|
Nu esti logat.
Crestere in inaltime#1 2011-01-21 23:42:47
Crestere in inaltimeBuna seara din nou! Am vazut ca nu exista topicuri de acest gen si m-am gandit sa va adresez cateva intrebari legate de cresterea in inaltime. In primul rand,am 15 ani,1,63,dar as vrea sa ajung cam pe la 1,75 Nu pot spune ca am parintii inalti... Ma gandeam sa practic inotul sau baschetul in toata aceasta vacanta de vara. Nu prea stiu ce sa aleg... Care m-ar ajuta sa cresc mai mult si cam cati centimetri,daca il voi practica timp de 2 luni jumatate? Pentru mine ar fi indicat sa practic inotul deoarece in copilarie am avut astm si ar trebui sa-mi maresc capacitate pulmonara. Oui je parle francais et j'adore cette langue ♥♥ Offline #2 2011-01-22 18:11:56
Re: Crestere in inaltimeeu zic ca depinde si de gene. ai mei nu sunt f inalti, mama are in jur de 1,68 m si tata cam 1,80. fratele meu are 1,92m, el a facut si baschet, dar seama si cu familia tatalui meu(nemti), care sunt inalti, blonzi si cu ochi albastri. iubesc si sunt iubita Offline #3 2011-01-22 19:25:53
Re: Crestere in inaltime
Subscriu Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #4 2011-01-22 19:57:39
Re: Crestere in inaltimeSau mai poti incerca urm. exercitiu: stai pe varfuri cu mainile intinse deasupra capului timp de 15- 20 de sec. Am inteles de la un prof de sport ca ar ajuta dar nu stiu cat de adevarat e. Si bineinteles, baschet si inot, care ajuta si la cresterea in inaltime, dar si la o conditie fizica buna. The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #5 2011-01-22 20:38:13
Re: Crestere in inaltimeEu as zice inot... E un sport care iti solicita tot corpul, si contribuie si la dezvoltarea plamanilor, cum spuneai si tu. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#6 2011-02-11 16:40:58
Re: Crestere in inaltimeBuna din nou! Acum cateva zile a vorbit mama cu o prietena asistenta si care a zis ca daca as dori sa cresc in inaltime ma pot intinde de o bara stand cam vreo 5 min in fiecare zi. Voi credeti treaba asta? Oui je parle francais et j'adore cette langue ♥♥ Offline #7 2011-02-11 16:43:10
Re: Crestere in inaltimecalciul nu este o vitamina, sa stai atarnata de bara nu e o solutie ci una dintre cele mai vechi si proaste vrajeli inventate de om (sa ma corecteze cineva daca gresesc...dar eu stiu ca e mit) www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #8 2011-02-11 16:44:22
Re: Crestere in inaltimeeu am o carenta severa de calciu, si tot am crescut lungana. am facut inot cand eram mai mica (la 7-11 ani), dar si aerobic mai tot timpul. o fi si chestie ereditara asta cu crescutul. Ultima oara a fost editat de orangina123 (2011-02-11 17:30:26) Offline #9 2011-02-11 16:55:24
Re: Crestere in inaltimeStiti cumva daca ceva gen,alimentatie,somn etc. ajuta?? Sunt prea mica totusi si as vrea sa cresc Oui je parle francais et j'adore cette langue ♥♥ Offline #10 2011-02-11 17:22:00
Re: Crestere in inaltimegeneticul ajuta din pacate ( Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #11 2011-02-11 17:25:44
Re: Crestere in inaltimej'adore, cred ca exagerezi, ai doar 15 ani, poti creste pana la 20, cat vrei sa ai, 2m ? cu siguranta poti ajunge la 1m75 fara prea mare efort, fa cat mai multa miscare, mananca mancare sanatoasa, nu junk-food si o sa vezi ca o sa fie ok Offline #12 2011-02-12 08:51:05
Re: Crestere in inaltimeDu-te la un cabinet de kinetoterapie sa iti prescrie exercitii. In principiu agatatul de bara ajuta, si la fel si inotul, baschetul si toate sporturile care presupun intinderi. Adica, sa ne intelegem, nu iti vei depasi genele, acest lucru este imposibil, dar cel putin vei arata cu cativa cm mai inalta decat daca nu ai practica si vei avea o tinuta frumoasa. Oricum, eu zic ca vei ajunge la peste 1.70...Dar daca ai observat , majoritatea fetelor inalte stau cam aduse de spate, ceea ce nu-i prea frumos, asa ca sportul este foarte important, dar nu chestii dupa ureche. Offline #13 2011-02-12 09:14:13
Re: Crestere in inaltimeeu am facut volei si inainte de asta eram foarte micuta de statura ...dupa ce am inceput sa practic volei am crescut simtitor .... "trasul la spalier" (cum ii spuneam noi) adik intinsul pe bara ajuta ...plus exercitii de stretching viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #14 2011-02-12 09:18:35
Re: Crestere in inaltimeAseara am contactat un medic nutritionist care mi-a dat niste sfaturi asemanatoare cu cele date de asistenta. Oui je parle francais et j'adore cette langue ♥♥ Offline #15 2011-02-12 09:19:15
Re: Crestere in inaltime
Voi merge in vara la inot Oui je parle francais et j'adore cette langue ♥♥ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|