|
Nu esti logat.
Menstruatie de o zi si sex protejat#1 2011-01-21 21:17:42
menstruatie de o zi si sex protejatBuna., as avea si eu o problema........am avut relatii intime dar a au fost protejate, pe data de 17 dec mi-a trecut cm si relatiile le-am intretinut intre 25dec si 1 ian.....pe data de 10 ian mi-A venit cm dar la inceput a curs un lichid maroniu si ciclu a tinut doar o zi( mentionez ca normal trebuia sa-mi vina pe 13).....este vreo posibiliate sa fiu insarciata? am facaut un test si a iesit negativ pe daTA DE 18 ian......ce credeti ca as putea avea? de ce ma tinut doar o zi?( normal era de 3- 4)....astept raspuns..... Ultima oara a fost editat de zuzu&rp (2011-01-21 21:43:02) Offline #2 2011-01-21 22:04:09
Re: menstruatie de o zi si sex protejatE posibil ca ciclul sa se fi oprit din cauza tratamentului si a racelii. Daca te-ai protejat eficient si testul a iesit negativ nu cred ca ai de ce sa iti faci griji. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|