homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

AtologicaDureri la ovulatie

#1 2011-01-18 14:47:28

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

atologicaDureri la ovulatie

Sunt cam nelamurita si m-ar interesa daca durerile pe care le am in timpul ovulatiei au vreo semnificatie patologica.
Treaba sta cam asa: in fiecare luna, in intervalul ziua 12 - ziua 14, am niste dureri similare cu cele de la menstruatie insa de o intensitate mai mica. Sunt si usoare modificari ale starii generale. Ac-uri am luat pana in august 2009. Durerile astea au aparut cam de un an de zile si in 90% din cazuri au fost localizate pe partea stanga.
Trebuie sa ma ingrijorez?
Daca are vreo importanta am 36 de ani, nici o nastere.
Multumesc

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#2 2011-01-18 14:53:16

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: atologicaDureri la ovulatie

nu cred ca e ceva de ingrijorat. intr-o anumita masura sunt normale intepaturile la ovulatie. ar putea fi si un chist... cand ai facut ultimul control?

#3 2011-01-18 15:03:33

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

care intepaturi??? doare destul de puternic ovarul stang iar de vreo 2 ori durerea s-a lasat pe sold si pe picior pana la genunchi.
cel mai recent, acum vreo 7 luni, am facut o eco la care totul cica a fost ok in privinta ovarelor si uterului...in conditiile in care nu se vedeau foarte bine din cauza balonarii neutral

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#4 2011-01-18 15:04:58

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu zic ca e normal, asa mi se intampla si mie cand nu luam AC... stiam exact cand ovulez

#5 2011-01-18 15:06:11

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

repeta ecografia. eventual la alt medic, ca si eu am nimerit o planta care mi-a spus ca nu-mi vede ovarele din cauza ca sunt balonata hmm

durerea cam seamana cu cea de chist.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.