homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie de o zi si sex protejat

#1 2011-01-21 21:17:42

zuzu&rp
Membru
Inregistrat: 2011-01-21

menstruatie de o zi si sex protejat

Buna., as avea si eu o problema........am avut relatii intime dar a au fost protejate, pe data de 17 dec mi-a trecut cm si relatiile le-am intretinut intre 25dec si 1 ian.....pe data de 10 ian mi-A venit cm dar la inceput a curs un lichid maroniu si ciclu a tinut doar o zi( mentionez ca normal trebuia sa-mi vina pe 13).....este vreo posibiliate sa fiu insarciata? am facaut un test si a iesit negativ pe daTA DE  18 ian......ce credeti ca as putea avea? de ce ma tinut doar o zi?( normal era de 3- 4)....astept raspuns.....

Va multumesc anticipat!

PS: mentionez ca am fost racita jos si am luat :activit ,5 pastile flamexin si 4 zile amoxacilina.....tratamentul l-am inceput in ziua in care mi-a venit.....e posibil din cauza asta sa mi se fi oprit?

Ultima oara a fost editat de zuzu&rp (2011-01-21 21:43:02)

#2 2011-01-21 22:04:09

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: menstruatie de o zi si sex protejat

E posibil ca ciclul sa se fi oprit din cauza tratamentului si a racelii. Daca te-ai protejat eficient si testul a iesit negativ nu cred ca ai de ce sa iti faci griji.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.