homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare

#1 2011-01-18 22:01:35

mihaela27
New member
Inregistrat: 2007-07-24

intrebare

saptaman trecuta mi-a venit menstruatia. sambata am luat o pastiluta de anticonceptional iar duminica si luni am uitat sa iau. am luat azi pe la 2 cele 2 pastilute pe care le-am uitat.intrebarea mea este daca mai iau o pastiluta si in seara asta la ora la care trebuia sa le iau. tin sa mentionez k au aparut niste sangerari...sad oare vor dura mult aceste sangerari? multumesc anticipat

#2 2011-01-19 00:47:45

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

Re: intrebare

sangerarile au aparut din cauza intreruperii administrarii AC in cele 2 zile. ia normal si pastiluta din seara asta si protejeaza-te suplimentar 7 zile deoarece a fost afectata protectia. din cate inteleg eu, pauza de 7 zile tocmai a trecut. sangerarile de obicei nu ar trebui sa dureze mult.

incearca sa nu mai iei AC asa haotic. ori te tii de ele, ori ba! sa ai o seara frumoasa puss

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#3 2011-01-20 19:50:55

ninia_guapa4u
Full member
Inregistrat: 2007-04-05

Hello, people
am o nelamurire....adica banuiesc raspunsul, dar vreau sa fiu sigura. Maine e a 8-a zi de pauza si incep pastilele dimineata.....daca au tercut 4 ore de la inghitirea pastilei, dupa-masa sunt protejata, nu?

#4 2011-01-20 19:54:54

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

esti oricum protejata si in pauza si tot timpul daca iei pastilele corect

#5 2011-01-20 20:01:49

ninia_guapa4u
Full member
Inregistrat: 2007-04-05

mersi,...eram nedumerita,mai ales ca luna trecuta incepusem pastilele in a 9-a zi de pauza, dar m-am protejatat suplimentar pana am inghitit 7 pastile....nu stiu la ce mi-a fost mintea.....ca doar cand iau pastile sunt protejata....dar mersi oricum....va doresc o seara frumoasa

Publicitate

loading...

#6 2011-01-22 18:30:47

future-doctor
New member
Inregistrat: 2008-11-07

Buna seara, miercuri am inceput o noua folie de Yasmin...este a doua luna de cand iau ...azi , desi sunt la a 4-a pastila, am mici sangerari ...este vreo problema? ar trebui sa imi fac griji?
mai am o intrebare...am vazut ca pe folie sunt scrise zilele saptamanii....este obligatoriu sa incep in fiecare luna cu aceeasi zi de miercuri cu care am inceput si luna trecuta? daca intelegeti ce vreau sa zic
astept raspunsurile voastre
va multumesc anticipat

#7 2011-01-22 19:24:39

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

In primele 3 luni de administrare a anticonceptionalelor, e normal sa ai spotting, e o reactie a organismului pana se obisnuieste cu ele. Cat despre ziua in care incepi folia, normal ca le vei incepe in aceeasi zi a saptamanii, daca numeri si te uiti in calendar o sa vezi ca a 8-a zi ( cea in care icnepi mereu urmatoarea folie ) va conicinde cu ziua in care ai inceput sa iei anticonceptionalele.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.