homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce probleme mai grave ati avut de la anticonceptionale?

#1 2011-01-15 19:26:54

alina11
New member
Inregistrat: 2010-02-28

Ce probleme mai grave ati avut de la anticonceptionale?

Tot citesc despre efectele adverse grave, precum tromboza venoasa, si sunt curioasa care dintre voi ati avut vreodata probleme serioase de la pilule si daca aveati factori de risc inainte sa le luati. For science!

#2 2011-01-15 21:37:09

Izza_bella
Full member
Inregistrat: 2010-12-07

Re: Ce probleme mai grave ati avut de la anticonceptionale?

Poate o s sune aiurea ,dar scrie si pe prospect  .. Eu in prima luna si a doua de cand luam mercilon aveam stari ft aiurea,gen deviam de la fericire la nervi,eram ft nervoasa(eu care sunt o persoana ft ft calma in general)/suparata tot timpul pe ceva  rotfl2 ,m temeam plus ca mai si citeam din cand in cand prospectul si vedeam acolo "DEPRESIEE"  rotfl2 ,dar dupa a trecut,o fi fost de la mine sau de la ele nu stiu sincer.

Ultima oara a fost editat de Izza_bella (2011-01-15 21:38:32)

cold

#3 2011-01-16 15:40:02

Amdra
New member
Inregistrat: 2011-01-15

de la diane m-am ingrasat foarte mult, mi se facea rau cand mancam, o pofta de mancare foarte mare, greturi, migrene si cam atat..
de la yaz mi-au disparut greturile si pofta de mancare s-a mai diminuat dar nu am mai reusit sa slabesc, libidou sub zero, nervozitate si foarte foarte multe vase de sange sparte. unele erau de marimea unei monezi de 50 de bani: foarte negre, urate, treceau dupa 2-3 saptamani, parestezii, palpitatii si cam atat.
culmea e ca dupa ce am trecut pe yaz mi-au reaparut si cosurile.
acum sunt in perioada "inel vaginal" si n-am mai patit nimic.

#4 2011-01-16 18:12:43

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Eu iau AC doar de vreo 7 luni, dar nu am avut absolut nimic de la ele. Nici pofta de mancare, nici stari emotionale aiurea, nu mi-au influentat tenul nici parul. Eu am probleme cu ficatul, ma rog, nu grave dar totusi exista si n-am observat nici o schimbare smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#5 2011-01-16 18:34:51

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

Eu am terminat prima luna de AC. In primele saptamani pana acuma mi-au aparut multe cosuri pe fata [eu nu am avut niciodata asa ceva, doar maxim 1-2 cosuri pe frunte inainte de menstra], unele apareau din senin, peste noapte chiar. Am fost putin balonata, simteam ca imi e foame mai mereu,dar nu a durat mult si a disparut nevoia asta de a manca, imi era mai mereu sete [contra. Sanii erau si inca sunt tari ca piatra si frumosi, dar intr-adevar ca ma si dureau cand am luat ultimele pastile din folie. Nu m-am ingrasat deloc, alte probleme nu am avut.
(de menstra de acum nu mai spun nimic, ca nu stiu sigur de la ce e asa si nu vreau sa te sperii tongue )

PS. Iau Novynette.

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

Publicitate

loading...

#6 2011-01-16 21:18:01

liana976
Full member
Inregistrat: 2011-01-13

Am inceput sa iau ac  de patru zile (YAZ), evident, la recomandarea medicului. Deocamdata ma simt bine, exceptie facand unele stari de greata, din fericire, nu prea intense, si nici prea lungi. Si apropos de ce spunea hai_faiv........si eu as bea apa in permanenta.  Apa e buna pentru organism dar,  senzatia de sete e generata de ceva anume.....e normal?

#7 2011-01-16 21:34:34

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

chiar nu stiu de la ce poate fi vorba. mie ba imi era foame, ba sete.

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#8 2011-01-16 22:36:50

marilu
New member
Inregistrat: 2010-12-20

fetelor, am  luat ac 15 ani fara probleme, foamea setea pot fi din alte cauze, conteaza cel mai mult ca nu-ti faci probleme  cu sarcini nedorite.

#9 2011-01-22 17:30:51

Amdra
New member
Inregistrat: 2011-01-15

marilu a scris:

fetelor, am  luat ac 15 ani fara probleme, foamea setea pot fi din alte cauze, conteaza cel mai mult ca nu-ti faci probleme  cu sarcini nedorite.

adevarul e ca au si avantaje pe langa dezavantaje. eu am trecut practic la o doza hormonala mai mica si n-am mai avut probleme, dar la contraceptiv n-as renunta prea curand tocmai din teama de a nu ramane insarcinata  supa
stiu ca exista si prezervativul dar nu e la fel, sa recunoastem

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.