|
Nu esti logat.
Schimbare anticonceptionale#1 2011-01-24 16:50:35
schimbare anticonceptionaleAm si eu o nelamurire.. 2 luni am folosit marvelon21 dupa care am intrerupt 3 luni; intrucat marvelon nu se mai gaseste, mi s-a recomandat desorelle, dar nu am gasit inca la mine in oras,nu aveau la farmacie..in schimb mi s-a spus ca mercilon poate inlocui marvelon de asemenea.. as putea lua mercilon si dupa cate zile de administrare isi face efectul,? sunt in a 8a zi de ciclu, ar trebui sa astept pana la urmatoarea menstruatie?iar daca incep de astazi e nevoie de protectie suplimentara?metoda calendarului ar putea fi una dintre variante? Ultima oara a fost editat de alessa_on (2011-02-05 12:44:42) Offline #2 2011-01-24 17:07:22
Re: schimbare anticonceptionalemercilon si marvelon sunt diferite. daca incepi sa iei acum, tb sa te protejezi suplimentar 7 zile. cel mai indicat e sa le incepi in prima zi de menstruatie, caz in care vei fi protejata de la prima pastila. Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-01-24 17:08:18) Offline #3 2011-01-26 16:17:26
Re: schimbare anticonceptionaleBuna,am Luat Pana Acuma Marvelon Medicul Mi La Recomndat Impotriva Unui Chist Ovarian,dar Nu Mai Gasesc In Farmacie Si L-am Inlocuit Cu Logest.citind Prospectul Mi-am Dat Seama Ca Nu Scrie Nimic Despre Chist Ovarian.oare Este Bun ?medicul Mi-a Recomandat.as Vrea Un Raspuns.va Multumesc. Offline #4 2011-01-26 16:18:42
Re: schimbare anticonceptionaleMarvelon cu Desorelle trebuia sa-l inlocuiesti, ca are aceeasi concentratie Offline #5 2011-01-26 16:19:09
Re: schimbare anticonceptionaledaca ti-a recomandat medicul logest nu o fi facut-o degeaba Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline Publicitateloading...
#6 2011-01-26 16:23:52
Re: schimbare anticonceptionalenu i-a recomandat medicul, ci farmacista din ce inteleg... e problema cu marvelon care nu se mai gaseste Offline #7 2011-01-26 21:41:16
Re: schimbare anticonceptionaleam aceeasi problema....nu se mai gaseste marvelon...iau de aproape 3 ani iar luna asta a trebuit sa le schimb cu mercilon. Din cate am citit eu ata marvelonul cat si mercilon au aceeasi concentratie. Offline #8 2011-01-27 00:26:13
Re: schimbare anticonceptionaleCred ca sunt putin dar de ce s-a scos de pe piata Marvelonul? "Sex relieves tension - love causes it." ~Woody Allen Offline #9 2011-01-27 09:12:02
Re: schimbare anticonceptionalehely, mercilon nu au aceeasi concentratie, desorelle = marvelon Offline #10 2011-01-27 10:25:27
Re: schimbare anticonceptionaleMhm, credeam ca sau aveau pastilele in sine o problema... "Sex relieves tension - love causes it." ~Woody Allen Offline #11 2011-02-23 12:14:40
Re: schimbare anticonceptionaleAs mai avea o intrebare, pentru amanarea menstruatiei dupa ce am luat un blister de mercilon credeti ca ar trebui sa continui administrarea urmatorului fara pauza? ar trebui sa incep urm in 2 martie, ultimul ciclu a fost in 2 feb. in prospect se vb despre aparitia sangerarii in a 2-3 zi de pauza de obicei. e prima data cand folosesc mercilon. ar trebui sa ma astept in oricare din cele 7 zile de pauza sau e mai probabil ca va veni in aceeasi zi ca luna trecuta,caz in care imi doresc amanarea.. Offline #12 2011-02-23 12:17:18
Re: schimbare anticonceptionaleCred ca degeaba vei amana menstruatia, pentru ca oricum vei avea spotting dat fiind ca esti la inceput cu ac-urile. Menstruatia poate veni in orice zi, dar in general vine cam in ziua 3-4 de pauza. Cu siguranta nu iti va veni cum ti-a venit luna trecuta. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #13 2011-02-23 12:18:28
Re: schimbare anticonceptionalein oricare din cele 7 zile de pauza poate veni menstruatia, dar cel mai probabil in a 3-a sau a 4-a zi de pauza. Bineinteles ca poti unii 2 folii pentru a amana menstruatia, dar este posibil sa apara spottingul in acest timp, in primele zile. Si trebuie sa fi sigura ca nu esti insarcinata, atunci cand unesti 2 folii. Offline #14 2011-02-23 16:38:27
Re: schimbare anticonceptionalenu sunt insarcinata, am inceput ac in prima zi de ciclu, dar as fi vrut sa schimb data pentru ca intentionez sa calatoresc chiar in acea zi si nu eram sigura daca menstruatia apare mai devreme de a7a zi de pauza,ceea ce mi-ar conveni..sau normail dupa exact 4 saptamani..sangerari neregulate am avut in ultima saptamana de ac, greata, unele schimbari ale starii generale..dar cred ca e ok avand in vedere ca iau mercilon pt prima data si am inteles ca exista o perioada de acomodare.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|