|
Nu esti logat.
Probleme cu vecinii#1 2011-01-17 15:58:09
Probleme cu veciniiPrin noiembrie vecinii de jos au inceput sa sparga... si sa sparga... si sa sparga... si sa sparga. Si nu au terminat nici in ziua de azi. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #2 2011-01-17 16:02:15
Re: Probleme cu veciniisuni la politie si ii sesizezi pentru perturbarea linistii publice, si poti pastra confidentialitatea. daca mai sunt sesizati dupa aceea vor primi amenda. asa stiu ca se face Offline #3 2011-01-17 16:03:34
Re: Probleme cu veciniisi o reclamatie la primarie daca darama pereti de rezistenta, or sa plateasca o amenda zdravana Offline #4 2011-01-17 16:04:08
Re: Probleme cu veciniiFaza e ca lucreaza doar ziua. Dar TOATA ziua. Teoretic sunt in timpul orelor in care nu este necesara pastrarea linistii. Doar de vreo 2-3 ori au lucrat pana la 7 seara. Ma mira totusi faptul ca inca nu am picat cu tot cu apartament peste ei. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2011-01-17 16:06:25
Re: Probleme cu veciniisunt sigura ca nu au voie sa darame de capul lor pereti, pot afecta structura de rezistenta a intregului bloc. cel mai bine du-te la primarie cum a zis heimdall Offline Publicitateloading...
#6 2011-01-17 16:07:41
Re: Probleme cu veciniitulburarea linistii publice inseamna zgomot intre 22-8, deci ma indoiesc ca se incadreaza Offline #7 2011-01-17 16:10:58
Re: Probleme cu veciniiEu odata vroiam s pun ceva gen o prelundire a balconului (partea de sus) pentru flori si m tot certam cu vecina de sus.La un moment dat i.a dat peste mana vecinului meu care imi lucru cu o matura..s.a enervat,bineinteles, si s.a dus de a batut cu ciocanu la ea in usa ca nu vroia s deschida ..la un moment dat a zis "Stai,nu e buna asta,ma duc s iau unu mai mare" . Offline #8 2011-01-17 16:21:59
Re: Probleme cu vecinii)) daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #9 2011-01-17 16:29:57
Re: Probleme cu veciniiAveam si eu vecinit tigniti cu linistea. In sensul ca cei din fata lor vroiau sa-si renoveze apartamentul. Ar fi terminat oamenii in 2-3 zile dar pt faptul ca ei aveau copil mic i-au pus sa dea gauri intre anumite ore si anume cand era el la serviciu si copilu' la gradi Asa ne-a tinut o saptamana cand puteau sa termine in 2-3 zile... Eu zic sa-si cauti un apartament nou in caz ca vi de la examen si iti gasesti casa la etajul 2 si nu la 3 cum era normal ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #10 2011-01-17 16:36:13
Re: Probleme cu veciniiEu cum am spus, ii inteleg, dar pana la o limita. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #11 2011-01-17 19:29:35
Re: Probleme cu veciniiyoyolina, eu te inteleg perfect mie dobitocii de vecini mi-au trezit si copilul din somn in conditii in care jos la afisier e ditamai foaia pe care scrie " Program de liniste 22-6, 14-17 " si tot mie imi ziceau ca-s nebuna. acum au ei copil mic in casa si ce mai sta muzica data la maxim la mine! imi vibreaza apartamentu' dintr-un cap pana in celalalt... ca sa nu mai zic ca si al lor dar n-au indraznit sa-mi spuna nimic inca, dar si sa vina... ca ce le voi face... eheeeeee.... Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #12 2011-01-18 08:28:56
Re: Probleme cu veciniiEu stiu ca nu ai voie sa ciocani-bocani intre 14-17 si 22-08.. in rest nu au ce sa le faca. Daca si-au lasat "borduri" si "arcade" la pereti nu afecteaza rezistenta blocului daca si-au daramat restul peretelui. Si totusi, 2 luni e de suportat daca omul vrea sa renoveze..e stresant, stiu, dar asta e, e dreptul lui atata timp cat pastreaza orele mentionate mai sus. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #13 2011-01-18 09:11:17
Re: Probleme cu vecinii2 luni pana acum, Miha... Inca nu au terminat cu spartul, ceea ce probabil o sa le mai ia macar o saptamana, plus inca vreo 1-2 luni de finisat totul. Cat despre arcade si alte cele, zidurile ce despart holurile de bucatarie nu mai exista DELOC. Vecinul care statea acolo inainte a lasat o arcada la bucatarie, dar vad ca lor nu le-a placut designul. Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-01-18 09:17:03) daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #14 2011-01-18 09:16:11
Re: Probleme cu veciniiyoyo, Doamne iarta-ma cat e de mare apartamentul vostru? ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #15 2011-01-18 09:18:08
Re: Probleme cu veciniiE cu 2 camere + bucatarie + baie + ditamai holul si camara + debara. Toate foarte mari De ce? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #16 2011-01-18 09:22:17
Re: Probleme cu veciniiMa gandeam si eu... Daca sunt foarte mari se explica ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #17 2011-12-23 19:16:25
Re: Probleme cu veciniiPe cuvantul meu daca am inteles ceva din ce ai scris! si nu e prima data, pur si simplu posturile tale nu au nici o logica, nici un sens I don't want a perfect life, I want a happy life Cea mai fericita mamica de gemenasi! Offline #18 2011-12-23 19:30:57
Re: Probleme cu veciniicredeam ca sunt io nebuna de nu inteleg,da se pare ca nu sunt singura "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #19 2011-12-23 20:03:42
Re: Probleme cu veciniila ce etaj sunt vecinii? daca sunt la parter poate vor sa deschida ceva... magazin etc. ai putea sa-i reclami la politie ca au deranjat zidul comun cu vecinii aia... asta sigur nu e legal. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|