homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ideei de majorat-2

#20 2011-01-16 12:43:32

DeboraTan
New member
Inregistrat: 2011-01-15

Re: Ideei de majorat

_Summer_ a scris:

Aoloe yikes da ce are frate daca e fara alcool ? Va dati seama, niste tineri de 18 ani sa nu consume alcool. Tragedie mare! Daca ar fi un party, undeva intr-un club da ai mai zice si nici atunci. Vorbim de o petrecere la piscina, de ce neaparat trebuie sa intoate printre aburi de alcool copiii astia ? neutral Iar legat de prieteni, care banuiesc ca stiu de lucrul acesta, cei care o sa vina o sa se distreze pentru simplu fapt ca e ziua ta si o sa va bucurati impreuna iar cei care nu o vor face ca deh...nu e alcool e clar ce prieteni iti sunt.

La asta ma gandeam si eu..cineva care ma sustine..10x>big_smile<poate o sa primesc si ceva vin sau nustiu..cadou si atunci o sa le dau lor sa beie..(eu nu beau alcool) si oricum nu am prietenii asa betivani care sa nu se distreze fara alcool...le'am spus la toti ca nu o sa fie alcool si au zis"lasa ca oricum ne distram si fara alcool" dar totusi am emotii..nu o sa ne plictisim la inceput sigur..ca na..majoratul incepe de la 6 ..si putem sta cat vrem..bine inteles ora stabilita de tati:-j in plus..o sa amenajez pe acolo...cu multe fructe..tipic hawaian..si piscina o vreau plina de baloane toate culorile..alte ideei:*

"Nu poti impeidica drumul gandurilor, intocmai cum nu poti opri valurile marii sa se intoarca la tarm. Marinarii numesc asta reflux; vinovatul o numeste remuscare...."

#21 2011-01-16 13:24:18

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Ei vezi smile Nu te mai stresa, din moment ce le-ai spus si nu au o pb cu asta e okey smile

#22 2011-01-16 14:28:40

cuppycake
Full member
Inregistrat: 2008-12-19

DeboraTan, plurarul cuvantului idee se scrie idei, cu un singur e smile Nu o zic cu rautate, sper sa nu te superi, dar la 18 ani ar trebui sa stii asta  rodnar

#23 2011-01-16 16:51:14

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

Aoleo ce intreaba fata asta si ce raspunde toata lumea..deci pana acum nimeni nu a dat nici o idee ci s-a legat de treaba cu bautura sau de gramatica! Parerea mea e ca o sa iasa super..daca faci cu tematica hawaiana poti sa pui pe marginea piscinei faclii aprinse, concursul limbo, cosuri cu fructe exotice, concursuri in apa (un grup care se aseaza in forma de stele, inimi, etc..la cine seamana cel mai bine castiga), de ce nu un concurs de mister cu premii tematice (un sceptru si un dans hawaian realizat de 3 fete)..nu stiu zic si eu sper sa te ajute big_smile

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

#24 2011-01-16 17:18:20

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

si ce daca nu e alcool? numai daca beau se pot distra oamenii? Ca sa nu mai spun ca probabil vin si colegi, prieteni de-ai fetei care probabil nici nu au inca 18 ani. Si mi se pare normal din partea parintilor sa nu o lase cu bautura la petrecere.. asa ar putea deveni tot un fiasco.. daca se imbata unii ca porcii si se iau la scandaluri pe acolo?
deborah T, daca o sa fie muzica frumoasa si voie buna, e imposibil sa nu va distrati.. petrecere frumoasa!

Ultima oara a fost editat de taisha (2011-01-16 18:16:30)

Publicitate

loading...

#25 2011-01-16 17:58:27

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

sar si eu putin sa comentez ca se poate distra lumea fara alcool. nu inteleg de ce 3/4 din comentariile de aici sunt de genul "e nasol fara alcool. nicio distractie", etc. :-&

DeboraTan, eu deja va vad cu ghirlande de flori la gat, cockteil-uri colorate  si cu umbrelute de tot felul. daca prietenii tai stiu dinainte cum sta treaba cu alcoolul si totusi accepta sa vina, eu zic ca aia chiar vin pt tine, nu pt "mancare si bautura".

De asemenea, ma gandesc ca daca faci un party cu tematica, sa ii anunti si cum e cu vestimentatia...sa fie in ton cu Hawaii, ca ar da aiurea nush ce eleganteli printre decorul colorat. zic si eu..

#26 2011-01-16 18:02:57

DeboraTan
New member

*cappycake..multumesc pentru observatie..daca doar lucrul acela te'a interesat pe tine,scrierea mea gramaticala..multumesc..smile
*password: la concursul limbo, cosuri cu fructe exotice m'am gandit si eu..astea o sa fie..si m'am gandit ca la fiecare invitat sa fac cate un colier..dar inca nu am gasit de unde sa cumpar sau macar cum as putea sa le fac eu..smile si fiecare invitat se va imbraca conform temei..sper sa fie oke..smile mersi pentru sfaturi:*

"Nu poti impeidica drumul gandurilor, intocmai cum nu poti opri valurile marii sa se intoarca la tarm. Marinarii numesc asta reflux; vinovatul o numeste remuscare...."

#27 2011-01-16 19:55:56

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

si eu am avut la majorat dresscode semi-formal si totusi m-am trezit cu doua persoane in hanorac lol imi venea sa-i strang de gat  dumbom

#28 2011-01-16 20:23:15

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

bun. deci.. parte cu alcoolul o inteleg intr-o oarecare masura... dar partea cu "si putem sta cat vrem..bine inteles ora stabilita de tati:-j" mi se pare deja prea mult neutral adica totusi e un majorat.. doar n-o sa spuna la 1-2 noapte " gata! stingerea! ". sincer, fara suparare si nu aruncati cu rosii-n mine, daca as avea asemenea parinti, nu mi-as mai face nici un majorat. ori e petrecerea ta, ori e a lor neutral. nush... nu inteleg parintii astia. am fost la multe majorate si de la nici unu' nu a lipsit alcoolu' pt ca nu toti suntem de-o varsta... inclusiv la majoratu' meu au fost persoane si de peste 20 si ceva de ani, care-mi sunt prieteni... nustiu acum nu stiu.. fiecare isi face cum vrea.
la ce te-ai gandit tu, ca sa mai compenseze anumite lucruri (nu ma refer neaparat la alcool), e o idee foarte buna smile. sper sa ai o petrecere frumoasa.

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#29 2011-01-16 21:09:22

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

Debora,foarte tare tema pt majoratul tau  tummenupp  Iti urez de pe acum La Multi Ani si petrecere frumoasa!  party
Si nu iti fa mari grija k nu exista alcool.Cocktailurile sunt delicioase si mai ales merg foarte bine la tema pe care ai ales-o wink
Cei carora nu o sa le convina sau o sa strambe din nas,inseamna k nu sunt acolo pt tine si ziua ta,ci pt bautura si mancare lol

#30 2011-01-16 22:43:35

deealexx
Hero member
Site

partea cu ora, mai depinde si de localuri. unde mi`am facut eu, am stat cat am vrut, dar am fost la majorate unde la un moment s-a dat stingerea (politica localului, etc.)

#31 2011-01-16 22:50:10

DeboraTan
New member

ora stabilita de tati,ma refeream la inceputul majoratului adica 6.da ora de "stingere" nu a stabilito nimeni.....am fost acuma in mall sa caut fructe..am gasit ananasi,nuca de cocos,mango,rodii,litichii..ce sa mai caut? am gasit si pina colada hjarta hmm ce bien arata...si despre coliere nu stie nimeni cum le pot confectiona?Incerc sa caut activitati cat mai multe...sa nu se simta asa tare lipsa alcoolului,sa pot spune la sfarsit ca ne-am distrat si fara alcool) DoAMNE AJUTA!

#32 2011-01-16 22:55:55

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

te apreciez ffff mult ca nu iei alcool.tinerii in ziua de azi nu vad distractia fara alcool.bravo applause

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#33 2011-01-16 22:57:30

deealexx
Hero member
Site

http://www.ehow.com/video_4429494_make- … lower.html

sau gasesti pe youtube si cu flori naturale

Ultima oara a fost editat de deealexx (2011-01-16 22:57:55)

#34 2011-01-16 22:57:56

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

Pentru coliere poti face din flori artificiale ca si coronitele iar fustele din fasii de hartie creponata  sau le poti cumpara direct..nu stiu daca am voie sa iti dau site-ul..in jur de 10 ron costa un colier..Poti face niste mici-cadouri gen marturii pe care colegii le pot lua acasa la sfarsitul petrecerii...

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

#35 2011-01-16 23:04:08

deealexx
Hero member
Site

eu i-as lasa sa pastreze colierul. in schimb as face niste invitatii personalizate, care tot lor le raman.

#36 2011-01-16 23:08:04

taisha
Hero member

http://www.carnavalfiesta.com/Hawaii_2.html uite aici, nu sunt asa scumpe

#37 2011-01-16 23:08:32

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

DeboraTan a scris:

ora stabilita de tati,ma refeream la inceputul majoratului adica 6.da ora de "stingere" nu a stabilito nimeni.....am fost acuma in mall sa caut fructe..am gasit ananasi,nuca de cocos,mango,rodii,litichii..ce sa mai caut? am gasit si pina colada hjarta hmm ce bien arata...si despre coliere nu stie nimeni cum le pot confectiona?Incerc sa caut activitati cat mai multe...sa nu se simta asa tare lipsa alcoolului,sa pot spune la sfarsit ca ne-am distrat si fara alcool) DoAMNE AJUTA!

imi cer scuze atunci big_smile inseamna ca am inteles eu gresit.  cu alcoolu' nu-ti face mari probleme nustiu mai ales daca zici ca prietenii tai au inteles. acum na... depinde de fiecare nustiu eu mi-am dat cu parerea si sincer n-am fost la nici un majorat la care sa fie "interzis" alcoolul, desi ar fi interesant big_smile. eu nu consum bauturi alcoolice la petreceri smile, doar acasa...
in rest, sunt perfect de acord cu fetele: coliere, fuste si invitatii personalizate big_smile

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#38 2011-01-16 23:12:52

taisha
Hero member

ar fi tare sa-ti pui un suitien de-ala din nuci de cocos lol glumesc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.