|
Nu esti logat.
Pentru Doctoressa: tinctura de marar si anticonceptionalele#1 2011-01-19 15:33:42
pentru Doctoressa: tinctura de marar si anticonceptionaleleAs vrea sa iau tinctura de marar pentru cresterea sanilor si nu stiu in ce masura interactioneaza cu anticonceptionalele?sau daca are vreun rost sa iau aceasta tinctura...daca nu are alte efecte secundare...si daca dupa intreruperea tratamentului sanii revin la forma initiala? Offline #2 2011-01-19 15:36:24
Re: pentru Doctoressa: tinctura de marar si anticonceptionalelepai nu prea are sens, ca ea contine fitoestrogeni, iar Ac au deja estrogen, deci te-ar putea ajuta ele in privinta asta Offline #3 2011-01-19 16:39:36
Re: pentru Doctoressa: tinctura de marar si anticonceptionaleleam luat si eu si mi-au crescut pentru ca m-am ingrasat (pentru ca evident, mancam mai mult) Offline #4 2011-01-19 16:42:42
Re: pentru Doctoressa: tinctura de marar si anticonceptionaleleda, te alegi si cu celulita... astea sunt efectele estrogenilor Offline #5 2011-01-19 17:19:15
Re: pentru Doctoressa: tinctura de marar si anticonceptionaleleda va multumesc mult pentru raspunsuri..dar as vrea sa aflu parerea doctoressei pentru a ma convinge total...pentru ca parerile is foarte impartite in legatura cu tinctura de marar Offline Publicitateloading...
#6 2011-01-19 17:47:07Re: pentru Doctoressa: tinctura de marar si anticonceptionalele
27? pai e aproape o clasa intreaga. Doamne Offline #7 2011-01-20 23:46:52
Re: pentru Doctoressa: tinctura de marar si anticonceptionaleleda va multumesc mult pentru raspunsuri..dar as vrea sa aflu parerea doctoressei pentru a ma convinge total...pentru ca parerile is foarte impartite in legatura cu tinctura de marar Offline #8 2011-01-23 15:43:58
Re: pentru Doctoressa: tinctura de marar si anticonceptionalelenu imi mai raspunde nimeni? Offline #9 2011-01-23 16:46:11
Re: pentru Doctoressa: tinctura de marar si anticonceptionalelepai ai vrut parerea doctoressei nu? deci logic nu mai scrie nimeni Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|