homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Crestere in inaltime

#1 2011-01-21 23:42:47

J'adorelefrançais
New member
Inregistrat: 2010-12-13

Crestere in inaltime

Buna seara din nou! Am vazut ca nu exista topicuri de acest gen si m-am gandit sa va adresez cateva intrebari legate de cresterea in inaltime. In primul rand,am 15 ani,1,63,dar as vrea sa ajung cam pe la 1,75 angel  Nu pot spune ca am parintii inalti... Ma gandeam sa practic inotul sau baschetul in toata aceasta vacanta de vara. Nu prea stiu ce sa aleg... Care m-ar ajuta sa cresc mai mult si cam cati centimetri,daca il voi practica timp de 2 luni jumatate? Pentru mine ar fi indicat sa practic inotul deoarece in copilarie am avut astm si ar trebui sa-mi maresc capacitate pulmonara.
Am o colega careia ii placea inca din copilarie baschetul (adica nu chiar sportul in sine,ci doar sa se intinda pentru a arunca mingea aia la cos) si are cam 1,70,fiind si ea ca mine un copil care nu ar un neam de oameni inalti.
Am mai auzit ca la dezvoltarea oaselor ajuta si o alimentatie sanatoasa(care consta in multe lacatate),dar si somnul.
In concluzie as vrea sa stiu cum as putea sa ajung la inaltimea dorita,sau macar la cativa centimetri in plus...
Multumesc! smile

Oui je parle francais et j'adore cette langue ♥♥

#2 2011-01-22 18:11:56

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

Re: Crestere in inaltime

eu zic ca depinde si de gene. ai mei nu sunt f inalti, mama are in jur de 1,68 m si tata cam 1,80. fratele meu are 1,92m, el a facut si baschet, dar seama si cu familia tatalui meu(nemti), care sunt inalti, blonzi si cu ochi albastri.
eu, in schimb seman mai mult cu mama, am numai 1,63 m si imi este f ok asa. daca vreau sa par mai inalta port tocuri.

eu as zice sa faci baschet, poate te ajuta, dar in nici un caz nu o sa cresti miraculos in 2 luni.

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#3 2011-01-22 19:25:53

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

maryahs a scris:

eu as zice sa faci baschet, poate te ajuta, dar in nici un caz nu o sa cresti miraculos in 2 luni.

Subscriu

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#4 2011-01-22 19:57:39

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Sau mai poti incerca urm. exercitiu: stai pe varfuri cu mainile intinse deasupra capului timp de 15- 20 de sec. Am inteles de la un prof de sport ca ar ajuta dar nu stiu cat de adevarat e. Si bineinteles, baschet si inot, care ajuta si la cresterea in inaltime, dar si la o conditie fizica buna.

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#5 2011-01-22 20:38:13

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Eu as zice inot... E un sport care iti solicita tot corpul, si contribuie si la dezvoltarea plamanilor, cum spuneai si tu.
Am avut o colega micuta care s-a apucat de inot... a facut cam jumatate de an, ca dupa aia a urmat BAC0ul, admiterea etc etc si nu a mai avut timp. Nu a avut rezultate spectaculoase, dar s-a simtit smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Publicitate

loading...

#6 2011-02-11 16:40:58

J'adorelefrançais
New member

Buna din nou! Acum cateva zile a vorbit mama cu o prietena asistenta si care a zis ca daca as dori sa cresc in inaltime ma pot intinde de o bara stand cam vreo 5 min in fiecare zi. Voi credeti treaba asta?
Altceva... A spus ca trebuie sa beau 5 pahare de lapte zilnic si ca si calciul (pastilele) m-ar putea ajuta. Eu nu cred ca vitaminele ma ajuta neutral

#7 2011-02-11 16:43:10

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

calciul nu este o vitamina, sa stai atarnata de bara nu e o solutie ci una dintre cele mai vechi si proaste vrajeli inventate de om (sa ma corecteze cineva daca gresesc...dar eu stiu ca e mit)

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#8 2011-02-11 16:44:22

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

eu am o carenta severa de calciu, si tot am crescut lungana. am facut inot cand eram mai mica (la 7-11 ani), dar si aerobic mai tot timpul. o fi si chestie ereditara asta cu crescutul.

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2011-02-11 17:30:26)

#9 2011-02-11 16:55:24

J'adorelefrançais
New member

Stiti cumva daca ceva gen,alimentatie,somn etc. ajuta?? Sunt prea mica totusi si as vrea sa cresc grater

#10 2011-02-11 17:22:00

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

geneticul ajuta sad din pacate grater( grater
sa stai intinsa de bara te-ar ajuta sa ai maini lungi, nu corpul..eu asa stiam
eu la 18 ani aveam 1.53, acum la 24 am 1.60. am crescut chiar si batraioara dar nu indeajuns sad
nu stiu daca o sa mearga ceva, insa sportul gen handbal, baschet si inot nu pot face decat bine big_smile

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#11 2011-02-11 17:25:44

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

j'adore, cred ca exagerezi, ai doar 15 ani, poti creste pana la 20, cat vrei sa ai, 2m ? cu siguranta poti ajunge la 1m75 fara prea mare efort, fa cat mai multa miscare, mananca mancare sanatoasa, nu junk-food si o sa vezi ca o sa fie ok

#12 2011-02-12 08:51:05

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Du-te la un cabinet de kinetoterapie sa iti prescrie exercitii. In principiu agatatul de bara ajuta, si la fel si inotul, baschetul si toate sporturile care presupun intinderi. Adica, sa ne intelegem, nu iti vei depasi genele, acest lucru este imposibil, dar cel putin vei arata cu cativa cm mai inalta decat daca nu ai practica si vei avea o tinuta frumoasa. Oricum, eu zic ca vei ajunge la peste 1.70...Dar daca ai observat , majoritatea fetelor inalte stau cam aduse de spate, ceea ce nu-i prea frumos, asa ca sportul este foarte important, dar nu chestii dupa ureche.

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#13 2011-02-12 09:14:13

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

eu am facut volei si inainte de asta eram foarte micuta de statura ...dupa ce am inceput sa practic volei am crescut simtitor .... "trasul la spalier" (cum ii spuneam noi) adik intinsul pe bara ajuta ...plus exercitii de stretching
si normal mancat sanatos
iar daca ai posibilitatea sa mergi la inot, e perfect

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

#14 2011-02-12 09:18:35

J'adorelefrançais
New member

Aseara am contactat un medic nutritionist care mi-a dat niste sfaturi asemanatoare cu cele date de asistenta.
Cica sa beau 5 pahare de lapte pe zi + alte produse de origine lactata,sa nu mananc de la fast-food,sa fac tractiuni si sa ma culc de la 21:00 aproximativ 22:00 noaptea + 2 ore de somn la pranz si ca dupa o luna voi vedea rezultate neutralneutral
Nu cred ca sunt in masura sa critic pe altii dar totusi 5 pahare de lapte pe zi rotfl2

#15 2011-02-12 09:19:15

J'adorelefrançais
New member

pink_pop a scris:

eu am facut volei si inainte de asta eram foarte micuta de statura ...dupa ce am inceput sa practic volei am crescut simtitor .... "trasul la spalier" (cum ii spuneam noi) adik intinsul pe bara ajuta ...plus exercitii de stretching
si normal mancat sanatos
iar daca ai posibilitatea sa mergi la inot, e perfect

Voi merge in vara la inot hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.