|
Nu esti logat.
Rana pe col...dureri#1 2011-01-16 21:25:32
rana pe col...dureriBuna seara, am niste intrebari...mi`am inceput viata sexuala tarziu, la 21 de ani, acum cateva luni (sunt o raritate, stiu) si am avut tot timpul dureri initial la penetrare si o usoara sangerare/spotting dupa. Offline #2 2011-01-16 22:33:20Re: rana pe col...dureri
ce e asa grav in a face o colposcopie?! este chiar necesara!!! pur si simplu se uita cu un aparat capabil sa mareasca imaginea extrem de mult si vede exact care este treaba. ochiul liber nu face mare branza. la colposcopie vede si exact cat este de mare rana. trebuia facuta o colposcopie inainte de tratament si apoi una dupa, pentru a vedea schimbarile. Ultima oara a fost editat de deealexx (2011-01-16 22:35:10) Offline #3 2011-01-16 22:41:56
Re: rana pe col...dureriin momentul de fata mi`e frica de coloscopie pentru ca nici examenul fizic nu a reusit sa mi`l faca bine, m`a palpat cu un singur deget doar, din cauza ca ma durea....mie mi s`a parut putin prea relaxata doamna doctor, m`am speriat eu singura, motiv ptr care pe 4 ianuarie am reusit sa fac o progr in alta parte, la cea mai buna din cta din cate am inteles... Offline #4 2011-01-16 23:09:42Re: rana pe col...durerin`ai pentru ce. te ajut cu placere. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|