|
Nu esti logat.
Rezultate partiale bronhoscopie#1 2011-01-22 12:31:34
rezultate partiale bronhoscopieVa rog mult sa ma ajutati cu o parere, sa ma luminati un pic. Tatal meu a fost diagnosticat cu cancer pulmomar, stadiul 4 in Romania. Am plecat in Turcia, la o clinica particulara. Aici i-au facut un set de analize, analize care au iesit bine in afara de o analiza si anume CRP 163,7 ML/L iar valorile normale sunt intre 0-5%. I-au facut acel PET CT unde se vad mase tumorale doar la plamanul drept, cea mai mare fiind de 3,1 cm, nu s-a extins la alt organ dar care au o activitate accelerata, mai mult decat normal. Alartaieri i-au facut bronhoscopia pulmomara, a durat cam o ora si jum caci investigatia a fost un pic greoaie deoarece din cate am reusit sa inteleg, nu i-au gasit asa ceva pe trahee, in lobi si in fine s-a intervenit cu un ac si asa a putut sa ia mostra. Rezultatele finale le avem marti insa dr cand a venit in salon, pe langa faptul ca nu au fost complicatii, ne-a explicat toata operatiune si ne-a spus ca in momentul in care a luat proba, a chemat pe cineva de la laboratorul patologic si ne-a spus ca jum din analize adica din totalul analizelor sunt ok, adica sunt normale, ca mergem inspre bine.Intrebarea mea este urmatoarea: ne putem astepta la alte rezultate altfel decat bine?Eu am inteles ca este vorba de celule normale. E posibil ca in restul de analize sa existe vreo problema? Am inteles ca este vorba de extemporaneu, acele analize care au iesit deja. Ma poate lumina cineva? Va multumesc Are mami o fetita cat un ghemotoc Offline #2 2011-01-22 21:34:25
Re: rezultate partiale bronhoscopieNu ma poate ajuta si pe mine nimeni? Are mami o fetita cat un ghemotoc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|