homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mai avea copii daca in urma cu 10 ani am facut avort ?

#1 2011-01-24 09:57:35

ella_yo22
Membru
Inregistrat: 2011-01-24

mai avea copii daca in urma cu 10 ani am facut avort ?

Fiindca am avortat, recunosc...rana din suflet nu s-a vindecat si nu se va vindeca niciodata...sad
Am folosit mai mult timp diverse contraceptive orale si de multe ori postinor 2     (mai mult de 4 ori intr-un an).
Acum imi doresc sa raman insarcinata si nu raman...
De o saptamana, dupa o criza ''obisnuita'' a  ovarului drept, am si o infectie urinara, am mers la medic si mi-a prescris Urinal Akut si nu stiu daca acesta ar afecta o eventuala sarcina pt ca nu e mentionat in prospect.
Analizele la urina indica leucocite 500, nitriti-pozitiv, flora bacteriana-31302.6(am avut candidoza de mai mult de 6 ori pe an...am mers la medic, am facut tratament dar in zadar!) iar la urocultura a iesit Bacil Klebsiella pneumoniae. As vrea sa stiu daca toate acestea afecteaza o eventuala sarcina pt ca ne dorim enorm de mult un bebe si nu ne protejam.
Va rog din suflet dati-mi un sfat!
Va multumesc mult!!!

#2 2011-01-24 10:02:56

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: mai avea copii daca in urma cu 10 ani am facut avort ?

Ca sa vezi daca nu exista vreo problema trebuie sa mergi la un medic ginecolog pentru un control
Urinalul e din plante, nu e problema, dar nu ti s-a prescris antibiotic ? Poate tratamentul cu antibiotic sa aiba o influenta asupra sarcinii, daca esti deja insarcinata, altfel el dureaza destul de putin si nu influenteaza viitoarea sarcina

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.