homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerari dupa sex

#1 2011-01-23 15:53:10

kitticutza
New member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-10-12

Sangerari dupa sex

Buna dragele mele,

In primul rand imi cer scuze ca deschid un topic nou cu ceva ce poate a fost discutat de o mie de ori deja, insa mi-a fost foarte greu sa gasesc subiectul pe index.
Problema mea a inceput in jur de acum 2 luni, dupa aproape fiecare act sexual pe care il am cu prietenul meu, in momentul in care ma duc la baie, observ o picatura de sange. De asemenea, al doilea act sexual devine dureros. Mentionez ca ultima consultatie la ginecolog a fost acum circa 4 luni pentru o candidoza si in afara de asta totul era in ordine, de asemenea, luam anticonceptionale, insa am incetat acum 2 luni.
Nu am nicio secretie dubioasa sau miros, menstruatia imi vine regulat. Stiu ca ar trebui sa ma duc la doctor,insa momentan timpul chiar nu mi permite sa fac asta, as vrea o parere sa vad la ce ma pot astepta.

Multumesc  si sanatate multa !

#2 2011-01-23 16:34:10

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Re: Sangerari dupa sex

eu, din cate stiu, sangerarea dupa sex inseamna rana pe col. sangele este rosu aprins sau este mai maroniu, gen spotting?
ma gandesc sa nu fie si de la faptul ca nu mai iei ac.. dar nu vreau sa ma afirm fara sa stiu exact.
tot ce stiu este ca sangere rosu dupa sex inseamna rana pe col (exact aceste simptome le am si eu, cum fac sex sangerez putin).

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#3 2011-01-23 16:46:49

kitticutza
New member

de cateva ori era rosu, o picatura mica rosie, cu timpul aparea diluat...ouf , de asta mi-era cel mai frica sad

#4 2011-01-23 16:48:31

coraline
Addicted member

eu am ca niste fire de sange sau niste picaturi care par mai intinse, ca o scurgere de culoare rosu aprins..
cel mai bine mergi la control, poate or fi si alte cauze, nu doar asta..

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#5 2011-01-23 17:27:19

kitticutza
New member

Am vorbit si cu mama mea si mi-a zis ca cel mai probabil am o rana de col. Maine am sa sun la CMU sa vad cum pot sa mi strecor o consultatie sa-mi fac un papanicolau si sa vedem ce iese. Cand primesc rezultatul am sa va tin la curent smile Multumesc

Publicitate

loading...

#6 2011-01-23 17:33:04

coraline
Addicted member

cel mai bine iti faci un papa si apoi o colposcopie, cu ochiul liber este posibil sa iti puna un diagnostic gresit. bafta!

#7 2011-02-04 12:34:09

kitticutza
New member

Buna,

am fost la ginecolog si iata diagnosticul : inflamare a ovarului drept si a colului uterin plus iritate datorita unei infectii cu o bacterie ..ceva cu t.... mi- a spus ca e posibil sa am aceasta inflamare si datorita racelilor la ovare din trecut. drept tratament mi-a dat pentru inflamare flamexin , 6 zile de ovule si pentru mine si prietenul meu 7 zile de antibiotic cu zanocin si o doza unica de tinizol.

Va doresc multa sanatate si imbracati-va ca sa nu patiti ca mine ! smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.