|
Nu esti logat.
Anticonceptionale Marvelon nu se mai gasesc ! inlocuitori?-2Pagini: 1 2 Subiect inchis
#20 2011-01-23 16:06:24
Re: Anticonceptionale Marvelon nu se mai gasesc ! inlocuitori?oho te inteleg perfect, eu nici nu prea iubesc copiii, ar fi dezastru daca mi-ar pica unul pe cap. e normal sa iti faci griji Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #21 2011-01-23 23:42:37
Re: Anticonceptionale Marvelon nu se mai gasesc ! inlocuitori?
nu prea iubesti copii ? imi pare rau de bietul baiat care este cu tine...el cred ca nu stie treaba asta ! eu nu as sta cu o asemenea femeie ! gONE aFTER pUSSY'es! ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾) Offline #22 2011-01-23 23:48:09
Re: Anticonceptionale Marvelon nu se mai gasesc ! inlocuitori? ba uite ca stie foarte bine si nici el nu ii suporta, nu-i plange de mila, e mai impotriva lor decat mine Ultima oara a fost editat de coraline (2011-01-23 23:54:06) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #23 2011-01-24 14:18:04
Re: Anticonceptionale Marvelon nu se mai gasesc ! inlocuitori?''ii adora si isi doreste in mod disperat?'' atunci de plm traiesti pe pamantul asta? te de f**i toata viata si la batranete o sa muriti amandoi singuri in casa...daca o sa mai aveti casa. Ultima oara a fost editat de Andyno (2011-01-24 14:18:50) gONE aFTER pUSSY'es! ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾) Offline #24 2011-01-24 17:43:55
Re: Anticonceptionale Marvelon nu se mai gasesc ! inlocuitori?Auzi stii ceva domnule Andyno? nu cred ca m-am scos pe piata, nu cred ca am intrat pe aici sa imi caut un gagic si nici nu cred ca am parut asa disperata dupa unul ca tine. Te rog foarte mult, nu ti-am cerut impresia legata de mine, de gagicamiu sau de faptul ca **** Ultima oara a fost editat de coraline (2011-01-24 18:08:59) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#25 2011-01-24 18:06:28
Re: Anticonceptionale Marvelon nu se mai gasesc ! inlocuitori?1. mai exista un topic cu acest subiect, deci topic inchis Offline #26 2011-01-24 18:06:44
Re: Anticonceptionale Marvelon nu se mai gasesc ! inlocuitori?))))))) mooooorrr ) Offline #27 2011-01-24 18:07:03
Re: Anticonceptionale Marvelon nu se mai gasesc ! inlocuitori?imediat camy Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #28 2011-01-24 18:10:23
Re: Anticonceptionale Marvelon nu se mai gasesc ! inlocuitori?
tot Andyno e cel care jigneste si primeste ban? dar asta ce e:
? Offline Subiect inchis Pagini: 1 2
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|