|
Nu esti logat.
Probleme??#1 2011-01-16 12:32:38
probleme??salut ma numesc catalina si am o intrebare in legatura cu anticonceptionalele.eu iau anticonceptionale de 7 luni si pana acum nu am avut nici o problema dar luna asta mi-a venit ciclul cu 4 zile inainte sa mi se termine pastilele si curge in continuu am deja 8 zile de ciclu si pare ca nu se mai termina.aveti sa imi dati si mie un sfat ca nu stiu ce se intampla Offline #2 2011-01-16 12:33:54
Re: probleme??Ai facut tratament medicamentos sau ai uitat vreo pastila? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-01-16 16:58:08
Re: probleme??nu,nu am luat nici un tratament si nici nu am uitat sa iau pastilele.in ziua cand mi-a venit am fost foarte nervoasa si ma gandesc k poate fi si din cauza asta Offline #4 2011-01-16 17:57:02
Re: probleme??Hmm... e ciudata faza. Maine da o fuga pana la doctor, sau macar pana la planning daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2011-01-16 18:04:59
Re: probleme??Salut fetelor. Vin si eu cu o problema. M-am apucat de AC (Novynette - prima luna), am terminat prima folie duminica, iar joi mi-a venit menstra. E (inca) putin abundenta si cu mici cheaguri, insotita si de unele dureri in partea inferioara a abdomenului din cand in cand (apar in cazul in care stau pe scaun si ma ridic brusc, atunci simtind si ca, curge ca un rau, precum in primele zile de menstra normala ), dureri ce uneori cu greu le stapanesc cu Nurofen. Anexita nu este cu siguranta deoarece inainte sa imi vina menstra (marti) facusem niste investigatii ginecologice si eram perfect sanatoasa (endometru ingrosat 7mm, sarcina exclusa, doctorul spunand ca urmeaza sa imi vina menstra, dar nu mi-a mai zis nimic altceva). Maine urmeaza sa incep noua folie de AC. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline Publicitateloading...
#6 2011-01-16 18:07:29
Re: probleme??In prima luna de AC toate ne manifestam altfel... ce e normal la una, nu e normal la cealalta etc. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #7 2011-01-16 18:12:29
Re: probleme??merci yoyo:* When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #8 2011-01-16 18:50:16
Re: probleme??N-ai pentru ce... daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #9 2011-01-17 19:00:42
Re: probleme??Revin cu un mesaj nou. Incredibil! Menstra s-a oprit. Brusc. Durerile la fel. Toate de azi dimineata. E posibil asa ceva? Ieri aveam menstra din abundenta si cand m-am trezit la fel simteam cum curge, iar dupa ce am facut dus, nu a mai curs nici macar o picatura roz sau de alta culoare When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #10 2011-01-18 11:13:09
Re: probleme??
nu ai vreo problema serioasa si nici nu o sa te exangvinezi acum de la menstra asta. Contextul in care a aparut aceasta menstra(dupa un timp destul de lung de la anterioara) o cam justifica. Si eu cred ca indata ce vei incepe urmatoarea folie cantitatea de singe va scadea simtitor si menstra se va opri...urmatoarea sper sa nu mai fie asa de abundenta.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2011-01-24 14:02:00
Re: probleme??ma bucur pt tn hai_faiv.si la mine s-a oprit banuiesc k a fost o raceala.oricum sunt fericita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|