homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sarcina ?

#1 2011-01-21 22:43:31

Lacrimioara150
New member
Inregistrat: 2011-01-21

sarcina ?

am o intrebare ... poate e prosteasca dar ... am avut contacte sexuale neprotejate in urma cu parox 3 luni. Ciclul mi-a venit normal in fiecare luna ... cu o singura modificare : aparitia unor pete maronii in ultimele zile de ciclu. Mi-am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative [am inteles ca nu sunt 100% sigure]. Nu am modificari ale sanilor greata sau alt simptome ... decat in capul meu  grater  .... uneori mi se pare ca burta mie umflata sau alte prostii ... [nu m -am ingrasat deloc la kg] .... dar as vrea sa stiu .... e posibil sa fiu insarcinata?? .... va rog frumos sa imi raspundeti ..... [mentionez ca ejacularea a fost externa ... stiu si de lichidul seminal] ... va rog sa ma ajutati   puss

#2 2011-01-22 12:30:37

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Re: sarcina ?

Iti dai seama ca orice contact sexual neprotejat ( cu risc mai mare daca ejacularea se produce in interior ) poate duce la o sarcina, deci TEORETIC, da, sunt sanse. DAR daca spui ca ti-a venit menstra ( petele maronii de la sfarsitul ei nu indica neaparat o sarcina, asta poate fi pur si simplu menstra ta ), daca testele au iesit negative ( da, se poate intampla sa nu fie 100 % sigure, dar in mod normal, daca le-ai facut la 3 saptamani de la contactul cu risc / o saptamana de la intarzierea menstrei - daca a fost cazul - si mai ales daca spui ca ai facut mai multe, n-ar trebui sa fie probleme ) si daca nici nu ai simptome, cel mai probabil nu esti insarcinata. Oricum, ai mai multa grija pe viitor, daca nu vrei sa ramai insarcinata, ca nu se stie niciodata.

Ultima oara a fost editat de kdeea (2011-01-22 12:31:19)

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#3 2011-01-22 15:32:32

Lacrimioara150
New member

menstruatia nu mi-a intarziat ... cu ea e ok ... singura problema e cred in capul meu ... pt ca ma uit in oglinda si mi se pare k imi creste burta .... ma uit iar si nu ... aaa si testele le-am facut la interval de 1 saptamana intre ele .. si la aprox 2 luni de la ultimul contact ... e ciudat .. m-am uitat la o emisiune despre femei care nu stiau ca sunt insarcinate si se trezeau ca au dureri si apoi nasteau .... si e ciudat .... de asta imi e mai frica ... sad

#4 2011-01-22 15:52:03

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Ah, da, bine, am vazut si eu pe Discovery ( parca ) o emisiune de genul asta, dar sa fim seriosi, cate cazuri de genul asta crezi ca exista ? smile Iti dai seama ca sunt extrem de izolate, pai in felul asta ar trebui ca orice femeie activa sexual sa se gandeasca in permanenta ca chiar daca ii vine menstra, ea e totusi insarcinata. Da, exista ciclu peste sarcina ( dar asta presupune ca menstra sa fie diferita decat de obicei din punct de vedere calitativ si cantitativ ), dar lipsa simptomelor si testele de sarcina negative spun si ele ceva smile Chiar nu cred ca ai motive de ingrijorare, stai linistita ...

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#5 2011-01-22 15:55:38

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

eu zic sa stai linistita, iti faci griji in zadar! wink

Publicitate

loading...

#6 2011-01-22 17:12:30

Lacrimioara150
New member

va mutumescdin suflet ... chiar e ciudat ... adica in capul meu sunt o groaza de prostii sad ... sper oricum sa fiu ok ... big_smile ....

despre emisiunea aceea ... nu stiu ce sa zic .. cert e ca m-a speriat groaznic ... adica nu stiu ... e ciudat

#7 2011-01-22 17:34:02

Lacrimioara150
New member

aaa ... referitor la menstruatie ... ultima data mi-a venit joi la amiaza ... a tinut pana duminica dimineata in cantitati mari .... duminica in cantitati mai reduse ... apoi luni si marti decat cateva picaturi .... mai inchise la culoare .. acele pete maronii ... e ok? ... adica nustiu

si app ... doctoressa rsp la toate intrebarile? sau tre sa fac eu ceva sa rsp? ... sunt noua si nu ma pricep big_smile

Ultima oara a fost editat de Lacrimioara150 (2011-01-23 03:07:32)

#8 2011-01-23 22:31:30

Lacrimioara150
New member

un rsp ceva? ... azi mi-a fost rau ... nu stiu  de la ce .... se poate k de la mancare sau oboseala nu stiu grater((( ajutati-ma

#9 2011-01-26 17:44:09

DumitruR
New member
Inregistrat: 2010-11-22

buna fetelor..am 17 ani si ma confrunt cu niste "mici-mari probleme" de cateva luni de zile am mari probleme "jos" ...ma ustura tot timpul, am urinari f dese, si nu pot avea niciun contact sexual...ma ustura extrem de tare.am fost la un medic ginecolog in vara am facut biopsia la urina si am avut bacteria E.coli .. am tratat-o cu AUGMENTIN..cateva sapt a fost bine ..dupa aceea au reaparut problemele..am fost iarasi la doctor si mi-a spus k am o cistita cauza cea mai probabila putand fi bacteria E. coli ..mi-a indicat ciprofloxacin ..am luat tratamentul ..iarasi m-am simtit rau ..usturimi la frig..la contact sexual..daca imi pun dusul cu apa fiarta "jos" imediat imi trece usturimea...plus de asta ma simt inconfortabil in timpul actului..nu mai am nicio placere cu atatea usturimi..secretia e normala nu am probleme..mama spune k ar fi bine sa fac un papanicolau..dati-mi un sfat..o parere..tot cistita sa fie de vina? (mentionez k ginecologul mi-a facut control normal a zis k nu e nevoie de examen de urina).am luat si anticonceptionale un timp ciclul era regulat 28 de zile..dupa ce le-am intrerup cilcul a inceput sa apara am la 35 de zile...sotul meu a ejaculat de cateva ori in mine(cateva zile la rand) in ideea de a ramane insarcinata dar nimic...sa fie vreo problrema ?sau cu sarcina nu`i asa usor? astept raspuns va rog sunt f ingijorata...maine am iarasi programare la doctor. va pup

#10 2011-01-27 10:46:25

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

posibil sa fi facut candida de la antibiotice. roaga ginecologul sa iti recolteze pt un examen de secretie.
cu sarcina nu e chiar tzac-pac, uneori e nevoie de mai multe luni de incercari. conteaza sa fii in perioada fertila.
nu te supara, dar la 17 ani crezi ca esti pregatita sa ai un copil? ai renuntat la scoala?
nu se poate face "biopsie" la urina.

#11 2011-01-27 14:27:16

DumitruR
New member

nu am renuntat la scoala..sunt la mate-info .. ba da examenul de biopsie la urina se numeste urocultura .. la asta m-am referit.multumesc ptr raspuns pusspusspuss

#12 2011-01-27 14:43:11

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

dusurile cu apa fierbinte nu sunt indicate, favorizeaza aparitia candidozei..

#13 2011-01-27 15:27:54

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

DumitruR a scris:

nu am renuntat la scoala..sunt la mate-info .. ba da examenul de biopsie la urina se numeste urocultura .. la asta m-am referit.multumesc ptr raspuns pusspusspuss

nu e mai bine sa iti faci ganduri de bebe dupa ce termini scoala? iar cu problemele care le ai acum chiar nu ar fi indicat sa faci copii , intai trateaza-te sa fie totul ok porma apucati-va de treaba

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#14 2011-01-29 19:53:03

ielenush
Full member
Inregistrat: 2007-04-02

Buna seara.am si eu o mare nelamurire am avut pe 31 dec cm .intre 9-15 ian am aut perd fertila . mentionez ca imi doresc f mult un copil si ne-am straduit in fiecare zi din perd fertila. pe 28 am avut mici sangerari maronii (pe 27 treb sa vina normal cm) care au durat f putin peste noapte pana a doua zi adica azi cand nu a mai curs deloc .la jum zilei am observ ca incepe sa curga un picut mai mult fata de ieri ca niste membrane. credeti ca eram insatrcinata si am avut un avort spontan sau nu s-a prins sarcina? alte dati ma tinea cam 5-6 zile iar prima zi pentru mine era teroare curgea f mult. Nu inteleg.. sa fie ciclu peste sarcina? ce ma sfatuiti?imi doresc f mult un copil .am uitat sa mentionez varsta am 21 de ani .multumesc ast raspuns

Ultima oara a fost editat de ielenush (2011-01-29 19:55:24)

#15 2011-01-30 16:25:19

Lacrimioara150
New member

fa un test de sarcina de la farmacie ... iti poti face o idee dupa aceea >big_smile< mult succes sa ai puss

#16 2011-01-30 17:21:13

marilu
New member
Inregistrat: 2010-12-20

jelenush, la virsta ta nu trebuie sa-ti faci griji, ai tot timpul din lume, fii mai relaxata, nu mai calcula perioade fertile, simte-te bine si totul vine de la sine.

#17 2011-02-01 08:06:04

DumitruR
New member

neatza fetele big_smile vroiam sa va spun k  am mers sapt trecuta la ginecolog .. mi-a spus k am o vulvo-vaginita si o uretrita ... k de la vaginita am ajuns si la o infectie urinara . la control la masa mi-a descoperit niste dureri,am fost a2a zi sa imi faca o trans-vaginala si mi-a descoperit vreo 5-6 chistuletze pe ovarul drept. m-a intrebat dak vreau sa am copii si mi-a spus k dak ajung la operatie nu voi mai putea sa fac ptr k alea nu se pot extirpa decat cu tot cu ovar . credeti k ma pot afecta in sarcina acele chisturi? tinand cont k atunci knd a ejaculat el nu am ramas? ( doctorul a zis k poate fi un efect al anticonceptionalelor kre le-am intrerupt asta vara,adik inca sa isi faca efectul ). el mi-a spus k inatai sa tratam infectiile..dupa aceea sa fac un tratament de 3 luni ptr chisturi cu  niste contraceptive . eu  vreau sa stiu dak dupa ce iau tratamentul de 3 luni si alea nu se vindeca si incep  sa creasca , pot sa raman insarcinata ? k dak ajung la operatie..adio bebe..grater

#18 2011-02-01 11:16:10

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

draga mea cateva chistulete nu reprezinta o problema majora , mai ales ca ai un ovar sanatos. calmeaza-te si nu te mai agita asa ... cat despre acele contacte neprotejate ..daca nu au fost in perioada fertila au fost degeaba ...

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#19 2011-02-01 15:17:23

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

ce ciudat suna totul... de ce sa operezi un ovar cu chisturi mici?! iar sarcina se poate obtine bine mersi si cu un singur ovar care va prelua si functia celuilalt.
poti incerca sa iei AC 3 luni, sau mai mult pentru chisturi. dar parerea mea este sa mai mergi si la alt medic. nu stiu de ce, dar mi se pare ca doc asta la care ai fost incearca sa te sperie fara motiv.
anticonceptionalele nu-si "fac efectul" si dupa ce le ei. poate a vrut sa spuna ca este un efect al intreruperii lor, dar m-as mira... tu protejeaza-te, nu te gandi ca nu poti face copii, e o aiureala...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.