editat de deealexx (2011-01-16 22:57:55) Offline #34 2011-01-16 22:57:56
Re: Ideei de majoratPentru coliere poti face din flori artificiale ca si coronitele iar fustele din fasii de hartie creponata sau le poti cumpara direct..nu stiu daca am voie sa iti dau site-ul..in jur de 10 ron costa un colier..Poti face niste mici-cadouri gen marturii pe care colegii le pot lua acasa la sfarsitul petrecerii... What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #35 2011-01-16 23:04:08Re: Ideei de majorateu i-as lasa sa pastreze colierul. in schimb as face niste invitatii personalizate, care tot lor le raman. Offline #36 2011-01-16 23:08:04
Re: Ideei de majorathttp://www.carnavalfiesta.com/Hawaii_2.html uite aici, nu sunt asa scumpe Offline #37 2011-01-16 23:08:32
Re: Ideei de majorat
imi cer scuze atunci inseamna ca am inteles eu gresit. cu alcoolu' nu-ti face mari probleme mai ales daca zici ca prietenii tai au inteles. acum na... depinde de fiecare eu mi-am dat cu parerea si sincer n-am fost la nici un majorat la care sa fie "interzis" alcoolul, desi ar fi interesant . eu nu consum bauturi alcoolice la petreceri , doar acasa... Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #38 2011-01-16 23:12:52
Re: Ideei de majoratar fi tare sa-ti pui un suitien de-ala din nuci de cocos glumesc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|